سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی کاربرد تئوری تغییرشکل های یکنواخت در کنترل ارتعاشات سازه

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 844

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE10_0552

Index date: 10 July 2015

بررسی کاربرد تئوری تغییرشکل های یکنواخت در کنترل ارتعاشات سازه abstract

در دهههای اخیر، کنترلسازهها به منظور کاهش ارتعاشات ناشی از بارهای جانبی در سازه بسیار مورد توجه واقع شده است. یکی از چالشهای مهم در کنترل سازهها انتخاب معیاری کارآمد برای بکارگیری در الگوریتمهای کنترلی است. در کنترل فعال به منظور کاهش ارتعاشات سازه نیروی انتخابی توسط الگوریتم کنترلی به وسیلهی محرکهایی به سازه اعمال میشود. از آنجا که چینش اعضای باربر جانبی در یک ساختمان تاثیر زیادی بر عملکرد لرزه ای آن دارد، سازههایی با توزیع نامناسب مقاومت و سختی عملکرد ضعیفی در زلزلههای اخیر از خود نشان دادهاند. تمرکز دریفت و شکلپذیری در برخی از طبقات بدترین حالت است که منجر به عواقب سنگینی میشود. در این پژوهش با برقراری ارتباط بین دو نرمافزار Matlab و Opensees ، نیروی مناسب برای کنترل فعال سازه توسط الگوریتم ازدحام ذرات (PSO) در هر گام به گونهای انتخاب میشود که حداکثر جابجایی نسبی در طبقات مختلف سازه یکنواخت گردد و از تمرکز آن در طبقهای خاص جلوگیری شود. نتایج حاکی از این است که این روش علاوه بر یکنواخت کردن مقادیر جابجایی نسبی، باعث کاهش چشمگیری در پاسخهای سازه در طبقات مختلف نیز میگردد، در نتیجه میتوان از یکنواختی تغییرشکلها به عنوان معیاری مناسب در رسیدن به الگوریتمهای کنترلی نوین استفاده کرد

بررسی کاربرد تئوری تغییرشکل های یکنواخت در کنترل ارتعاشات سازه Keywords:

کنترل فعال , تئوری تغییرشکلهای یکنواخت , الگوریتم بهینهسازی ازدحام ذرات (Particle Swarm Optimization)

بررسی کاربرد تئوری تغییرشکل های یکنواخت در کنترل ارتعاشات سازه authors

رضا کرمی محمدی

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی ایران، تهران، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

فریبا حقیقی پور

دانشجوی کارشناسی ارشد زلزله دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی ایران، تهران، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شرقی، امیرحسین، (1391)، بررسی نحوه اصلاح الگوی بارگذاری آین‌نامه‌ای با ...
حیدری، علی اصغر (1391). مروی برالگوریتم‌های فرا اکتشافی در بهینه ...
صنیعی آباده، محمد؛ ب عاملیان، زهره.(392). الگوریتم‌های تکاملی و محاسبات ...
Karami Mohammadi, R. _ El Naggar , M.H. _ Moghaddam ...
H. Moghaddam and I. Hajirasouliha, A new approach for optimum ...
Monica PATRAscU, Ioan DUMITRACHE _ A comparative study for andvanced ...
Yap, J. T. P. 'Concept of structural control', J. Struct. ...
Mousaad Aly, A. , ;:Vibration Control of Buildings Using Magnetorheo ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی کاربرد تئوری تغییرشکل های یکنواخت در کنترل ارتعاشات سازه" توسط رضا کرمی محمدی، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی ایران، تهران، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی؛ فریبا حقیقی پور، دانشجوی کارشناسی ارشد زلزله دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی ایران، تهران، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنگره بین المللی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کنترل فعال، تئوری تغییرشکلهای یکنواخت، الگوریتم بهینهسازی ازدحام ذرات (Particle Swarm Optimization) هستند. این مقاله در تاریخ 19 تیر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 844 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در دهههای اخیر، کنترلسازهها به منظور کاهش ارتعاشات ناشی از بارهای جانبی در سازه بسیار مورد توجه واقع شده است. یکی از چالشهای مهم در کنترل سازهها انتخاب معیاری کارآمد برای بکارگیری در الگوریتمهای کنترلی است. در کنترل فعال به منظور کاهش ارتعاشات سازه نیروی انتخابی توسط الگوریتم کنترلی به وسیلهی محرکهایی به سازه اعمال میشود. از آنجا که چینش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی کاربرد تئوری تغییرشکل های یکنواخت در کنترل ارتعاشات سازه با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.