سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی تغییرات فشار آب منفذی هسته ی سد خاکی شیرین دره (طی دوران بهره برداری)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,681

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ACPD01_174

Index date: 19 September 2015

ارزیابی تغییرات فشار آب منفذی هسته ی سد خاکی شیرین دره (طی دوران بهره برداری) abstract

افزایش بیش از حد فشار آب حفرهای موجب کاهش زیاد تنش موثر و در نتیجه باعث کاهش مقاومتبرشی مصالح هسته سدهای خاکی می شود که این امر می تواند نتایج خطرناکی در برداشته و باعث عدم پایداریسد گردد. از این رو یکی از مهمترین موارد در بررسی و تحلیل سدهای خاکی، اندازه گیری فشار آب منفذی وبررسی میزان نشت خروجی از بدنه سدها است. در این پژوهش فشار آب منفذی در داخل هسته مرکزی سدشیریندره و همچنین اثر تغییرات تراز مخزن سد بر روی عملکرد هسته در طی دوره بهره برداری مورد بررسیقرار گرفته است. سد مخزنی شیرین دره از نوع سد خاکی غیرهمگن با هسته مرکزی میباشد. تراز آب در داخلهسته رسی در اثر تغییرات تراز مخزن در دوران بهره برداری و با استفاده از مشخصات واقعی مصالح توسط نرمافزار FLAC مدل و با نتایج ابزار دقیق موجود در هسته سد مقایسه گردیدهاست. نتایج حاصله تطبیق خوبی باداده های ابزار دقیق و معیارهای تراوشی لحاظ شده در طراحی اولیه سد دارد و عملکرد مناسب هسته رسی وپرده آب بند و اثر تغییرات تراز مخزن آب بر عملکرد هسته رسی را نشان داد. براساس نتایج محاسباتی توسطپیزومترهای نصب شده در داخل پی و طرفین پرده آب بند، افت قابل ملاحظه ای در تراز پیزومترهای پائین دستپرده آب بند مشاهده شد که عملکرد مناسب این پرده را نشان داد. شایان ذکر است که این افت در داخل هستهرسی که به عنوان یک هسته نفوذ ناپذیر در این نوع از سدها عمل می کند نیز به وضوح نشان از عملکرد مناسبهسته دارد.

ارزیابی تغییرات فشار آب منفذی هسته ی سد خاکی شیرین دره (طی دوران بهره برداری) Keywords:

ارزیابی تغییرات فشار آب منفذی هسته ی سد خاکی شیرین دره (طی دوران بهره برداری) authors

آرش ایمانی فولادی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران، ژئوتکنیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان

محمدحسین ایمانی فولادی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران، سازه های هیدرولیکی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

محمود نیکخواه شهمیرزادی

استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
رحیمی، ح.(1389)، سدهای خاکی، چاپ سوم. انتشارات دانشگاه تهران، تهران. ...
گزارش سیمای طرح سد مخزنی شیرین دره بجنورد(1379)، شرکت مهندسی ...
نایب زاده، ر.محمدی، م. (1379)، تحلیل استاتیکی سدهای خاکی تحت ...
نیرومند، ح.؛ میرقاسمی، ع.! .و پاکزاد، م، (1383)، رفتارنگاری سد ...
وفائان، م. (1377)، سدهای خاکی، چاپ اول. مرکز انتشارات جهاد ...
Jannati, P.; Mohammadi, M.; and Manafpour, M.; 2010a: "Additional Water ...
Nayebzadeh, R.; and Mohammadi, M.; 2011: "The Effect of Impervious ...
SeratiJannati, P.; Mohammadi, M.; and Manafpour, M.; 2010b: "The effect ...
Szostak, A. and Massiera, M., 2004, "Modelling of Deformations during ...
Rajabalinejad, n., "Darwin Dam", _ , tude lft , nl/] ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی تغییرات فشار آب منفذی هسته ی سد خاکی شیرین دره (طی دوران بهره برداری)" توسط آرش ایمانی فولادی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران، ژئوتکنیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان؛ محمدحسین ایمانی فولادی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران، سازه های هیدرولیکی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن؛ محمود نیکخواه شهمیرزادی، استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی مهندسی معماری، عمران و توسعه کالبدی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فشار آب، هسته سد خاکی، ابزار دقیق، شیرین دره FLAC هستند. این مقاله در تاریخ 28 شهریور 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1681 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که افزایش بیش از حد فشار آب حفرهای موجب کاهش زیاد تنش موثر و در نتیجه باعث کاهش مقاومتبرشی مصالح هسته سدهای خاکی می شود که این امر می تواند نتایج خطرناکی در برداشته و باعث عدم پایداریسد گردد. از این رو یکی از مهمترین موارد در بررسی و تحلیل سدهای خاکی، اندازه گیری فشار آب منفذی وبررسی میزان نشت خروجی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی تغییرات فشار آب منفذی هسته ی سد خاکی شیرین دره (طی دوران بهره برداری) با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.