سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پیش بینی جریان قابل انتقال از طریق تونل چشمه لنگان به حوزه زاینده رود

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,776

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE04_791

Index date: 11 October 2007

پیش بینی جریان قابل انتقال از طریق تونل چشمه لنگان به حوزه زاینده رود abstract

کمبود آب در دشتهای مرکزی ایران و رشد جمعیت و گسترش صنعت در اصفهان و لزوم انتقال آب به شهرهای یزد و کاشان از طریق زاینده رود، ضرورت اجرای طرح های انتقال آب از سرشاخه های رودخانه های کارون و دز را محرز نموده است . طرح انتقال آب چشمه لنگان به منظور تامین سالیانه 195 میلیون متر مکعب آب جهت مصارف شرب، صنعت و کشاورزی اصفهان و شهرهای حاشیه کویر درحال بررسی و اجراست که با اجرای این طرح، جریان رودخانه های چشمه لنگان و خدنگستان از سرشاخه های رودخانه دز به حوزه زاینده رود منتقل می شود . با توجه به اینکه بطور متوسط بیش از 75 درصد جریان سالانه منطقه چشمه لنگان در ماههای فروردین تا مرداد تولید می شود، پیش بینی جریان مزبور قبل از شروع دوره ( پیش از فروردین ماه ) از دیدگاه برنامه ریزی منابع آب بسیار با اهمیت است . در این مطالعه با استفاده از پارامترهای هواشناختی ( بارش، آب معادل برف ) و شاخصهای اقلیمی ) SOI و ) NAO که در انتهای اسفند ماه ( زمان پیش ینی ) مشخص می باشند، مدلسازی پیش بینی حجم جریان قابل انتقال از طریق تونل چشمه لنگان به روش رگرسیون اجزای اصلی انجام گردیده است . نتایج مدلسازی نشان می دهد که پارامترهای آب معادل برف در ایستگاه میدانک مربوط به اسفندماه و شاخص در ماههای فوریه، نوامبر و دسامبر، پارامترهای مناسبی جهت پیش بینی کل حجم جریان قابل انتقال در ماههای فروردین تا مرداد می باشند

پیش بینی جریان قابل انتقال از طریق تونل چشمه لنگان به حوزه زاینده رود Keywords:

پیش بینی جریان قابل انتقال از طریق تونل چشمه لنگان به حوزه زاینده رود authors

علی تفرج نوروز

کارشناس دفتر مطالعات آب و محیط زیست، تهران ، دانشگاه صنعتی شریف، دفتر م

احمد ابریشم چی

استاد دانشکده عمران ، دانشگاه صنعتی شریف، تهران ، دانشگاه صنعتی شریف،

مسعود تجریشی

دانشیار دانشکده عمران ، دانشگاه صنعتی شریف، تهران ، دانشگاه صنعتی شر

بهداد چهره نگار

کارشناس دفتر مطالعات آب و محیط زیست، تهران ، دانشگاه صنعتی شریف، دفتر م

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Techniques in Regression-B ased Streamflow Volume Forecasting.?", Improved"؛ , (1992 ...
Wallis, J. R., 1965, ،+Multivariate statistical methods in hydrology-A comparison ...
Hann, C. T., 1972, *Comparision of multiple regression and principal ...
Kottegoda and Rosso (1997). Statistics, Probability and reliability for civil ...
Haan, Charles T., 1991, Statistical Methods in Hydrology, Fifth printing, ...
Liu. R.X., Kuang J., Gong Q., Hou X.L., 2002. *Principal ...
Ayyub, Bilal M. and McCuen, Richard M., 1997, Probability, Statistics ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پیش بینی جریان قابل انتقال از طریق تونل چشمه لنگان به حوزه زاینده رود" توسط علی تفرج نوروز، کارشناس دفتر مطالعات آب و محیط زیست، تهران ، دانشگاه صنعتی شریف، دفتر م؛ احمد ابریشم چی، استاد دانشکده عمران ، دانشگاه صنعتی شریف، تهران ، دانشگاه صنعتی شریف،؛ مسعود تجریشی، دانشیار دانشکده عمران ، دانشگاه صنعتی شریف، تهران ، دانشگاه صنعتی شر؛ بهداد چهره نگار، کارشناس دفتر مطالعات آب و محیط زیست، تهران ، دانشگاه صنعتی شریف، دفتر م نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پیش بینی، جریان رودخانه، رگرسیون، اجزای اصلی، چشمه لنگان هستند. این مقاله در تاریخ 19 مهر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2776 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کمبود آب در دشتهای مرکزی ایران و رشد جمعیت و گسترش صنعت در اصفهان و لزوم انتقال آب به شهرهای یزد و کاشان از طریق زاینده رود، ضرورت اجرای طرح های انتقال آب از سرشاخه های رودخانه های کارون و دز را محرز نموده است . طرح انتقال آب چشمه لنگان به منظور تامین سالیانه 195 میلیون متر مکعب آب ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پیش بینی جریان قابل انتقال از طریق تونل چشمه لنگان به حوزه زاینده رود با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.