سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدیریت بحران در شهر

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,047

This Paper With 29 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DMHSE02_137

Index date: 10 July 2015

مدیریت بحران در شهر abstract

امروزه با شهری شدن جوامع و گرایش انسان ها به محیط های شهری ، توجه به شیوه بهتر زیستن در اولویت قرار گرفته است.در همین خصوص خطرات ناشی از پدیده های طبیعی و سوانح انسان ساخت که انسان ها را تهدید می کند، عدم توجه به مکان یابی صحیح شهرها ،رشد و توسعه ی شهرهای بنیان نهاده شده ،همچنین عدم برنامه ریزی لازم جهت جووگیری از رشد لجام گسیخته شهرها ، مسائل و مشکلات فراوانی از جهت مصونیت شهرها به بار آورده است .این توسعه ها موجب شده است تا شهر ها روی مسیر های اصوی گسل ها یا در حریم رودخانه ها و مسیل ها ساخته شوند. پدیده های طبیعی حد و مرزنمیشناسند. .برنامه ریزان شهری و مدیران شهری با توجه به طبقه بندی سوانح شهری و با توجه به چرخه مدیریت بحران به اهداف ذیل دست پیدا می کنند: پیشگیری از سوانح انسان ساخت و سوانح ناشی از پدیده های طبیعی ایجاد آمادگی دربین سازمانها و انجام تمارین و ارزیابی برنامه ها ارائه مناسب ترین پاسخ و پیشگیری از عوارض ثانویه در سوانح شهری پروتکول معمول هشدار:یک پروتکل معمول هشداررسانی در حقیقت وسیوه ای است که اطلاعات خام وارد شده توسط یک اپراتور را تبدیل به بسته های مشخص و از پیش تعیین شده داده کند که برای هر گیرنده و ابزار هشداررسانی تنظیم شده اند.با بررسی وظایف مدیران شهری و با توجه به تقسیم بندی سوانح شهری ، به مواردی از قبیل:شناسایی اماکنی در شهر که موجب آسیب پذیری جوامع شهری می شوند،ارائه راهکارهایی جهت بهبود زیرساخت های شهری،بهره گیری از مدیریت بحران در مدیریت شهرها،بهره گیری از مشارکت های مردمی،بررسی نمونه ایی از بحران ها شهری و بررسی ارزیابی منابع جهت امداد پرداخته ایم. با توجه به موارد ذکر شده می توان به نقش و اهمیت بحرانهای شهری و نحوه مدیریت و کنترل آن پی برد و این امر مستوزم بکار گیری منابع و امکانات و تربیت مدیران موفق و استفاده از تجارب و مستند سازی آن ها ،همچنین بهره گیری از کنترل و نظارت همه جانبه به نحوه صحیح اجرای برنامه هاست.لازم به ذکر است استفاده از مشارکت های مردمی و راضی نمودن به بازسازی خانه های فرسوده ی آن ها نیز یکی از عواموی است که در بخش مدیریت بحران شهری به آن پرداخته میشود.

مدیریت بحران در شهر Keywords:

مدیریت بحران - مدیریت شهری بحران زیرساختها

مدیریت بحران در شهر authors

سید پویان غفوری

دانشجوی مهندسی معماری دانشگاه شهید بهشتی تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مقاله برنامه ریزی و تصمیم گیری در بحران، یزدان پناه، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدیریت بحران در شهر" توسط سید پویان غفوری، دانشجوی مهندسی معماری دانشگاه شهید بهشتی تهران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی مدیریت بحران و HSE در شریان های حیاتی، صنایع و مدیریت شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت بحران - مدیریت شهری بحران زیرساختها هستند. این مقاله در تاریخ 19 تیر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1047 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه با شهری شدن جوامع و گرایش انسان ها به محیط های شهری ، توجه به شیوه بهتر زیستن در اولویت قرار گرفته است.در همین خصوص خطرات ناشی از پدیده های طبیعی و سوانح انسان ساخت که انسان ها را تهدید می کند، عدم توجه به مکان یابی صحیح شهرها ،رشد و توسعه ی شهرهای بنیان نهاده شده ،همچنین عدم ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت بحران و مدیریت شهری و مدیریت بحران شهری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مدیریت بحران در شهر با 29 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.