بررسی نقش تزیینات در کاربرد مصالح معماری اسلامی با رویکرد معماری منظر

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 863

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

MEMARI02_009

تاریخ نمایه سازی: 14 مرداد 1394

Abstract:

تزیینات جز جدا نشدنی و عمده در معماری اسلامی است و شاید کمتر بنای مذهبی وجود داشته باشد که تزیینی در ان نباشد.از سده دوم و سوم هجری تزیینات اجری به تدریج در بناهای ایرانی رایج میشود و در عصر سلجوقیان این شیوه به اوج شکوفایی خود میرسد.بطوری که از ویزگی های بناهای دوره سلجوقی بهره گیری از انواع مختلف اجر کاری برای ساخت و تزیین بنا بود.در این دوره غنی ترین طرح ها و فرم های تزیینی در دیوارها و پوش ها سقف ها و مناره ها ابداع شد اما نکته اصلی در باره یکی شدن ساختار و تزیینات در بناست .بطوریکه تزیینات چیزی جدا از خود بنا و لحاقی ان نبوده است و این به استحکام بنا نیز کمکمیکرده است.

Authors

راضیه قنبری صفدر

دانشجوی ارشد معماری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :