سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر فعال کننده های سطحی بر میزان عملکرد محلولهای مبدل زنگ

Publish Year: 1374
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,999
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

INCC04_013

Index date: 23 August 2007

اثر فعال کننده های سطحی بر میزان عملکرد محلولهای مبدل زنگ abstract

تثبیت لایه اکسید روی سطوح فولادی قبل از اعمال پوشش رنگ نهایی بدون نیاز به عمل شن پاشی (sand Blast) چند سالی است که مورد علاقه صنایع و بازارهای مختلف جهانی قرارگرفته است . لذا پوششهای مبدل زنگ بعنوان محلولهای آبی که مستقیما با رنگ واکنش نموده و ایجاد پوششهای کمپلکس فلزی – آلی می کنند جاذبه شدیدی در صنعت و بازارهای تجاری پیدا نموده اند. محصولات تجاری مبدل زنگ ارائه شده دارای ترکیبات پایه تانین هستند. تانینها در واکنش با زنگ آهن و تشکیل تانات آهن آبی – مشکی که فازی آمورف وسعت انحلال است سطح فولاد را پوشانده و باعت محافظت در برابر خوردگی می شوند. مسلما هرچه میزان جذب محلول مبدل زنگ بر روی سطح زنگ زده بیشتر باشد عمق نفوذ محلول و سرعت واکنش بیشتر خواهد بود، لذا در مقابله حاضر اثر دو نوع فعال کننده سطح آنیونی (لیکنین سولفات) و کاتیونی (تری اتانول آمین) توسط آزمایشات محیط مرطوب، پلاریزاسیون و همچنین بررسی با میکروسکوپ الکترونی SEM مورد بررسی قرار گرفته و در مجموع کارائی بهتر فعال کننده های سطحی آنیونی نتیجه گیری شده است.

اثر فعال کننده های سطحی بر میزان عملکرد محلولهای مبدل زنگ authors

عماد رعایایی

پژوهشگاه صنعت نفت

عبدالرضا گرانمایه

دانشگاه آزاد اسلامی واحد جنوب تهران

مقاله فارسی "اثر فعال کننده های سطحی بر میزان عملکرد محلولهای مبدل زنگ" توسط عماد رعایایی، پژوهشگاه صنعت نفت؛ عبدالرضا گرانمایه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد جنوب تهران نوشته شده و در سال 1374 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنگره ملی خوردگی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 1 شهریور 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1999 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تثبیت لایه اکسید روی سطوح فولادی قبل از اعمال پوشش رنگ نهایی بدون نیاز به عمل شن پاشی (sand Blast) چند سالی است که مورد علاقه صنایع و بازارهای مختلف جهانی قرارگرفته است . لذا پوششهای مبدل زنگ بعنوان محلولهای آبی که مستقیما با رنگ واکنش نموده و ایجاد پوششهای کمپلکس فلزی – آلی می کنند جاذبه شدیدی در صنعت ... .