سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

برنامه ریزی و توسعه گردشگری ساحلی (مطالعه موردی : بندر چابهار)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,398

This Paper With 20 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NTGCE01_087

Index date: 23 September 2015

برنامه ریزی و توسعه گردشگری ساحلی (مطالعه موردی : بندر چابهار) abstract

چابهار شهری به دیرینگی تاریخ است که زیبا و استوار بر ساحل دریای مکران در جنوب خاوریایران ، در استان سیستان و بلوچستان آرمیده است . چابهار با سواحل زیبای خود می تواند به قطبگردشگری تبدیل شود ، در فصولی که هوای سرد حاکم بر شمال کشور اجازه بهره برداری گردشگریساحلی از آن مقاصد را نمی دهد سواحل چابهار با هوای بهاری خود می تواند استقبال گردشگران باشد. نه تنها ساحل زیبای چابهار بلکه این بندر ، تنها بندر اقیانوسی ایران و یکی از مهم ترین کریدورهایترانزیت شمال جنوب و شرق غرب جهان است - - . چابهاری که یک سو رو به دریا و سوی دیگر رو بهکوه و کویر دارد . در کنار زیبایی های طبیعت و ساحل ، چابهار از فرهنگ غنی نیز برخوردار است ،موسیقی بلوچی ، غذاهای محلی ، جاذبه های طبیعی و فرهنگی- تاریخی همگی نعمت هایی است که می شود از آن در جهت توسعه گردشگری این مقصد استفاده کرد . در زمینه برنامه ریزی گردشگریچابهار با چالش هایی نیز مواجه هستیم همچون : کاستی هایی در تامین امنیت گردشگر در این مقصد ،کمبود هتل ها و واحدهای اقامتی به تناسب گردشگران که همگی در این مقاله موجود مورد بحث قرارگرفته اند . مهمترین شاخصه ی توسعه گردشگری در منطقه چابهار ، بهبود زندگی مردم محلی واشتغال زایی که در سطح وسیع از افراد کم تخصص تا متخصص را شامل می شود ، می باشد .

برنامه ریزی و توسعه گردشگری ساحلی (مطالعه موردی : بندر چابهار) Keywords:

برنامه ریزی و توسعه گردشگری ساحلی (مطالعه موردی : بندر چابهار) authors

سامان شافعی

دانشجوی کارشناسی مدیریت گردشگری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ضیایی، محمود، جغرافیای گردشگری، انتشارات دانشگاه پیام نور 1390، ...
ضیایی، محمود و تراب احمدی، مژگان، شناخت صنعت گردشگری با ...
لقمان، مسعود، مقاله، چابهار : زیبای آرمیده بر ساحل دریای ...
محمدنژاد، الهام، چگونه به چابهار برویم؟؛ مسیرهای دسترسی به بندر ...
بلوچ زهی، محمد، به سوی چابهار 1390، balouch.r98.t، 6. خبرگزاری ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "برنامه ریزی و توسعه گردشگری ساحلی (مطالعه موردی : بندر چابهار)" توسط سامان شافعی، دانشجوی کارشناسی مدیریت گردشگری نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پاک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توسعه، گردشگری، ساحلی،بندر، چابهار هستند. این مقاله در تاریخ 1 مهر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1398 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که چابهار شهری به دیرینگی تاریخ است که زیبا و استوار بر ساحل دریای مکران در جنوب خاوریایران ، در استان سیستان و بلوچستان آرمیده است . چابهار با سواحل زیبای خود می تواند به قطبگردشگری تبدیل شود ، در فصولی که هوای سرد حاکم بر شمال کشور اجازه بهره برداری گردشگریساحلی از آن مقاصد را نمی دهد سواحل چابهار با ... . برای دانلود فایل کامل مقاله برنامه ریزی و توسعه گردشگری ساحلی (مطالعه موردی : بندر چابهار) با 20 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.