سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدیریت بازسازی مناطق زلزله زده اهر و ورزقان با تاکید بر ساماندهی آوارهای ساختمانی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 862

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICSAU02_1228

Index date: 6 June 2015

مدیریت بازسازی مناطق زلزله زده اهر و ورزقان با تاکید بر ساماندهی آوارهای ساختمانی abstract

مدیریت ضایعات در شرایط اضطرار یکی از الزامات مهم در پاسخگویی به شرایط ویژه بعد از وقوع زلزله می باشد هر ساله بلایای طبیعی علاوه بر آسیب های مستقیم جانی و مالی با برجای گذاشتن مقادیر بسیار زیادی از آوار در محل های حادثه دیده باعث آلودگی محیط زیست و در برخی موارد سد شدن جریان زندگی در مکان های حادثه دیده می شوند تحقیق پیرامون اثرات اجتماعی و زیست محیطی مدیریت پسماند و اوارهای ناشی از زلزله را بررسی نموده و یافته های بسیار متنوع و گسترده ای را در پی داشته ولی هنوز مدل درستی از این فرایند در دست نمی باشد که به وسیله آن بتوان خصوصیات عوامل مخاطره امیز را که نتایج سوء زیست محیطی و اجتماعی را به وجود می آورند تحلیل کرده و نشان داد در این مقاله با رویکرد توصیفی تحلیلی ویژگی های اصلی این فرایند به طور خلاصه بیان شده و روش هایی توصیف می شوند که توسط انها اقدامات کاهش مخاطرات با مدیریت صحیح در جمع آوری مواد زاید جامد و پاکسازی محیط می توان کلیه مشکلات حاصل از دفن غیر اصولی مواد زاید جامد را در منطقه بلازده بر طرف نمود و نیز روش هایی که منابع احیا کننده جوامع و همکاری هایی فراتر از جامعه می توانند از طریق آنها آثار اجتماعی را کاهش بدهند ارائه شده است نتایج پژوهش حاضر نشان از ان دارد که نهادها و گروه های دخیل در امر بازسازی می توانند با توجه و تعمیق در اموزه های استخراجی راهکارهایی نوین در امر مدیریت بحران اوار و پسماند در مناطق زلزله زده اتخاذ نمایند.

مدیریت بازسازی مناطق زلزله زده اهر و ورزقان با تاکید بر ساماندهی آوارهای ساختمانی Keywords:

مدیریت , پسماند و اوار , بلایا , اثرات اجتماعی و زیست محیطی

مدیریت بازسازی مناطق زلزله زده اهر و ورزقان با تاکید بر ساماندهی آوارهای ساختمانی authors

سعید سرباز وطن

کارشناس ارشد مدیریت ساخت و پروژه

علی پناهی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز استادیار گروه جغرافیا و برنامه ریزی شهری تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- اصل هاشمی، احمد، مهران دولتخواه، 1385، مدیریت مواد زاید ...
- عبدلی، محمد علی، 1372، سیستم مدیریت مواد زاید جامد ...
-علی پور، فردین، حمیدرضا خانکه، حسین فکرآزاد، محمد کمالی، حسن ...
- غلامپور، اکبر، محمد طایفه رفیعی، 1383، راهکارهای اساسی در ...
-Baycan, F. (2004) "Emergency planning for disaster wast. A proposal ...
-Disaster Database (2001) http : //www _ cred .be/emdat/di sdat2 ...
_ Planning for Disaster Debris, 1995, U.S. Environmentl Protection Agency ...
-Lauritzan EK _ 1 998 .Emergency construction waste management. Safety ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدیریت بازسازی مناطق زلزله زده اهر و ورزقان با تاکید بر ساماندهی آوارهای ساختمانی" توسط سعید سرباز وطن، کارشناس ارشد مدیریت ساخت و پروژه؛ علی پناهی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز استادیار گروه جغرافیا و برنامه ریزی شهری تبریز نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره بین المللی سازه ، معماری و توسعه شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت ، پسماند و اوار، بلایا، اثرات اجتماعی و زیست محیطی هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 862 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مدیریت ضایعات در شرایط اضطرار یکی از الزامات مهم در پاسخگویی به شرایط ویژه بعد از وقوع زلزله می باشد هر ساله بلایای طبیعی علاوه بر آسیب های مستقیم جانی و مالی با برجای گذاشتن مقادیر بسیار زیادی از آوار در محل های حادثه دیده باعث آلودگی محیط زیست و در برخی موارد سد شدن جریان زندگی در مکان های ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مدیریت بازسازی مناطق زلزله زده اهر و ورزقان با تاکید بر ساماندهی آوارهای ساختمانی با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.