سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی اثرات زیست محیطی (EIA) منطقه گردشگری محمدآباد میبد

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 974

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EICONF01_253

Index date: 1 May 2015

ارزیابی اثرات زیست محیطی (EIA) منطقه گردشگری محمدآباد میبد abstract

ارزیابی اثرات محیط زیستی می تواند به عنوان یک ابزار برنامه ریزی جهت سوق دادن اهداف اجرای یک پروژه در راستای قوانین ومقررات محیط زیستی به کارگرفته شود. در همین راستا انجام مطالعات ارزیابی اثرات زیست محیطی، از جمله روش های مطلوب جهت دستیابی به اهداف توسعه پایدار است. تحقیق حاضر ارزیابی اثرات زیست محیطی احداث و بهره برداری منطقه ی گردشگری محمداباد میبد به مساحت تقریبی 30 هکتار می باشد. در این مقاله از روش ماتریس ایرانی برای بررسی و روند فعالیت های ناشی از ایجاد منطقه استفاده شده است. مهمترین آثار و پیامدهای منفی پیش بینی شده در مرحله اجرایی عبارتند از تغییر شکل طبیعی زمین در نتیجه خاکبرداری و خاکریزی و پاکتراشی اراضی که خود ایجاد گردوخاک و آلودگی صوتی در محیط را در پی دارند. تردد کامیون های حمل و نقل مصالح ساختمانی و ایجاد ترافیک در راه ها در مرحله شروع عملیات ساختمانیف ایجاد اختلال در آسایش مردم در سکونتگاه های پیرامونی و همچنین نا امن شدن زیستگاه های جانوری ناشی از این شلوغی ها از جمله آثار دیگر اجرای پروژه خواهد بود. در کنار این آثار و پیامدهای منفی، پروژه در مرحله اجرا تأثیرات فراوانی بر ایجاد اشتغال و درآمد به ویزه برای جمعیت جوان و جویای کار در روستاهای مجاور و افزایش قیمت و ارزش املاک را نیز در بردارد. مهمترین پیامدهای منفی مرحله بهره برداری را می توان احتمال آلودگی اب، خاک و هوا در محدوده سایت و محیط های پیرامون آن در نتیجه عدم مدیریت صحیح پساب و مواد زاید جامد حاصل از فعالیت کاربری های خدماتی، تجاری و اقامتی پروژه دانست.

ارزیابی اثرات زیست محیطی (EIA) منطقه گردشگری محمدآباد میبد Keywords:

ارزیابی اثرات زیست محیطی , منطقه گردشگری محمدآباد میبد , روش ماتریس ایرانی

ارزیابی اثرات زیست محیطی (EIA) منطقه گردشگری محمدآباد میبد authors

نسترن خداکرم تفتی

دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی، مدیریت و آموزش محیط زیست دانشگاه تهران

رضا صدیقی

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز(مهندس مشاور شرکت محیط پرداز یزد)

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ترابیان، پونه. سنجش سطح قابل قبول اثرات اجتماعی منفی دیدار ...
دبیری، فرهاد. کیانی، مژده. بررسی قوانین و مقررات پیشگیرانه از ...
قدمی، مصطفی. عقیلی‌زاده، ناصر. ارزیابی توسعه گردشگری مقصد در چارچوب ...
قرخلو، مهدی و همکاران. اثرات زیست محیطی گردشگری بر سواحل ...
مهندسین مشاور محیط پرداز. طرح جامع منطقه گردشگری محمدآباد میبد. ...
Canter. L. _ _ _ _ _ _ EPA (United ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی اثرات زیست محیطی (EIA) منطقه گردشگری محمدآباد میبد" توسط نسترن خداکرم تفتی، دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی، مدیریت و آموزش محیط زیست دانشگاه تهران؛ رضا صدیقی، دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز(مهندس مشاور شرکت محیط پرداز یزد) نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی مهندسی محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ارزیابی اثرات زیست محیطی، منطقه گردشگری محمدآباد میبد، روش ماتریس ایرانی هستند. این مقاله در تاریخ 11 اردیبهشت 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 974 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ارزیابی اثرات محیط زیستی می تواند به عنوان یک ابزار برنامه ریزی جهت سوق دادن اهداف اجرای یک پروژه در راستای قوانین ومقررات محیط زیستی به کارگرفته شود. در همین راستا انجام مطالعات ارزیابی اثرات زیست محیطی، از جمله روش های مطلوب جهت دستیابی به اهداف توسعه پایدار است. تحقیق حاضر ارزیابی اثرات زیست محیطی احداث و بهره برداری منطقه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی اثرات زیست محیطی (EIA) منطقه گردشگری محمدآباد میبد با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.