سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی سیستم تعقیب کننده ی خورشیدی غیرفعال (Passive)

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 876

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EICONF01_154

Index date: 1 May 2015

طراحی سیستم تعقیب کننده ی خورشیدی غیرفعال (Passive) abstract

در این پژوه سیستم تعقیب کننده ی خورشیدی غیرفعال برای نصب بر روی دیش 3 متری طراحی و ساخته می شود. عملکرد این سیستم به این صورت است که با برنامه نویسی در میکروکنترلر و با استفاده از معادلات حرکت خورشید، در هر لحظه دو زاویه ی سمت و ارتفاع به دست می آید و سپس با تعبیه کردن سیستم موقعیت یاب (اپتوکانتر و چندپر)، به موتورها فرمان داده می شود تا در جهت تحقق دو زاویه ی مذکور روشن و خاموش شوند. سپس با انجام آزمایشات متعدد، نتایج آزمایشات با نرم افزارهای نجوم موجود، مقایسه می شود تا صحت عملکرد سیستم ساخته شده مشخص گردد.

طراحی سیستم تعقیب کننده ی خورشیدی غیرفعال (Passive) Keywords:

طراحی سیستم تعقیب کننده ی خورشیدی غیرفعال (Passive) authors

مجتبی هادی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه اصفهان

بهنام مستاجران

عضو هیئت علمی گروه مهندسی انرژی های تجدیدپذیر دانشگاه اصفهان

نوید ایوبیان

عضو هیئت علمی گروه مهندسی هسته ای دانشگاه اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Gabay, P.J. (2012). Motion Sensing Via Rotary Shaft Encoders Assures ...
R.Foster, M.ghassemi, A.cota (2010).solar energy: renewable energy and the environmen. ...
V.Smil, General energetics : energy in the biosphere and civilizatio, ...
Xie, N. and Theuwisse, A.J.P. (2013). Low-power high-accuracy micro-digital _ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی سیستم تعقیب کننده ی خورشیدی غیرفعال (Passive)" توسط مجتبی هادی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه اصفهان؛ بهنام مستاجران، عضو هیئت علمی گروه مهندسی انرژی های تجدیدپذیر دانشگاه اصفهان؛ نوید ایوبیان، عضو هیئت علمی گروه مهندسی هسته ای دانشگاه اصفهان نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی مهندسی محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیستم ردیاب خورشیدی، تعقیب کننده ی خورشیدی، موقعیت یاب، میکروکنترلر هستند. این مقاله در تاریخ 11 اردیبهشت 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 876 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این پژوه سیستم تعقیب کننده ی خورشیدی غیرفعال برای نصب بر روی دیش 3 متری طراحی و ساخته می شود. عملکرد این سیستم به این صورت است که با برنامه نویسی در میکروکنترلر و با استفاده از معادلات حرکت خورشید، در هر لحظه دو زاویه ی سمت و ارتفاع به دست می آید و سپس با تعبیه کردن سیستم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی سیستم تعقیب کننده ی خورشیدی غیرفعال (Passive) با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.