سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آموزش هنر در مقطع ابتدایی از طریق فناوری اطلاعات و ارتباطات

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 15,760

This Paper With 21 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CONF003_024

Index date: 27 July 2007

آموزش هنر در مقطع ابتدایی از طریق فناوری اطلاعات و ارتباطات abstract

در میان مقاطع تحصیلی، مقطع ابتدایی یکی از حساس ترین مقاطع آموزشی محسوب می گردد . سرمایه گذاری کشورهای پیشرفته و به کارگیری افراد با تجربه در این مقطع خود دلیلی بر این مدعا است . برای مثال در کشور آلمان، کسانی که می خواهند به منزله معلم ابتدایی فعالیت نمایند باید از قابلیت های خاصی برخوردار باشند و مدت زمان بیشتری را صرف تحصیل در آموزش ابتدایی نمایند . یکی از حیطه های مهم در برنامه درسی آموزش ابتدایی موضوعات درسی و نحوه آموزش به دانش آموزان است . در این میان بعضی از برنامه ه ای درسی ( مانند هنر و ورزش ) نسبت به دیگر برنامه های درسی مورد بی مهری و بی توجهی قرار گرفته است و به آنها به دیده زنگ تفریح و استراحت نگریسته می شود . شاید دلیل این امر این است که پتانسیل های هنر برای مسئولان و معلمان به خوبی شناخته شده نیست . به نظر می رسد در کشور ما هم چنین وضعیتی حکم فرما باشد . در چنین شرایطی ورود فناوری اطلاعات و ارتباطات برای آموزش هنر می تواند مشکل را دو چندان سازد . زیرا آموزش هنر با شیوه فعلی در مدارس کشور به طور صحیح جا نیفتاده است . نتایج تحقیق نشان می دهد مدارسی که در ایران به آموزش دروس از طریق فناوری اطلاعات و ارتباطات مبادرت ورزیده اند، موفق نبوده اند . اما شواهد تحقیقی در کشورهای دیگر نشان داده است آموزش هنر می تواند خلاقیت، قدرت تحلیل گری، ارزشیابی اطلاعات، و سواد بصری دانش آموزان را پرورش دهد . همچنین نتایج تحقیق اذعان می کند از آنج ائی که زبان ارتباطی فناوری های جدید؛ ( صدا، انیمیشن، موزیک، نمایشنامه، ویدئو، گرافیک، و صدا ) زبانِ هنر نیز می باشد، دانش آموزان با انگیزه بیشتری می توانند پذیرای آموزش هنر باشند . مقاله حاضر ضمن بیان مزیت ها و محدودیت های فناوری اطلاعات و ارتباطات، چگونگی استفاده از فناوری های جدید اطلاعات و ارتباطات برای آموزش هنر در مقطع ابتدایی را مورد بحث و بررسی قرار می دهد .

آموزش هنر در مقطع ابتدایی از طریق فناوری اطلاعات و ارتباطات Keywords:

فناوری اطلاعات و ارتباطات , هنر , آموزش ابتدایی

آموزش هنر در مقطع ابتدایی از طریق فناوری اطلاعات و ارتباطات authors

سیدامین عظیمی

دانشجوی دوره دکترای تکنولوژی آموزشی

غلامرضا حاجی حسین نژاد

عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت معلم

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مدارس هوشمند، نیاز جامعه اطلاعاتی. رشد تکنولوژی آموزشی.شماره 3، آذر ...
Ad Hoc Consortium of National Art Education Association.(1992).Joint _ of ...
Boughton, D.(1986).Visual Literacy :Implication forCultural Andre standing ThrouthAr6t Education. Journal ...
Bryce, T.(1 976) .Curriculum Methods: An Analytical Approach. A Discussion ...
Eisner, E.(1998).Does Experience in the Art Boost Academic Achievement? Journal ...
Eubank, P.(1998).Art &Language D evelopment .National Education As sociation. ...
Facer, K.(200 1).Interactive Education Survey Report, B ri stoluniversity. ...
Loveless, A.M .(1995).The Role of IT:Practical Issues For Primary Teacher ...
1- National endowment For the Arts _ (2004) _ Imagine, ...
Rob ins on&Roland. C.(1 994) .Technology in Art education. ...
S efton, J. Routledg, G. (1999).Young Peaple , Creativity & ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "آموزش هنر در مقطع ابتدایی از طریق فناوری اطلاعات و ارتباطات" توسط سیدامین عظیمی، دانشجوی دوره دکترای تکنولوژی آموزشی؛ غلامرضا حاجی حسین نژاد، عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت معلم نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی همایش نوآوری در برنامه های درسی دوره ابتدایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فناوری اطلاعات و ارتباطات، هنر، آموزش ابتدایی هستند. این مقاله در تاریخ 5 مرداد 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 15760 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در میان مقاطع تحصیلی، مقطع ابتدایی یکی از حساس ترین مقاطع آموزشی محسوب می گردد . سرمایه گذاری کشورهای پیشرفته و به کارگیری افراد با تجربه در این مقطع خود دلیلی بر این مدعا است . برای مثال در کشور آلمان، کسانی که می خواهند به منزله معلم ابتدایی فعالیت نمایند باید از قابلیت های خاصی برخوردار باشند و مدت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله آموزش هنر در مقطع ابتدایی از طریق فناوری اطلاعات و ارتباطات با 21 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.