سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

معرفی EST های اختصاصی پاسخگو به تنش یونی و تنش اسمزی به روش Capture cDNA-AFLP

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 733

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NBCI08_0245

Index date: 20 September 2015

معرفی EST های اختصاصی پاسخگو به تنش یونی و تنش اسمزی به روش Capture cDNA-AFLP abstract

اثرات یونی واثرات اسمزی دو جزء اصلی تنش شوری در گیاهان می باشند. دراین تحقیق پاسخ مولکولی گیاه هالوفیت Aeluropus littoralis به اثرات مذکور با استفاده از تکنیک نوین cDNA-AFLP Capture مورد بررسی قرار گرفت. تیمار شوری کلرید سدیم (NaCl) و خشکی پلی اتیلن گلایکول (PEG) در شرایط تاریکی، یکسان سازی شده بر حسب پتانسیل اسمزی در سه سطح (شاهد) و 200 و 400 میلیولار اعمال شد. از میان 75 EST جداسازی شده، 69 EST با طول میانگین 250 جفت باز در پایگاه NCBI به ثبت رسید که بازده توالی یابی 92% بود. نتایج آزمون همردیفی نشان داد که 72% از رونشت ها با ارگانیسم های دیگر، شباهت نشان دادند. از سوی دیگر 28% از رونوشت ها به دلیل عدم تشابه قابل ملاحظه ای در آزمون های همردیفی، به عنوان ژن های جدید در نظر گرفته شدند. درصد بیان رونوشت های پاسخ گو به تنش یونی (اختصاص به NaCl) و رونوشت های پاسخ گو به تنش اسمزی( اشتراک NaCl با PEG) به ترتیب 44% و 28% بود. برخی از پروتئین های مهم دخیل در تنش یونی شامل پتاسیم ترانسپورترها و گولگین و برخی از پروتئین های مهم دخیل در تنش اسمزی شامل کولین و ریبوزوم های پروتئینی 40S می باشند. نتایج حاصل از آنالیز ESTها نشان داد. پاسخ ریشه گیاه به تنش یونی در سطح بیان، بیشتر از پاسخ گیاه به تنش اسمزی بود.

معرفی EST های اختصاصی پاسخگو به تنش یونی و تنش اسمزی به روش Capture cDNA-AFLP Keywords:

معرفی EST های اختصاصی پاسخگو به تنش یونی و تنش اسمزی به روش Capture cDNA-AFLP authors

سیده فرزانه فاطمی

پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

قربانعلی نعمت زاده

پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

حسین عسکری

گروه بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشکده مهندسی انرژی و فناوری های نوین، دانشگاه شهید بهشتی تهران

سید حمید رضا هاشمی

پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
BACHEM, C.W.B., RONALD, J.F.J.O and R, G.F. VISSER., 1998. Transcript ...
Craciun, A. R., M. Courbot., F, Bourgis., P, salis., P, ...
Horie, T., Ichirou, K and Maki, K., 2012. Salinity tolerance ...
Mahajan, S., N, Tuteja., 2005. Cold, salinity and drought stresses: ...
Murashige T and Skoog F., 1962. A revised medium for ...
UMEZAWA, T., K. MIZUNO & T. FUJIMURA., 2002. Discrimination of ...
Yamaguchi T and E Blumwald (2005) Developing salt-tolerant crop plants: ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "معرفی EST های اختصاصی پاسخگو به تنش یونی و تنش اسمزی به روش Capture cDNA-AFLP" توسط سیده فرزانه فاطمی، پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری؛ قربانعلی نعمت زاده، پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری؛ حسین عسکری، گروه بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشکده مهندسی انرژی و فناوری های نوین، دانشگاه شهید بهشتی تهران؛ سید حمید رضا هاشمی، پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی هشتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران و چهارمین همایش ملی امنیت زیستی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اثرات یونی، اثرات اسمزی، DNA-AFLP Capture هستند. این مقاله در تاریخ 29 شهریور 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 733 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اثرات یونی واثرات اسمزی دو جزء اصلی تنش شوری در گیاهان می باشند. دراین تحقیق پاسخ مولکولی گیاه هالوفیت Aeluropus littoralis به اثرات مذکور با استفاده از تکنیک نوین cDNA-AFLP Capture مورد بررسی قرار گرفت. تیمار شوری کلرید سدیم (NaCl) و خشکی پلی اتیلن گلایکول (PEG) در شرایط تاریکی، یکسان سازی شده بر حسب پتانسیل اسمزی در سه سطح (شاهد) ... . برای دانلود فایل کامل مقاله معرفی EST های اختصاصی پاسخگو به تنش یونی و تنش اسمزی به روش Capture cDNA-AFLP با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.