سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تغییرشکلهای سازه نگهبان گودهای عمیق به روش ترکیبی میخکوبی و انکراژ با استفاده از تحلیل عددی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 909

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CIVILSD01_193

Index date: 1 May 2015

بررسی تغییرشکلهای سازه نگهبان گودهای عمیق به روش ترکیبی میخکوبی و انکراژ با استفاده از تحلیل عددی abstract

استفاده از یک روش بهینه با کمترین هزینه و آسیب به سازههای مجاور همواره یکی از موارد موردبحث کارشناسان بوده است .هدف اصلی در این پژوهش بررسی روش ترکیبی میخکوبی و انکر و بررسی تأمین پایداری لازم برای گود ازطریق ایجاد یک سازه نگهبان ترکیبی بهینه میباشد که زاویه و طول میخخاکها و انکربولتها و چیدمانی بهینه برای میخخاکها و انکربولتها به ما بدهد بهنحویکه موجب گسیختگی و تغییرشکل مخرب در دیواره گود نشود. برای اینمنظور ابتدا باید روش میخکوبی مدلسازی شود و نتایج حاصل شود سپس با رسیدن به نتایج مطلوب روش انکر را به میخکوبی اضافه میکنیم و نتایج حاصل از روش میخکوبی و روش ترکیبی را باهم مقایسه کنیم.ما در این مقاله از نرم- افزار 2.PLAXISاستفاده کردهایم. در این مقاله ما به بررسی میزان تغییرشکلهای سازه نگهبان در گودبرداریهای عمیق به روش میخکوبی و روش ترکیبی میخکوبی و انکر میپردازیم و میزان جابهجایی افقی دیواره گود و میزان پایداری آن را در گودهای 9و 81 و 72 متری در شرایط خاک هموژن و در حالت اجرای میخخاکها با زاویه شیب 05،58058،570 درجه و در حالتاجرای میخ خاکهای با طول متفاوت 75 . و 1 و 1.8 برابر ارتفاع گود موردبررسی قرار میدهیم تا به پارامترهای مناسب جهت طراحی بهینه سازه نگهبان دست پیدا کنیم

بررسی تغییرشکلهای سازه نگهبان گودهای عمیق به روش ترکیبی میخکوبی و انکراژ با استفاده از تحلیل عددی Keywords:

بررسی تغییرشکلهای سازه نگهبان گودهای عمیق به روش ترکیبی میخکوبی و انکراژ با استفاده از تحلیل عددی authors

حمید مهرنهاد

استادیار دانشگاه یزد

کاظم برخورداری

استادیار دانشگاه یزد

عبدالله رفیع زاده

کارشناس ارشد مهندسی ژئوتکنیک،دانشگاه یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Yoo, C., and Lee, D.(2008), "Deep excavation -induced ground surface ...
Fan, C.C., and Luo, J.H.(2008), "Numerical study on the optimum ...
Yoo, C., and Lee, D.(2008), ،Deep excavat ion-induced ground surface ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تغییرشکلهای سازه نگهبان گودهای عمیق به روش ترکیبی میخکوبی و انکراژ با استفاده از تحلیل عددی" توسط حمید مهرنهاد، استادیار دانشگاه یزد؛ کاظم برخورداری، استادیار دانشگاه یزد؛ عبدالله رفیع زاده، کارشناس ارشد مهندسی ژئوتکنیک،دانشگاه یزد نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی مهندسی عمران ، شهرسازی و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گودبرداری، میخکوبی، انکر، روش ترکیبی ،روش عددی هستند. این مقاله در تاریخ 11 اردیبهشت 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 909 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که استفاده از یک روش بهینه با کمترین هزینه و آسیب به سازههای مجاور همواره یکی از موارد موردبحث کارشناسان بوده است .هدف اصلی در این پژوهش بررسی روش ترکیبی میخکوبی و انکر و بررسی تأمین پایداری لازم برای گود ازطریق ایجاد یک سازه نگهبان ترکیبی بهینه میباشد که زاویه و طول میخخاکها و انکربولتها و چیدمانی بهینه برای میخخاکها و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تغییرشکلهای سازه نگهبان گودهای عمیق به روش ترکیبی میخکوبی و انکراژ با استفاده از تحلیل عددی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.