سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه و نحوه عملکرد سازهها در برابر زلزله با استفاده از سیستم بادبندی همگرا، کنترل کننده های فعال و غیرفعال

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 824

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MTMAYBOD02_018

Index date: 21 September 2015

مقایسه و نحوه عملکرد سازهها در برابر زلزله با استفاده از سیستم بادبندی همگرا، کنترل کننده های فعال و غیرفعال abstract

طراحی ساختمان ها در برابر زلزله های قوی بر این اساس است که سازه بتواند با شکل پذیری خود انرژی زلزله راجذب و مستهلک نماید .شکل پذیری در مهندسی سازه تغییرشکل غیرالاستیک مواد در ناحیه مورد انتظار استاگرچه در سازه های شکل پذیر تغییرشکل های بزرگ غیرالاستیک ایجاد می گردد که ممکن است پس از زلزله ازنقطه نظر هزینه و ایمنی سازه مورد استفاده قرار نگیرد. در سالهای اخیر با توسعه وسائل موثر در استهلاک انرژی،لرزه های القا شده در سازه اهمیت بیشتری داده شده است که پاسخ سازه را در نهایت الاستیک نگه می دارد. مقدارانرژی سازه به چندین عامل بستگی دارد که برخی از آنها با مشخصات حرکت زمین مانند خصوصیات دامنه،محتوای فرکانسها، دوام زلزله و ...، خصوصیات سازه مثل خواص دینامیکی سازه مانند پریود طبیعی و میرائی وخواص مقاومت و ... مرتبط می باشد .استفاده از مستهلک کننده انرژی بعلت افزایش میرایی، کاهش دامنه نوسانسازه و به دنبال آن کاهش پاسخ لرزهای آن می باشد. در این تحقیق به بررسی میزان جذب نیروی زلزله توسطبادبندهای همگرا، کنترل کنندههای فعال و غیرفعال در سازه ها پرداخته شده است.میرایی، انرژی جنبشی را جذب و از تشدید (فرکانس طبیعی سازه منطبق بر فرکانس زمین لرزه) جلوگیری می کندسیستم های اتلاف انرژی در سازه ها در چند دهه اخیر به طور گستردهای برای کاهش نیروی ناشی از زلزله و باد وهمچنین کاهش جابجایی های ساختمانها در حد مجاز آیین نامه ای مورد استفاده قرار گرفته اند.

مقایسه و نحوه عملکرد سازهها در برابر زلزله با استفاده از سیستم بادبندی همگرا، کنترل کننده های فعال و غیرفعال Keywords:

اتلاف کننده های انرژی , کنترل کننده های فعال , بادبندهای همگرا , کنترل کننده های غیرفعال

مقایسه و نحوه عملکرد سازهها در برابر زلزله با استفاده از سیستم بادبندی همگرا، کنترل کننده های فعال و غیرفعال authors

نوید شیرزاد

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران- زلزله دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد

حسنعلی مسلمان یزدی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد

محمدرضا مسلمان یزدی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
محمدی ا. "بررسی افزایش ضریب رفتار در قاب های مهاربندی ...
زرین مقدم ی. "مطالعه موردی و مقاوم سازی یک سازه ...
تدرو پ.. "بررسی عملکرد چند نمونه میراگرهای غیرفعال در ساختمان ...
جامی ع. "پاسخ ساختمان های فولادی دارای بادبندهای همگرا تحت ...
بیدمشکی ش. "بررسی پارامترهای موثر در سازه های دارای میراگر ...
Pall, A.S. and Marsh, C. (1982). "Response of Friction Damped ...
Pall, A.S. and Pall, R. (1989). _ FFriction- Dampers Used ...
Kelly, J.M. Skinner, R.I. and Heine, A.J., (1972) 0Mechanisms of ...
Filiatrault, A. and cherry, S. (1987). "Performance evaluation of friction ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه و نحوه عملکرد سازهها در برابر زلزله با استفاده از سیستم بادبندی همگرا، کنترل کننده های فعال و غیرفعال" توسط نوید شیرزاد، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران- زلزله دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد؛ حسنعلی مسلمان یزدی، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد؛ محمدرضا مسلمان یزدی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مصالح ساختمان و فناوری های نوین در صنعت ساختمان پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اتلاف کننده های انرژی، کنترل کننده های فعال، بادبندهای همگرا، کنترل کننده های غیرفعال هستند. این مقاله در تاریخ 30 شهریور 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 824 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که طراحی ساختمان ها در برابر زلزله های قوی بر این اساس است که سازه بتواند با شکل پذیری خود انرژی زلزله راجذب و مستهلک نماید .شکل پذیری در مهندسی سازه تغییرشکل غیرالاستیک مواد در ناحیه مورد انتظار استاگرچه در سازه های شکل پذیر تغییرشکل های بزرگ غیرالاستیک ایجاد می گردد که ممکن است پس از زلزله ازنقطه نظر هزینه و ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه و نحوه عملکرد سازهها در برابر زلزله با استفاده از سیستم بادبندی همگرا، کنترل کننده های فعال و غیرفعال با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.