سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تنوع ژنتیکی در جمعیت های خربزه با استفاده از نشانگرهای IRAP و REMAP

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 617

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NBCI08_0132

Index date: 20 September 2015

تنوع ژنتیکی در جمعیت های خربزه با استفاده از نشانگرهای IRAP و REMAP abstract

رتروترنسپوزون ها عناصر متحرک رایج در ژنوم گیاهان بوده که گستردگی ، توزیع یکنواخت و قابلیت جابه جایی، استفاده از آن ها را به عنوان نشانگرهای مولکولی ایده آل می سازد. در این مطالعه نشانگرهای IRAP و REMAT، جهت مطالعه تنوع ژنتیکی درون و بین جمعیتی 88 فرد خربزه (Cucumis melo L) از 11 جمعیت مختلف (8 گیاه از هر جمعیت)، و برخی هیبریدها مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد که خانواده های رتروترنسپوزونی مورد استفاده در ژنوم خربزه از لحاظ جابه جایی فعال می باشند. در کل با استفاده از 5 ترکیب آغازگری IRAP و 15 ترکیب آغازگری REMAP به ترتیب 94 و 262 مکان ژنتیکی تکثیر شد که تعداد مکان های چند شکل برای آغازگرهای IRAP و REMAP به ترتیب برابر 90 و 244 بود. آزمون مانتل بین ماتریس های فاصله IRAP و REMAP معنیدار نبود (r=0/26) تجزیه کلاستر جمعیت ها براساس نشانگرهای IRAP+REMAP، جمعیت های مورد مطالعه را در 5 گروه قرار داد که افراد مربوط به گروه های مختلف می توانند به عنوان والدین تلاقی در برنامه های اصلاحی خربزه مورد استفاده قرار گیرند.

تنوع ژنتیکی در جمعیت های خربزه با استفاده از نشانگرهای IRAP و REMAP Keywords:

تنوع ژنتیکی , خربزه (Cucumismelo L) فعالیت رتروترنسپورزونی , IRAP و REMAP

تنوع ژنتیکی در جمعیت های خربزه با استفاده از نشانگرهای IRAP و REMAP authors

سعیده غلامزاده خویی

دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشگاه محقق اردبیلی، دانشکده کشاورزی

بابک عبدالهی مندولکانی

استادیار گروه اصلاح و بیوتکنولوژی گیاهی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه

ایرج برنوسی

دانشیار گروه اصلاح و بیوتکنولوژی گیاهی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
هسنمین همابس ببو نکنولوزی جم‌هوری اسلامی ابران _ چهارمین همابس ...
Abdollahi M andoulakani, B., Piri, _ D arvishzadeh, R., Bernoosi, ...
Danesh, M., Lotfi, M., Naghavi, M.R., Pirseyyedi, M., 2008, Survey ...
Flavell, A.J., Knox, M.R., Pearce, S.R. and Ellis, T.H.N., 1998, ...
Galil, T., Vitaly, P., Netta, D.M. and Nurit, K., 2009, ...
Mytom, D., 2005, genetic diversity in tomato populations revealed by ...
Queen, R.A., Gribbon, B.M., James, C., Jack, P. and Falvell, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تنوع ژنتیکی در جمعیت های خربزه با استفاده از نشانگرهای IRAP و REMAP" توسط سعیده غلامزاده خویی، دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشگاه محقق اردبیلی، دانشکده کشاورزی؛ بابک عبدالهی مندولکانی، استادیار گروه اصلاح و بیوتکنولوژی گیاهی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه؛ ایرج برنوسی، دانشیار گروه اصلاح و بیوتکنولوژی گیاهی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی هشتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران و چهارمین همایش ملی امنیت زیستی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تنوع ژنتیکی، خربزه (Cucumismelo L) فعالیت رتروترنسپورزونی، IRAP و REMAP هستند. این مقاله در تاریخ 29 شهریور 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 617 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رتروترنسپوزون ها عناصر متحرک رایج در ژنوم گیاهان بوده که گستردگی ، توزیع یکنواخت و قابلیت جابه جایی، استفاده از آن ها را به عنوان نشانگرهای مولکولی ایده آل می سازد. در این مطالعه نشانگرهای IRAP و REMAT، جهت مطالعه تنوع ژنتیکی درون و بین جمعیتی 88 فرد خربزه (Cucumis melo L) از 11 جمعیت مختلف (8 گیاه از هر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تنوع ژنتیکی در جمعیت های خربزه با استفاده از نشانگرهای IRAP و REMAP با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.