تاثیر گرایش به قرآن در بهداشت روان، الگوهای ارتباطی خانواده ، خوش بینی و هراس اجتماعی جوانان
Publish place: The first scientific-research conference on educational sciences and psychology of social and cultural injuries in Iran
Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 575
This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PSCONF01_540
تاریخ نمایه سازی: 19 تیر 1394
Abstract:
این پژوهش سعی در بررسی تاثیر گرایش به قرآن در بهداشت روان و الگوهای ارتباطی خانواده و خوش بینی و هراساجتماعی جوانان را دارد که روش آن از نوع همبستگی بوده و جامعه ی آماری آن شامل کلیه ی جوانان شهرستاناباده می باشد که به مدت 20 سال ساکن این شهرستان بوده اند. نمونه ی پژوهش حاضر شامل 200 جوان ) 100 نفرزن و 100 مرد( می باشد که به روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند. مقیاس های بکار گرفته شده شامل:بهداشت روان الگوهای ارتباطی خانواده خوش بینی هراس اجتماعی. نتایج حاکی از آن است که بینبهداشت روان و الگوهای ارتباطی خانواده و خوش بینی جوانان رابطه ی مثبت معنا دار وجود دارد اما بین بهداشتروان و الگوهای ارتباطی خانواده و خوش بینی جوانان با هراس اجتماعی رابطه ی منفی معنا دار وجود دارد همچنیننمرات بهداشت روان و الگوهای ارتباطی خانواده و خوش بینی جوانانی که به قرآن گرایش دارند به طور معنا داری ازمیانگین نمرات بهداشت روان و الگوهای ارتباطی خانواده و خوش بینی جوانانی که به قرآن گرایش ندارند بالاتر استهمچنین نمرات هراس اجتماعی جوانانی که به قرآن گرایش ندارند به طور معنا داری از میانگین نمرات هراساجتماعی جوانانی که به قرآن گرایش دارند بالاتر است. شاید بتوان گفت پناه بردن به قرآن باعث بهبود کیفیتزندگی جوانان می گردد و آنها را از اضطراب ها و هراس از اجتماع نجات می دهد.
Keywords:
Authors
ایمان دمیری
دانشجوی کارشناسی روانشناسی عمومی
فاطمه فرخی
مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی شهرستان اباده
سمیه نیکو
مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی شهرستان اباده
زهرا برین
مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی شهرستان اباده
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :