سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

میزان صرفه جویی انرژی ساختمان با استفاده از مصالح بهینه قابل دسترس در مقایسه با مصالح متداول

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 831

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICESCONF01_124

Index date: 1 May 2015

میزان صرفه جویی انرژی ساختمان با استفاده از مصالح بهینه قابل دسترس در مقایسه با مصالح متداول abstract

بهینه سازی مصرف انرژی را میتوان یکی ازموضوعات کلیدی و تاثیرگذار در توسعه پایدار جوامع دانست.درطول چرخه ی عمر سازه دو نوع انرژی شامل انرژی های دوره تولید و دوره کاربری سازه دخیل هستندایجاد تمهیدات لازم جهت کاهش میزان این انرژی ها از دغدغه های اصلی تصمیم گیران جامعه می باشد.در این تحقیق،انرژی تولید و استفاده از یک ساختمان مسکونی واقع در شهر تهران، به دوحالت تشکیل شدهاز مصالح متداول و مصالح بهینه مورد مقایسه قرارگرفته است ضمناً هرکدام از این مصالح که مربوط به سهبخش مهم سقف، دیوار و پنجره هستند نیز جداگانه مورد مقایسه قرارگرفته اند. پس از مدلسازی دو حالتمذکور در نرم افزار انرژی پلاس به این نتیجه دست یافتیم که می توان تنها با انتخاب درست مصالحی که دربازار نیز به وفور موجودند، مصرف انرژی یک ساختمان مسکونی را سالیانه تا حدود 20 درصد کاهش دادبعلاوه دوره بازگشت سرمایه نیزکوتاه تر خواهدشد هدف این تحقیق، نشان دادن میزان صرفه جویی استکه میتوان بدون بکاربردن ادوات سنگین وپرهزینه و تنها با تغییر نگرش در انتخاب مصالح در یک ساختمانایجاد کرد بعبارت دیگر تابع هدف، صرفه جویی دردسترس و امکانپذیر برای عموم جامعه می باشد چراکهمی توان با اتخاذ همین تصمیمات نه چندان دشوار، گام های ارزشمندی در راستای توسعه پایدار برداشت.

میزان صرفه جویی انرژی ساختمان با استفاده از مصالح بهینه قابل دسترس در مقایسه با مصالح متداول Keywords:

توسعه پایدار , انرژی های چرخه عمر سازه , بهینه سازی مصرف انرژی ساختمان , نرم افزار انرژی پلاس

میزان صرفه جویی انرژی ساختمان با استفاده از مصالح بهینه قابل دسترس در مقایسه با مصالح متداول authors

ساعد شاهنظری

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران، مهندسی و مدیریت ساخت، موسسه آموزش عالی البرز

حمید گندمی یامچی

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران، مهندسی و مدیریت ساخت، موسسه آموزش عالی البرز

محمدعالی نکویی

استادیار،گروه مدیریت بحران، دانشگاه صنعتی مالک اشتر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
واقفی، محمد و منتخب، فاطمه و نظیری، سعیده و ادیب، ...
محمد، شقایق؛ مطاالعه رفتارحرارتی مصالح رایج در ساخت دیوار، نشریه ...
بدیعی، ربیع ؛ جغرافیای مفصل ایران، جلد اول، موسسه اقبال، ...
دفتر تدوین و ترویج مقررات ملی ساختمان _ مبحث نوزدهم ...
ابراهیم پور، عبدالسلام و کریمی واحد، یوسف _ روش های ...
Troy, Patrick & _ oway, Darren & Pullen, Stephen & ...
Crawley, Drury B. & Lawrie, Linda K & Winkelmann , ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "میزان صرفه جویی انرژی ساختمان با استفاده از مصالح بهینه قابل دسترس در مقایسه با مصالح متداول" توسط ساعد شاهنظری، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران، مهندسی و مدیریت ساخت، موسسه آموزش عالی البرز؛ حمید گندمی یامچی، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران، مهندسی و مدیریت ساخت، موسسه آموزش عالی البرز؛ محمدعالی نکویی، استادیار،گروه مدیریت بحران، دانشگاه صنعتی مالک اشتر نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مهندسی عمران و توسعه پایدار ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توسعه پایدار ، انرژی های چرخه عمر سازه ، بهینه سازی مصرف انرژی ساختمان ، نرم افزار انرژی پلاس هستند. این مقاله در تاریخ 11 اردیبهشت 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 831 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بهینه سازی مصرف انرژی را میتوان یکی ازموضوعات کلیدی و تاثیرگذار در توسعه پایدار جوامع دانست.درطول چرخه ی عمر سازه دو نوع انرژی شامل انرژی های دوره تولید و دوره کاربری سازه دخیل هستندایجاد تمهیدات لازم جهت کاهش میزان این انرژی ها از دغدغه های اصلی تصمیم گیران جامعه می باشد.در این تحقیق،انرژی تولید و استفاده از یک ساختمان مسکونی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله میزان صرفه جویی انرژی ساختمان با استفاده از مصالح بهینه قابل دسترس در مقایسه با مصالح متداول با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.