سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهبود پایداری چاه با استفاده از مدل مکانیکی زمین: (مطالعه موردی در یکی از میادین واقع در خلیج فارس)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,017

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NPGC01_068

Index date: 23 September 2015

بهبود پایداری چاه با استفاده از مدل مکانیکی زمین: (مطالعه موردی در یکی از میادین واقع در خلیج فارس) abstract

ناپایداری دیواره چاه یکی از مشکلات اصلی در حفاری چاه های هیدروکربوری می باشد. این مشکل را می توان بهوسیله تخمین مناسب پنجره گل حفاری کم کرد. این کار به وسیله ساختن یک مدل مکاینیکی کامل و انتخاب یک معیارشکست مؤثر انجام می شود. در این مقاله آنالیز پایداری دیواره چاه و انتخاب پنجره گل حفاری برای یک چاه عمودیدریکی از میادین حوزه خلیج فارس انجام شده است. از این رو یک مدل مکانیکی زمین شامل خصوصیات مکانیکی سازند وجهت و مقدار تنش های برجا می باشد که به وسیله آنالیز نگاره های چاه پیمایی، گزارشات حفاری و داده های آزمایشگاهیساخته می شود. تئوری کسشان خطی برای به دست آوردن توزیع تنش در اطراف چاه و معیارهای مور- کولمب و موگی- کولمب برای پیش بینی شکست سنگ مورد استفاده قرار می گیرد. نتایج نشان می دهد که یک رژیم تنش امتداد لغز باجهت تنش افقی حداکثر شمال غرب- جنوب شرق در این ناحیه وجود دارد. به علاوه وقتی که از معیار موگی- کولمب استفاده می شود، تطابق بهتری بین مدل پیش بینی شده و مشاهدات میدانی به دست می آید.

بهبود پایداری چاه با استفاده از مدل مکانیکی زمین: (مطالعه موردی در یکی از میادین واقع در خلیج فارس) Keywords:

بهبود پایداری چاه با استفاده از مدل مکانیکی زمین: (مطالعه موردی در یکی از میادین واقع در خلیج فارس) authors

یاسر منصوری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نفت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

محمدجواد عامری

عضو هیات علمی دانشکده نفت، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

محمد کمال قاسم السکری

عضو هیات علمی دانشکده نفت دانشگاه صنعت نفت اهواز

ایمان رحیم زاده کیوی

دانشجوی دکتری مهندسی نفت دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Chang, C., Zoback, M.D. and Khaksar, A. "Empirical Relations between ...
Zoback, M.D., et al. "Determination of stress orientation and magnitude ...
Bourgoyne Jr, A.T, Millheim, K.K., Chenevert, _ andYoung Jr, F.S.; ...
Reynolds, S. D., et al. "Constraining stress magnitudes using petroleum ...
Al-Ajmi, AM. "Wellbore stability analysis based on a new true-triaxial ...
Internatio nal Convention Center of RIPI Tehran, May, 1 2-14, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهبود پایداری چاه با استفاده از مدل مکانیکی زمین: (مطالعه موردی در یکی از میادین واقع در خلیج فارس)" توسط یاسر منصوری، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نفت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات؛ محمدجواد عامری، عضو هیات علمی دانشکده نفت، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ محمد کمال قاسم السکری، عضو هیات علمی دانشکده نفت دانشگاه صنعت نفت اهواز؛ ایمان رحیم زاده کیوی، دانشجوی دکتری مهندسی نفت دانشگاه صنعتی امیرکبیر نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ژئومکانیک نفت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله چاه جهت دار، ناپایداری چاه، راستای حفاری، تئوری الاستیک خطی، پنجره وزن ایمن گل هستند. این مقاله در تاریخ 1 مهر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1017 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ناپایداری دیواره چاه یکی از مشکلات اصلی در حفاری چاه های هیدروکربوری می باشد. این مشکل را می توان بهوسیله تخمین مناسب پنجره گل حفاری کم کرد. این کار به وسیله ساختن یک مدل مکاینیکی کامل و انتخاب یک معیارشکست مؤثر انجام می شود. در این مقاله آنالیز پایداری دیواره چاه و انتخاب پنجره گل حفاری برای یک چاه عمودیدریکی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهبود پایداری چاه با استفاده از مدل مکانیکی زمین: (مطالعه موردی در یکی از میادین واقع در خلیج فارس) با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.