سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

؛«ایجاد دهکده گردشگری عشایری» راهکاری مناسب برای حفظ آثار و فرهنگ عشایر کرمانج و توسعه گردشگری(مطالعه موردی: خراسان شمالی) - (دامنه جنوبی کوه بیگان)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,754

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NTGCE01_139

Index date: 23 September 2015

؛«ایجاد دهکده گردشگری عشایری» راهکاری مناسب برای حفظ آثار و فرهنگ عشایر کرمانج و توسعه گردشگری(مطالعه موردی: خراسان شمالی) - (دامنه جنوبی کوه بیگان) abstract

جاذبه های مختلف و متنوع محیطی،چشم اندازهای زیبا و بدیع،نوع زندگی (کوچ)، صنایع دستی،تولیدات لبنی،فرهنگی و هنری و مهمتر و با ارزش تر از آن جمع شدن تمامی جاذبه هایفرهنگی،هنری،اجتماعی و اقتصادی عشایر در یک مکان،دارای جایگاه ویژه ای جهت جذب گردشگرانمی باشد که در صورت توجه به آن می تواند بعنوان یکی از مراکز و کانونهای بزرگ گردشگری در ایران وحتی در منطقه جنوب غرب آسیا تبدیل شده و باعث جذب ایرانگردان و جهانگردان گردد. عشایر کرمانجخراسان شمالی بعنوان یک جامعه پویا و مولد،نقش انکارناپذیردر طول تاریخ چهارصد و پنجاه سال حضورخود درجغرافیای شمال خراسان داشته و به خاطر دارا بودن ویژگی های خاص از غنای فرهنگی بیشتریبرخوردار بوده و درطی قرون متمادی ارزش و جایگاه ویژه ای در جامعه خراسان شمالی داشته اند. درشرایط کنونی با توجه به شرایط محیطی و مدیریتی در چند دهه آتی اکثر عشایر کرمانج خراسان شمالیهمانند ایل ترکمن اسکان می یابند فلذا ضرورت دارد راهکاری برای حفظ آثار، فرهنگ ، الگوی زیست ،آداب و رسوم و جاذبه ها (پوشاک ،غذا،صنایع دستی) جامعه عشایری اندیشیده شودکه این امر در قالببرنامه ریزی توسعه گردشگری عشایری قابل بررسی می باشد. این پیشنهاد برگرفته از رساله دکتری بودهکه بر اساس 25 سال کار و مشاهدات میدانی نگارنده مسؤل در ناحیه مورد مطالعه صورت گرفته و باشناختی که از فرهنگ ،جاذبه ها و آداب و رسوم جامعه عشایرخراسان شمالی از حیث گردشگریداشته،اطمینان دارد که احداث دهکده گردشگری عشایری می تواند راهکار مناسبی برای حفظ فرهنگجامعه عشایری خراسان شمالی بوده و امید است این پیشنهاد الگویی برای توسعه گردشگری عشایری درخراسان شمالی و ایران باشد.

؛«ایجاد دهکده گردشگری عشایری» راهکاری مناسب برای حفظ آثار و فرهنگ عشایر کرمانج و توسعه گردشگری(مطالعه موردی: خراسان شمالی) - (دامنه جنوبی کوه بیگان) Keywords:

جاذبه های گردشگری عشایری , دهکده گردشگری عشایری , خراسان شمالی

؛«ایجاد دهکده گردشگری عشایری» راهکاری مناسب برای حفظ آثار و فرهنگ عشایر کرمانج و توسعه گردشگری(مطالعه موردی: خراسان شمالی) - (دامنه جنوبی کوه بیگان) authors

رضا روشن ضمیر

دکتری جغرافیا برنامه ریزی روستایی و مشاور مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی

محمد سویدانلویی

مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی

مقاله فارسی "؛«ایجاد دهکده گردشگری عشایری» راهکاری مناسب برای حفظ آثار و فرهنگ عشایر کرمانج و توسعه گردشگری(مطالعه موردی: خراسان شمالی) - (دامنه جنوبی کوه بیگان)" توسط رضا روشن ضمیر، دکتری جغرافیا برنامه ریزی روستایی و مشاور مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی؛ محمد سویدانلویی، مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پاک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جاذبه های گردشگری عشایری، دهکده گردشگری عشایری، خراسان شمالی هستند. این مقاله در تاریخ 1 مهر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1754 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جاذبه های مختلف و متنوع محیطی،چشم اندازهای زیبا و بدیع،نوع زندگی (کوچ)، صنایع دستی،تولیدات لبنی،فرهنگی و هنری و مهمتر و با ارزش تر از آن جمع شدن تمامی جاذبه هایفرهنگی،هنری،اجتماعی و اقتصادی عشایر در یک مکان،دارای جایگاه ویژه ای جهت جذب گردشگرانمی باشد که در صورت توجه به آن می تواند بعنوان یکی از مراکز و کانونهای بزرگ گردشگری در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ؛«ایجاد دهکده گردشگری عشایری» راهکاری مناسب برای حفظ آثار و فرهنگ عشایر کرمانج و توسعه گردشگری(مطالعه موردی: خراسان شمالی) - (دامنه جنوبی کوه بیگان) با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.