تبیین روابط بین مولفه های رهبری تحول آفرین و عملکرد مدیران

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 387

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICMM02_589

تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1394

Abstract:

رهبری تحول آفرین یکی از پارادایم های رهبری در روانشناسی سازمانی است که مورد تحقیق گسترده ای قرار گرفته است. رهبری تحول آفرین، رضایت زیردستان و اعتماد آنان به رهبری و به علاوه تعهد عاطفی آنان را افزایش می دهد. رهبرانی که رفتارهای تحول آفرین را از خود نشان می دهند مجموعه ای از نتایج مثبت را در سازمان ایجاد می کنند. از سویی، عملکرد سازمانی برجسته از طریق تلاش های کارکنان معمولی حاصل نمی شود. یکی از دلایل موفقیت سازمان های موفق این است که آنها کارکنانی دارند که فراتر از وظایف رسمی خود تلاش می نمایند؛ یعنی آنها کارکنانی دارندکه رفتارهای شهروندی سازمانی را از خود بروز می دهند. پژوهش حاضر با هدف بررسی ارتباط بین رهبری تحول آفرین و عملکرد مدیران صورت گرفته است. در این راستا داده های مورد نیاز برای تحلیل این ادعا با استفاده از پرسشنامه های رهبری تحول آفرین و عملکرد مدیران از جامعه آماری پژوهش سازمان آموزش و پرورش استان گیلان جمع آوری گردید. برای مشخص شدن نرمال بودن توزیع جامعه از آزمون کلموگروف-اسمیرنوف و برای اثبات فرضیه های پژوهش از آزمون همبستگی پیرسون استفاده شده است و نتایج تحلیل اطلاعات با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون حاکی از این است که رابطه بین سبک رهبری تحول آفرین و عملکرد مدیران از لحاظ آماری معنادار نیست. و از میان متغیرهای مستقل پژوهش، متغیرهای نفوذ آرمانی، ترغیب ذهنی، ملاحظات فردی و با عملکرد مدیران رابطه معنادار داشته است و تنها انگیزش الهام بخش با عملکرد مدیران رابطه نداشته است و همچنین از میان مؤلفه های رهبری تحول آفرین، اولویت متغیر ترغیب ذهنی در عملکرد مدیران بیشتر است

Authors

سیده ساره نوراشرف الدین

دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم تربیتی واحد تنکابن

افشین قویدل

دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم تربیتی واحد تنکابن

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • موغلی, ع، "طراحی الگوی رهبری تحول‌آفرین در سازمان‌های اداری ایران"، ...
  • نادری, ع.، نراقی, س.، "راهنمای عملی فراهم سازی طرح تحقیق"، ...
  • آذر ع.، " آمار و کاربرد آن در مدیریت"، جلد ...
  • شریفی, ح.، "روش‌های تحقیق در علوم رفتاری" تهران، سخن، چاپ ...
  • Bass, B. M., "Leadership and performance beyond expectations", New York: ...
  • Bass, B., "Leadership and performance beyond expectations", New York: The ...
  • Denison, _ R., " Corporate Culture and Organizational Effectiveness ", ...
  • نمایش کامل مراجع