سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مشکلات، معایب و محدودیت های کشاورزی زیست محیطی Agri-environmentalدر ایران چالش ها و راهکارها

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,508

This Paper With 6 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AGROCONGRESS01_022

Index date: 6 June 2015

مشکلات، معایب و محدودیت های کشاورزی زیست محیطی Agri-environmentalدر ایران چالش ها و راهکارها abstract

کشاورزی اثرات قابل توجهی بر روی محیط زیست و نقش مهمی در حفظ محیط زیست در یک کشور سالم دارد، هرچند ارتباط بین محیط طبیعی و فعالیت های کشاورزی پیچیده هستند. آلودگی خاک، آب ، هوا، تکه تکه شدن زیستگاه و از دست دادن حیات وحش،کاهش تنوع زیستی، افزایش سیل و خشکسالی، فرسایش خاک وافزایش گازهای گلخانه ای را می توان از شیوه های نامناسب کشاورزی و استفاده از زمین دانست. بنابراین افزایش نگرانی بیش ازحد از اثرات زیست محیطی کشاورزی منجر به معرفی طرح های کشاورزی زیست محیطی شده است. در این مقاله به مرور نتایج حاصل از برخی مطالعات انجام گرفته در زمینه اثرات کشاورزی بر روی محیط زیست و معرفی طرح های کشاورزی زیست محیطی در سایر کشورها پرداخته می شود. همچنین اجرا کشاورزی زیست محیطی درایران با موانع و چالش هایی روبه رو است که در مقاله حاضر، پس از تبیین فرصتها و سیاستهای اجرا کشاورزی زیست محیطی در ایران، چالش های موجود در این خصوص واکاوی شده و راهکارهای مورد بررسی قرار گرفته است.شرایط اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی کشور چالش ها و مشکلاتی در اجرای برنامه های کشاورزی زیست محیطی وجود داردکه بررسی و شناسایی آن می تواند باعث تعیین راهکار در جهت ارتقاء محیط زیست کشور گردد. نتایج حاصل از این مطالعه نشان می دهد که در بخشهای مختلف اجرایی از قبیل دستگاه های اجرایی، مجریان طرح ها و پروژ ه ها، مشاورین و کارشناسان ضعف ها و چالش هایی وجود دارد.

مشکلات، معایب و محدودیت های کشاورزی زیست محیطی Agri-environmentalدر ایران چالش ها و راهکارها Keywords:

اثرات زیست محیطی کشاورزی , تنوع زیستی , شیوه های نامناسب کشاورزی

مشکلات، معایب و محدودیت های کشاورزی زیست محیطی Agri-environmentalدر ایران چالش ها و راهکارها authors

سید مهدی جوادزاده

عضو هیات علمی گروه کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر

حامد جوادی

مربی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه پیام نور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Krlynjr, p. 1997. Principles of research in behavioral science. Translated ...
Kayani, GH. And H. Liaqati. 2009. Economic Condition of the ...
EC (European Commission), 2006. Handbook on Common Monitoring and Evaluation ...
Hatirli, S. A., Ozkan, B. and Fert, K. 2005. An ...
OECD, 2003. Agri- environmentl Policy Measures: Overview of Developments. Ordination ...
Wilson, J.D., Morris, A.J., Arroyo, B.E., Clark, S.C., Bradbury, R., ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مشکلات، معایب و محدودیت های کشاورزی زیست محیطی Agri-environmentalدر ایران چالش ها و راهکارها" توسط سید مهدی جوادزاده، عضو هیات علمی گروه کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر؛ حامد جوادی، مربی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه پیام نور نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش الکترونیکی یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اثرات زیست محیطی کشاورزی، تنوع زیستی، شیوه های نامناسب کشاورزی هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2508 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کشاورزی اثرات قابل توجهی بر روی محیط زیست و نقش مهمی در حفظ محیط زیست در یک کشور سالم دارد، هرچند ارتباط بین محیط طبیعی و فعالیت های کشاورزی پیچیده هستند. آلودگی خاک، آب ، هوا، تکه تکه شدن زیستگاه و از دست دادن حیات وحش،کاهش تنوع زیستی، افزایش سیل و خشکسالی، فرسایش خاک وافزایش گازهای گلخانه ای را می ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مشکلات، معایب و محدودیت های کشاورزی زیست محیطی Agri-environmentalدر ایران چالش ها و راهکارها با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.