سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر چیدمان وزنه های تعادل میل لنگ موتور خطی دیزل بر ارتعاشات پیچشی سامانه میل لنگ

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,228

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ELEMECHCONF02_450

Index date: 14 October 2015

تاثیر چیدمان وزنه های تعادل میل لنگ موتور خطی دیزل بر ارتعاشات پیچشی سامانه میل لنگ abstract

بررسی رفتار دینامیکی و مدل ارتعاشات پیچشی سامانه میل لنگ اهمیت بسزایی دارد. وزنه های تعادل جزیی از میل لنگ اند که برای متعادل کردن و خنثی کردن نیروهای اینرسی به شقت اصلی متصل می شونداز این رو طراحی و شکل توزیع آنها روی شقت اصلی بسیار مهم است. یافتن تاثیر چیدمان های مختلف وزنه های تعادل بر ارتعاشات پیچشی میل لنگ هدف تحقیق پیش رو است. برای این منظور میل لنگ موتور دیزل خطی شش استوانه OM-457 به عنوان ساختار نمونه انتخاب شده و با استفاده از مدل سازی در نرم افزار AVL/EXCITE و حل مدل جرم-فنر، مشخصات ارتعاشات پیچشی آن مطالعه و بررسی شده است. به منظور مشخص شدن تاثیر چیدمان های وزنه های تعادل، سه ساختار از مدل میل لنگ نمونه تهیه و فرکانس طبیعی و پاسخ ارتعاشی سرآزاد میل لنگ هریک مقایسه شده است. این سه ساختار عبارتند از: مدل متعادل نشده(فاقد وزنه تعادل) مدل شامل چیدمان هشت وزنه ای منحصر به موتور نمونه و مدل شامل چیدمان دوازده وزنه ای که دراین تحقیق مطابق معیارهای طراحی وزنه تعادل در بالانس کامل میل لنگ ساخته شده است. در آخر برای حصول اطمینان از نتیجه و روند بدست آمده، ارتعاشات سر آزاد میل لنگ در تحلیل مدل نمونه با نتایج تست موتور مقایسه و صحه گذاری شده است.

تاثیر چیدمان وزنه های تعادل میل لنگ موتور خطی دیزل بر ارتعاشات پیچشی سامانه میل لنگ Keywords:

تاثیر چیدمان وزنه های تعادل میل لنگ موتور خطی دیزل بر ارتعاشات پیچشی سامانه میل لنگ authors

پیام مصطفوی

کارشناسی ارشد مکانیک خودرو دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهران

مهدی تاجداری

استادگروه مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات اراک

حمید رضا چمنی

دانشجوی دکترای مکانیک دانشگاه علم و صنعت

مجتبی پناهی

کارشناس ارشد مکانیک سازمان صنایع دریایی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Giancarlo Genta, "Dynamic Problem _ Reciprocating Machines, Vibration of Stractures ...
Young Yang, Wenyong Tang, "Optimal Design for a VLCC Propulsion ...
W l adys lawMitianiec, KonradBuczek, "Torsional Vibration of Crankshaf in ...
TigranParkyan, "Multi Cycle Torsional Vibration Simulation with AVL EXCITE DESIGNER", ...
A.D.Nazarov, "Reduction of Wear of Crankshaf Bearings of V-8 Engines ...
Troy Feese and Charles Hill, "Guidelines for Preventing Torsional Vibration ...
Klaus Mollenhauer and Helmut TschokeEds, "Handbook of Diesel Engines, S ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر چیدمان وزنه های تعادل میل لنگ موتور خطی دیزل بر ارتعاشات پیچشی سامانه میل لنگ" توسط پیام مصطفوی، کارشناسی ارشد مکانیک خودرو دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهران؛ مهدی تاجداری، استادگروه مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات اراک؛ حمید رضا چمنی، دانشجوی دکترای مکانیک دانشگاه علم و صنعت؛ مجتبی پناهی، کارشناس ارشد مکانیک سازمان صنایع دریایی نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در برق، مکانیک و مکاترونیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله میل لنگ موتور،وزنه تعادل، ارتعاشات پیچشی، متعادل کردن، مدل جرم فنر هستند. این مقاله در تاریخ 22 مهر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5228 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بررسی رفتار دینامیکی و مدل ارتعاشات پیچشی سامانه میل لنگ اهمیت بسزایی دارد. وزنه های تعادل جزیی از میل لنگ اند که برای متعادل کردن و خنثی کردن نیروهای اینرسی به شقت اصلی متصل می شونداز این رو طراحی و شکل توزیع آنها روی شقت اصلی بسیار مهم است. یافتن تاثیر چیدمان های مختلف وزنه های تعادل بر ارتعاشات پیچشی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر چیدمان وزنه های تعادل میل لنگ موتور خطی دیزل بر ارتعاشات پیچشی سامانه میل لنگ با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.