سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اصلاح خواص قیر با استفاده از پلیمر استایرن - بوتادین – استایرن

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,415

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE04_552

Index date: 11 October 2007

اصلاح خواص قیر با استفاده از پلیمر استایرن - بوتادین – استایرن abstract

قیر با توجه به خواص فی زیکی و مکانیکی محدود خود از قابلیت کاربردی محدود و زمان سرویس دهی مشخص برخوردار است . پوشش راهها به دلیل عبور ترافیک سنگین، شرایط جوی و ... دچار استهلاک و تغییر خواص و تخریب تدریجی روکش راه ها می گردد . تکرار پوشش ( آسفالت مجدد ) نیز دارای هزینه بالا و دردسرهای خاصخود میباشد . پلیمرها به عنوان مهمترین خانواده اصلاح کننده قیر، به منظور بهبود عملکرد و افزایش کارایی قیربه آن اضافه می شوند که درمیان انواع پلیمرهای موجود، پلیمر استایرن - بوتادین - استایرن ) ) SBS ازجمله بهترین مواد اصلاحکننده قیر به شمار میرود . دراین پژوهش، پلیمر SBS به عنوان یکی از اصلاح کننده های الاستومر - ترمو پلاست با درصدهای وزنی مختلف 2) تا 5 درصد ) با قیر 60/70 پالایشگاه اصفهان مخلوط شده و تأثیر آن برخواص مختلف قیر مورد بررسی قرارگرفته است . افزایش این پلیمر موجب بهبود خصوصیات وکارایی قیر دردماهای بالا و پایین می شود و تغییر درصد این پلیمر تأثیر زیادی بر خواص مخلوط دارد به طوری که افزایش 3 تا 5 درصد وزنی این پلیمر به قیر باعث کاهش قابل توجه درجه نفوذ و افزایش نقطه نرمی قیر میشود . نقطه شکست فراس قیرها با افزایش درصد پلیمر SBS کاهش می یابد ( منفی تر می شود ) ، علاوه بر آن باعث کاهش درصد افت وزنی قیر می شود . همچنین افزایش پلیمر به قیر باعث میشود شاخص نفوذپذیری قیر به عدد ایده آل +)1) نزدیکتر شود که نشان دهنده کارایی بهتر آن درمصارف راهسازی است .

اصلاح خواص قیر با استفاده از پلیمر استایرن - بوتادین – استایرن Keywords:

اصلاح کنندههای قیر , قیر پلیمری , استایرین - بوتادین - استایرن ( SBS (

اصلاح خواص قیر با استفاده از پلیمر استایرن - بوتادین – استایرن authors

سیدمهدی ابطحی

استادیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی اصفهان

احمد گلی

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران - راه و ترابری، دانشگاه علم و صنعت ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
محمدرضا صدرالدینی، علی اکبریوسفی و امیر کاووسی، " بهبود خواص ...
- مجموعه مقالات اولین سمینار قیر و آسفالت ایران، دانشگاه ...
احسان نظر بیگی - علی، "مقایسه تاثیر الاستومرها، ترموپلاستها و ...
- احسان نظر بیگی - علی، "مقایسه تاثیر الاستومرها، ترموپلاستها ...
Yousefi A.A.، ،Rubb er-polyethyl ene Modified Bitumen', Iranian Polymer Journal, ...
Lu X. And Isacsson U., *Laboratory Study _ the Low ...
Yousefi A.A. "Polyethylene dispersions in bitumen: Polymer structural parameter effect", ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اصلاح خواص قیر با استفاده از پلیمر استایرن - بوتادین – استایرن" توسط سیدمهدی ابطحی، استادیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی اصفهان؛ احمد گلی، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران - راه و ترابری، دانشگاه علم و صنعت ایران نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اصلاح کنندههای قیر، قیر پلیمری، استایرین - بوتادین - استایرن ( SBS ( هستند. این مقاله در تاریخ 19 مهر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5415 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که قیر با توجه به خواص فی زیکی و مکانیکی محدود خود از قابلیت کاربردی محدود و زمان سرویس دهی مشخص برخوردار است . پوشش راهها به دلیل عبور ترافیک سنگین، شرایط جوی و ... دچار استهلاک و تغییر خواص و تخریب تدریجی روکش راه ها می گردد . تکرار پوشش ( آسفالت مجدد ) نیز دارای هزینه بالا و دردسرهای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اصلاح خواص قیر با استفاده از پلیمر استایرن - بوتادین – استایرن با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.