سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی معماری همساز بااقلیم شهرهای شمالی و جنوبی کشور

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 674

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICSDA01_1267

Index date: 6 June 2015

بررسی معماری همساز بااقلیم شهرهای شمالی و جنوبی کشور abstract

هدف از این پژوهش مطالعه تطبیقی اقلیم معماری تعدادی از شهرهای شمالی و جنوبی کشور به عنوان نمایندگان این نواحی با استفاده از دو شاخص بیوکلیمایی ماهانی و اوانز می باشد. در این پژوهش از داده های هواشناسی ایستگاه های هواشناسی شهرهای گرگان، رشت و رامسر در شمال کشور همچنین ایستگاه های بندرعباس، بوشهر و بندرلنگه در جنوب کشور استفاده گردیده. براساس نتایج به دست آمده از شاخص اوانز نشان می دهد که در شهرهای شمالی وضعیت شبانه و روزانه در اکثر ماه ها سرد بوده و برای ایستگاه های جنوبی وضعیت قالب گرم برای روز و وضعیت بینابین سرد و گرم برای شب برآورد گشته است اما براساس شاخص ماهانی هم برای ایستگاه های شمالی و هم ایستگاه های جنوبی وضعیت گرم تری هم در وضعیت حرارتی شبانه و هم روزانه در نظر گرفته شده است. با توجه به اینکه نتایج شاخص ماهانی شرایط گرم تری را برآورد نموده و براساس روند روبه رشد افزایش گرمایش جهانی طی دهه های اخیر، از نتایج شاخص ماهانی برای اجرای پیشنهادات مقدماتی ماهانی استفاده می گردد. نتایج اجرای پیشنهادات مقدماتی ماهانی برای ایستگاه های شمالی کشور، طول ساختمان ها در امتداد شرق و غرب، مجموعه گسترده و باز برای استفاده از باد سرد و گرم، اتاق های منفرد برای استفاده از کوران دائم، پنجره های متوسط 20 تا 40 درصد، دیوارهای سنگین، اعم از داخلی و خارجی، سقف های سبک با عایق حرارتی، ضرورت پیش بینی فضا برای خواب و حفاظت در برابر باران شدید ضروری است، توصیه میگردد و برای ایستگاه های جنوبی کشور ساختمان ها در امتداد شرق و غرب، مجموعه گسترده و باز برای استفاده از باد سرد و گرم، اتاق های منفرد برای استفاده از کوران دائم، پنجره های متوسط 20 تا 40 درصد، دیوارهای سنگین، اعم از داخلی و خارجی پیشنهاد می شود

بررسی معماری همساز بااقلیم شهرهای شمالی و جنوبی کشور Keywords:

بررسی معماری همساز بااقلیم شهرهای شمالی و جنوبی کشور authors

سعیده عینی

دانشجوی دکتری اقلیم شناسی کشاورزی مدرس دانشگاه محقق اردبیلی

آرزو قهرمانی شام اسبی

دانشجوی کارشناسی ارشد آب وهواشناسی کاربردی دانشگاه محقق اردبیلی

رضا هاشمی معصوم آباد

دانشجوی کارشناسی جغرافیا و برنامهر یزی شهری دانشگاه محقق اردبیلی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :

مقاله فارسی "بررسی معماری همساز بااقلیم شهرهای شمالی و جنوبی کشور" توسط سعیده عینی، دانشجوی دکتری اقلیم شناسی کشاورزی مدرس دانشگاه محقق اردبیلی؛ آرزو قهرمانی شام اسبی، دانشجوی کارشناسی ارشد آب وهواشناسی کاربردی دانشگاه محقق اردبیلی؛ رضا هاشمی معصوم آباد، دانشجوی کارشناسی جغرافیا و برنامهر یزی شهری دانشگاه محقق اردبیلی نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اقلیم معماری ، شاخصهای بیوکلیمایی ، شاخص ماهانی ، شاخص اوانز هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 674 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف از این پژوهش مطالعه تطبیقی اقلیم معماری تعدادی از شهرهای شمالی و جنوبی کشور به عنوان نمایندگان این نواحی با استفاده از دو شاخص بیوکلیمایی ماهانی و اوانز می باشد. در این پژوهش از داده های هواشناسی ایستگاه های هواشناسی شهرهای گرگان، رشت و رامسر در شمال کشور همچنین ایستگاه های بندرعباس، بوشهر و بندرلنگه در جنوب کشور استفاده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی معماری همساز بااقلیم شهرهای شمالی و جنوبی کشور با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.