سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی عوامل فرسودگی بافت فرسوده مطالعه موردی شهر گرگان

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,397

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

UUSD01_0345

Index date: 7 June 2015

بررسی عوامل فرسودگی بافت فرسوده مطالعه موردی شهر گرگان abstract

نحوه استقرار واحدها و عناصر معماری- شهری و شبکه ارتباطات در کنار یکدیگر موجب تکوین ترکیبی متشکل از فضاهای خالی وپر موسوم به بافت می شود. از انواع بافت های موجود در شهرهای ایران بافت های قدیمی و فرسوده را می توان نام برد. بافت هایفرسوده تظاهر نوعی بیماری در ساختار مجموعه های زیستی و عموماً مناطق شهری محسوب می گردند، بارزترین مشخصه اینگونه بافت ها عدم هماهنگی با سیستم شهری و ناکارامدی در آن است، عوامل چندی در بروز و شکل گیری آن ها دخیل اند که از آن میان می توان به عدم پیروی از یک برنامه ریزی جامع منسجم، معضلات عملکردی، عوامل محیط طبیعی و عوامل انسانی و ... اشاره کرد .کاهش ارزش های کمی و کیفی محیط زیست در این محدوده ها و میل به عدم تغییر و تحول حالت فرسودگی و ناکارآمدی را بر بافت مستولی می کند و بدین ترتیب بافت فرسوده شهری بعنوان بازتابی از تاثیر عوامل مخرب شکل می گیرد و به صورت فضایی که به تدریج متعلق به همه کس و غیر قابل سکونت برای هر کس باشد به حیات خود ادامه می دهد..از جمله مزایایبهسازی و نوسازی بافتهای شهری ، حفظ و صیانت ازسرمایه و منابع انسانی و کاهش صدمات و تلفات ناشی از زلزله است که با هیچ معیاری قابل ارزش گذاری نیست در کنار آن بهینه سازی استفاده از زمین با ارتقای شاخص نفر درهکتار و کاهش اراضی بایر و رها شده دردرون شهرها به استفاده از ظرفیت بالای جمعیت پذیری مناطق یادشده منجر خواهد شد. در ایران اصطلاح بافتفرسوده اصطلاحی رایج برای اشاره به بافت های درون شهری مساله دار است. در این مقاله ابتدا به تعاریف بافت فرسوده از دیدگاه شورای عالی معماری و شهرسازی خواهیم پرداخت و سپس شناسه های معرفی شده را در بافت قدیم گرگان که قسمتی از آن به عنوان بافت فرسوده معرفی شده بررسی خواهیم نمود

بررسی عوامل فرسودگی بافت فرسوده مطالعه موردی شهر گرگان Keywords:

بررسی عوامل فرسودگی بافت فرسوده مطالعه موردی شهر گرگان authors

الهام خانلری

هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد کاووس

لیلا میرسعیدی

هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد کاووس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
الف) شفایی، سپیده، مهندسین مشاور شاران-(خرداد 1384)- راهنمای شناسایی و ...
(2) مهندسان مشاور خودآوند-(بهمن 1388)- طرح بهسازی و نو سازی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی عوامل فرسودگی بافت فرسوده مطالعه موردی شهر گرگان" توسط الهام خانلری، هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد کاووس؛ لیلا میرسعیدی، هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد کاووس نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی شهرسازی، مدیریت شهری و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بافت فرسوده،بهسازی و نوسازی، بافت شهری هستند. این مقاله در تاریخ 17 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1397 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نحوه استقرار واحدها و عناصر معماری- شهری و شبکه ارتباطات در کنار یکدیگر موجب تکوین ترکیبی متشکل از فضاهای خالی وپر موسوم به بافت می شود. از انواع بافت های موجود در شهرهای ایران بافت های قدیمی و فرسوده را می توان نام برد. بافت هایفرسوده تظاهر نوعی بیماری در ساختار مجموعه های زیستی و عموماً مناطق شهری محسوب می ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی بافت فرسوده طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی عوامل فرسودگی بافت فرسوده مطالعه موردی شهر گرگان با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.