سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

گونههای مختلف آتریوم در بهره گیری از انرژی های طبیعی برای ساختمانهای مرتفع

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 978

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

UUSD01_0938

Index date: 7 June 2015

گونههای مختلف آتریوم در بهره گیری از انرژی های طبیعی برای ساختمانهای مرتفع abstract

رشد گونههای کاربریها و ایجاد بناهای نوظهور، افزایش مصرف انرژی را به همراه داشته است. تبعات ناشی از این رشد بشر را به فکر طراحی مناسب، کارا و همساز با اقلیم واداشت. در این میان معماری به عنوان یک ابرسامانه، وظیفه مهمی را به عهده گرفته است. زیرا وابسته به نوع طرح مقدار قابل ملاحظه ای از انرژی می تواند در این حوزه مدیریت یا اتلاف گردد . با در نظر گرفتن رویکرد پایدار در معماری یکی از روش های طراحی، به کارگیری فضاهای آتریومی است. این نورگیرها با ابعاد و فرم های مختلف طراحی می شوند و دارای پوشش سقفی از جنس شیشه و دیوارهای جانبی با مساحت و مصالح مختلف اند که درساختمان ها کاربردهای فراوان یافته اند. آتریو به عنوان یک فضای واسط قابلیت مناسبی برای جذب انرژی نورشدید و ذخیره سازی آن در زمستان و به جریان در آوردن هوای راکد در تابستان را به نصوص در سانتمان های مرتفع دارد. آتریوم می تواند میزان قابلملاحظهای از انرژی مصرفی سانتمان را برای تامین دمای آسایش کاهش دهد. در این مقاله تاثیر گونه های مختلف اتریوم از لحاظ جایگیری در سانتمان، کسب روشنایی طبیعی، تهویه طبیعی و همچنین شکل هندسی آتریو در کاهش مصرف انرژی بنا، مورد بررسی قرار گرفته است. در این نوشتار روش تحقیق، استدلال منطقی با استفاده از تدابیر توصیفی-تحلیلی، با رویکردی کیفی می باشد. سعی بر آن است تا بهترین گونه آتریو با هدف کاهش مصرف انرژی در سانتمان های مرتفع پیشنهاد گردد

گونههای مختلف آتریوم در بهره گیری از انرژی های طبیعی برای ساختمانهای مرتفع Keywords:

گونههای مختلف آتریوم در بهره گیری از انرژی های طبیعی برای ساختمانهای مرتفع authors

آناهیتا صال مصلحیان

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه فردوسی مشهد

یاسمین سلطانیان

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه فردوسی مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
باقری، نسیم، فرناز مژگانی، علی علایی، 1393، "تحلیل الگوی آتریوم ...
طالبی، ژاله، 1383، راهنمای طراحی و معماری ساختمان های بلند ...
مختاری، مهسا، نیما ولی بیگ، 1390، "آتریوم راهکاری برای نگه ...
مداحی، سیدمهدی، سید احسان صیادی، 1391، معماری پایدار، تهران، نشر ...
Aldawoud, A. , 2013, "The influence of the atrium geometry ...
Baker, N., & Steemers, K. , 2000, Energy and Environment ...
Bedna r, Michael j, 1986, The new atrium, United States ...
Laouadi, A., & Atif, M , 2000, "Daylight availability in ...
Moosavi, _ Mahyuddin, N., Ab Ghafar, N., & Azzam Ismail, ...
Retrieved from Whole Building Design Guide: http:/www. wbdg. o rg/des ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "گونههای مختلف آتریوم در بهره گیری از انرژی های طبیعی برای ساختمانهای مرتفع" توسط آناهیتا صال مصلحیان، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه فردوسی مشهد؛ یاسمین سلطانیان، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه فردوسی مشهد نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی شهرسازی، مدیریت شهری و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سانتمان مرتفع، آتریوم ، مصرف انرژی، تهویه طبیعی، روشنایی طبیعی، شکل هندسی هستند. این مقاله در تاریخ 17 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 978 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رشد گونههای کاربریها و ایجاد بناهای نوظهور، افزایش مصرف انرژی را به همراه داشته است. تبعات ناشی از این رشد بشر را به فکر طراحی مناسب، کارا و همساز با اقلیم واداشت. در این میان معماری به عنوان یک ابرسامانه، وظیفه مهمی را به عهده گرفته است. زیرا وابسته به نوع طرح مقدار قابل ملاحظه ای از انرژی می تواند ... . برای دانلود فایل کامل مقاله گونههای مختلف آتریوم در بهره گیری از انرژی های طبیعی برای ساختمانهای مرتفع با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.