سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

امکانسنجی توسعه گردشگری جزیره آشوراده با استفاده از مدل راهبردی(SWOT)

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,375

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BCIT01_018

Index date: 8 March 2015

امکانسنجی توسعه گردشگری جزیره آشوراده با استفاده از مدل راهبردی(SWOT) abstract

ایران، جاذبه ها و پتانسیلهای بالایی در امر گردشگری داخلی و خارجی است. امروزه سرمایهگذاری در صنعت گردشگری به یکی ازمهمترین منابع درآمد تعداد زیادی از کشورهای جهان تبدیل شده است. متاسفانه در کشور ما با وجود توان بسیار برای توسعهگردشگری، این قابلیت به خوبی شناسایی نشده و از آن برای توسعه کشور استفاده نگردیده است. توسعه این صنعت نیازمند شناخت و آگاهی از توانمندیهای محیطی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در هر منطقه است. مقاله حاضر با هدف شناسایی و ارزیابیتوانمندیهای گردشگری جزیره آشوراده - تنها جزیره مسکون دریاچه خزر در ایران- با استفاده از روش توصیفی- تحلیلی و با مدل راهبردیswotو بر مبنای دادههای میدانی و اسنادی انجام شده است. با استفاده از این روش به بررسی نقاط قوت و ضعف داخلی و همچنین کشف فرصتهای در انتظار برنامه و شناسایی موارد تهدید و تبدیل آنها به فرصت برای توسعه گردشگری منطقه و ارائه راهبردهای برتر و راهکارهای اجرایی لازم پرداخته شده است. جامعه آماری مورد مطالعه در این تحقیق، شامل 8 گروه افراد بومی 21نفر، گردشگران 17 نفر و متولیان امور گردشگری 11 نفر میشود. نتایج حاصل از تحقیقات میدانی، مدلهای تحلیلی و تجزیه و تحلیلهای تجربی در منطقه مورد مطالعه، بیانگر این واقعیت است که جزیره به دلیل داشتن جاذبه های بالقوه، موقعیت جغرافیایی مناسب، دارا بودن چشماندازهای بکر و متنوع طبیعی و ... ظرفیت تبدیل شدن به یکی از قطبهای گردشگری در ایران را دارد

امکانسنجی توسعه گردشگری جزیره آشوراده با استفاده از مدل راهبردی(SWOT) Keywords:

امکانسنجی توسعه گردشگری جزیره آشوراده با استفاده از مدل راهبردی(SWOT) authors

درسا خدامی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری

فروه پیوسته گر

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری

اسفندیار مهری تالارپشتی

دانشجوی دکترای جغرافیای برنامه ریزی روستایی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ابراهیم زاده، عیسی، آمایش سرزمین و برنامه‌ریزی محیطی در جنوب ...
ابراهیم زاده، عیسی، (1388)، تحلیل موثر بر گسترس گردشگری در ...
الوانی، مهدی و دهدشتی، شاهروخ، زهره(1385)، اصول و مبانی جهانگردی، ...
جهانیان، منوچهر، زندی، ابتهال (1389) بررسی پتانسیل‌های بوم‌گردشگری مناطق کویری ...
دیوید، فرد آر، (1384)، مدیریت استراتژیک، ترجمه پارسیان، علی و ...
زنگی آبادی، علی و مصطفی محمدی ده چشمه (1387) امکان‌سنجی ...
سقایی، م، (1385)، چالش‌های صنعت گردشگری در ایران و راهکارهای ...
کارگر، بهمن، توسعه شهرنشینی و صنعت گردشگری در ایران، انتشارات ...
کردستانی، س، (1387)، بوم‌گردشگری و جاذبه‌های نیمرخ شمالی البرز، وب ...
نوروزی آورگانی، اصغر و نوری، هدایت الله، (1383) ارزیابی توان ...
هریسون، جفری و کارون، جان، (1382)، مدیریت استراتژیک، ترجمه بهروز ...
Nilsson, M. Research and advice on strategic environmentl assessment Stockholm ...
Perace, D. C (1989) Tourism development, London Longman. ...
.Rayan, chris , Recreational tourism, a social science perspective, Routledge, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "امکانسنجی توسعه گردشگری جزیره آشوراده با استفاده از مدل راهبردی(SWOT)" توسط درسا خدامی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری؛ فروه پیوسته گر، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری؛ اسفندیار مهری تالارپشتی، دانشجوی دکترای جغرافیای برنامه ریزی روستایی نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش بین المللی علمی راهبردی توسعه گردشگری جمهوری اسلامی ایران، چالش ها و چشم اندازها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گردشگری، توسعه گردشگری، جزیره آشوراده، راهبرد ، swot هستند. این مقاله در تاریخ 17 اسفند 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1375 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ایران، جاذبه ها و پتانسیلهای بالایی در امر گردشگری داخلی و خارجی است. امروزه سرمایهگذاری در صنعت گردشگری به یکی ازمهمترین منابع درآمد تعداد زیادی از کشورهای جهان تبدیل شده است. متاسفانه در کشور ما با وجود توان بسیار برای توسعهگردشگری، این قابلیت به خوبی شناسایی نشده و از آن برای توسعه کشور استفاده نگردیده است. توسعه این صنعت نیازمند ... . برای دانلود فایل کامل مقاله امکانسنجی توسعه گردشگری جزیره آشوراده با استفاده از مدل راهبردی(SWOT) با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.