سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اقلیم گردشگری دوشهرتوریستی مشهدورشت بااستفاده ازشاخصهای بیوکلیمایی tciو ترجونگ

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 661

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICSDA01_1405

Index date: 6 June 2015

بررسی اقلیم گردشگری دوشهرتوریستی مشهدورشت بااستفاده ازشاخصهای بیوکلیمایی tciو ترجونگ abstract

در این پژوهش با استفاده از دو شاخص بیوکلیمایی TCI و ترجونگ وضعیت اقلیم گردشگری دو شهر توریستی مشهد و رشت بررسی گردید. داده های مورد نیاز در این پژوهش شامل مقادیر میانگین، حداقل و حداکثر درجه حرارت، میانگین،حداکثر و حداقل رطوبت نسبی، سرعت باد و میانگین ساعات آفتابی می باشد. براساس نتایج حاصل از میانگین روزانه و شبانه شاخص ترجونگ در ایستگاه مشهد، به ترتیب ماه های مه، ژوئن، آگوست و اکتبر بهترین شرایط را در مجموع وضعیت های شبانه و روزانه را از نظر اقلیم گردشگری دارا هستند. در ایستگاه رشت نیز نتایج حاصل از میانگین روزانه و شبانه شاخص ترجونگ نشان داد که به ترتیب ماه های مه و اکتبر و سپس ژوئن و سپتامبر بهترین شرایط را در ایستگاه رشت از نظر آسایش اقلیم گردشگری برخوردارند. همچنین براساس نتایج استخراج شده شاخص TCI برای ایستگاه مشهد ماه های مه و سپتامبر سپس ژوئن، آگوست و اکتبر با شرایط به ترتیب ایده آل و عالی، مناسب ترین ماه ها برای گردشگری را در این ایستگاه دارا هستند. نتایج شاخص TCI برای ایستگاه رشت نشان داد که در مجموع ماه های آوریل، مه، ژوئن و اکتبر که شرایط خوب تا عالی را دارند، شرایط مناسبتری را برای اقلیم گردشگری در این ایستگاه برخوردار هستند

بررسی اقلیم گردشگری دوشهرتوریستی مشهدورشت بااستفاده ازشاخصهای بیوکلیمایی tciو ترجونگ Keywords:

بررسی اقلیم گردشگری دوشهرتوریستی مشهدورشت بااستفاده ازشاخصهای بیوکلیمایی tciو ترجونگ authors

سعیده عینی

دانشجوی دکتری اقلیم شناسی کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی

محمد نریمان زاده

دانشجوی کارشناسی ارشداقلیم شناسی کاربردی دانشگاه محقق اردبیلی

علیرضا همراهی کوزه کنان

دانشجوی کارشناسی ارشداقلیم شناسی کاربردی دانشگاه محقق اردبیلی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
گندمکار، ا، تعیین شاخص اقلیم آسایش گردشگری شهرستان نائین با ...
و [9] هجرتی، م و همکاران، توانمندی‌های اقلیم آسایش، راهبردی ...
آفتوحی، ص و همکاران، ارزیابی شرایط اقلیم گردشگری استان‌های شمالی ...
اسماعیلی، ر و همکاران، ارزیابی اقلیم آسایشی چند شهر اصلی ...
حجازی زاده، زهرا و همکاران، کاربرد اقلیم در معماری و ...
صفایی پور، مسعود و همکاران؛ شاخص های زیست اقلیمی موثر ...
کاویانی، محمد رضا، بررسی و تهیه نقشه زیست اقلیم انسانی ...
Hogan, T. National climate change adaptation framework, building resilience to ...
Culiuc, A. Determinants of international tourism. International Monetary Fund, IMF ...
Nandor, F., Idiko, D. Janos, M., Laszlo, SMV- WG, a ...
With a focus _ Agriculture, Natural Resources, Environmet and Tourism ...
Mieczkows, z. 1985 The tourism climatic index a methods of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اقلیم گردشگری دوشهرتوریستی مشهدورشت بااستفاده ازشاخصهای بیوکلیمایی tciو ترجونگ" توسط سعیده عینی، دانشجوی دکتری اقلیم شناسی کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی؛ محمد نریمان زاده، دانشجوی کارشناسی ارشداقلیم شناسی کاربردی دانشگاه محقق اردبیلی؛ علیرضا همراهی کوزه کنان، دانشجوی کارشناسی ارشداقلیم شناسی کاربردی دانشگاه محقق اردبیلی نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اقلیم گردشگری ، شاخصهای بیوکلیمایی ، شاخص TCI ، شاخص ترجونگ هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 661 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این پژوهش با استفاده از دو شاخص بیوکلیمایی TCI و ترجونگ وضعیت اقلیم گردشگری دو شهر توریستی مشهد و رشت بررسی گردید. داده های مورد نیاز در این پژوهش شامل مقادیر میانگین، حداقل و حداکثر درجه حرارت، میانگین،حداکثر و حداقل رطوبت نسبی، سرعت باد و میانگین ساعات آفتابی می باشد. براساس نتایج حاصل از میانگین روزانه و شبانه شاخص ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اقلیم گردشگری دوشهرتوریستی مشهدورشت بااستفاده ازشاخصهای بیوکلیمایی tciو ترجونگ با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.