سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارائه یک چارچوب جدید برای رمزنگاری اطلاعات با تبدیل اطلاعات کدرنگی وترکیب با استفاده از الگوریتم ژنتیک بهبودیافته در شبکه های حسگر بیسیم

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 622

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TDCONF01_027

Index date: 10 July 2015

ارائه یک چارچوب جدید برای رمزنگاری اطلاعات با تبدیل اطلاعات کدرنگی وترکیب با استفاده از الگوریتم ژنتیک بهبودیافته در شبکه های حسگر بیسیم abstract

شبکه های حسگر بیسیم دارای کاربردهای وسیعی می باشند و با توجه به اینکه گره های حسگر همواره در محیط های متخاصم توزیع می شوند، نیاز به تامین امنیت این شبکه ها بسیار ضروری می باشد. در این مقاله هدف ما در نظر گرفتن محرمانگی داده ها در شبکه های حسگر بیسیم، ارائه یک چهار چوب امنیتی جدید بوده است. در این روش داده ها به صورت کدهای اسکی تبدیل گردیده و با مکانیزمی آنها را رمزگذاری اولیه نموده و سپس داده ها با استفاده از تابع Hash رمزگذاری دوم برای افزایش امنیت بیشتر صورت می گیرد. در نهایت با استفاده از استاندارد رنگ RGB و تبدیل کدهای رمزگذاری شده به کدهای رنگی و وارد نمودن آنها در یک تصویر دیگر ، تصویر نهایی که رمزشده داده های اولیه می باشد را تولید می نماید. در این مقاله از الگوریتم ژنتیک بهبود یافته جهت رمز نگاری متن در تصویر استفاده شده است. در این الگوریتم از یک حد آستانه جهت ترکیب کروموزومها استفاده شده است که اجازه نمیدهد کروموزمهای شبیه به هم، باهم ترکیب شوند. این کار باعث میشود تا الگوریتم در بهینه محلی متوقف نشود. نتایج بدست آمده نشان می دهد که این الگوریتم باعث شده است تا تفاوت پیکسلی تصویر اولیه با تصویری که متن در آن پنهان شده است مینیمم شود. با توجه به نتایج تحلیل انجام شده، روش ارائه شده دارای حجم محاسبات پایین تر، مصرف انرژی کمتر و امنیت بالاتر نسبت به روش های بررسی شده می باشد.

ارائه یک چارچوب جدید برای رمزنگاری اطلاعات با تبدیل اطلاعات کدرنگی وترکیب با استفاده از الگوریتم ژنتیک بهبودیافته در شبکه های حسگر بیسیم Keywords:

شبکه حسگر بی سیم , داده در تصویر , رمزنگاری , امنیت , تبدیل داده به تصویر , رمزنگاری , Hash

ارائه یک چارچوب جدید برای رمزنگاری اطلاعات با تبدیل اطلاعات کدرنگی وترکیب با استفاده از الگوریتم ژنتیک بهبودیافته در شبکه های حسگر بیسیم authors

سید مصطفی مکی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه فناوری اطلاعات، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته

حمیدرضا ناجی

استادیار، گروه فناوری اطلاعات، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ا ح‌دیبا ع‌ل‌ی‌رض ا _ ه‌ان‌س‌ازی طالع‌ات» ا؛م‌کز طال‌ع‌ات و ...
قب‌ری‌ب‌فل‌ی ال‌ام، چ‌ال ه‌چ‌ال _ _ 1390)، « اری‌الگوهیتم‌یبه ف‌ظوریه‌ان‌س‌ازی ...
لق‌شهل چ‌ی اح‌درض‌ان‌ادع‌ی‌ان اع‌ظم‌س‌ول‌ین‌س‌هن[1385)، «شیوه ای‌ج‌دی‌د دری هان‌گ‌اری قاوم داده ...
X. Chen, K. Makki, K. Yen, and N. Pissinou, "Sensor ...
I. F. Akyildiz, W. Su, Y. S ankara subramaniam, and ...
X. Cao, W. Kou, L. Dang, and B. Zhao, "IMBAS: ...
A. D. Dhawale , M. Chandak, N. Thakur, S. Howal, ...
W. Ben Jaballah, M. Mosbah, H. Youssef, O. Ly, and ...
Wiegand, Thomas, et al. "Overview of the H. 264/AVC video ...
Furht, Borko. _ survey of multimedia compression techniques and standards. ...
Y. Liu, J. Li, and M. Guizani, "PKC Based Broadcast ...
P. Zeng, K. K. R. Choo, and D. Z. Sun, ...
:P. wayner(2002); "disapearing cryptography", 2nd Ed., Elsevier Science: US ...
:R. C. Gonzalez and R. E. woods(1993); "digital image processing", ...
:R. J. Anderson and F.A.P petitcolas(1 998); "on the limits ...
:xubotong, Guoheqing and ouyoyi(2005); _ document exchange scheme based on ...
5] : xiao-hansun(20 12); A scheme of concealmet and transmission ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارائه یک چارچوب جدید برای رمزنگاری اطلاعات با تبدیل اطلاعات کدرنگی وترکیب با استفاده از الگوریتم ژنتیک بهبودیافته در شبکه های حسگر بیسیم" توسط سید مصطفی مکی، دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه فناوری اطلاعات، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته؛ حمیدرضا ناجی، استادیار، گروه فناوری اطلاعات، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی الکترونیکی پیشرفت های تکنولوژی در مهندسی برق، الکترونیک و کامپیوتر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شبکه حسگر بی سیم، داده در تصویر، رمزنگاری، امنیت، تبدیل داده به تصویر، رمزنگاری،Hash هستند. این مقاله در تاریخ 19 تیر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 622 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شبکه های حسگر بیسیم دارای کاربردهای وسیعی می باشند و با توجه به اینکه گره های حسگر همواره در محیط های متخاصم توزیع می شوند، نیاز به تامین امنیت این شبکه ها بسیار ضروری می باشد. در این مقاله هدف ما در نظر گرفتن محرمانگی داده ها در شبکه های حسگر بیسیم، ارائه یک چهار چوب امنیتی جدید بوده است. ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی الگوریتم ژنتیک طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارائه یک چارچوب جدید برای رمزنگاری اطلاعات با تبدیل اطلاعات کدرنگی وترکیب با استفاده از الگوریتم ژنتیک بهبودیافته در شبکه های حسگر بیسیم با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.