سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه روشهای اندازه گیری هدایت هیدرولیکی با استفاده از نفوذسنج گلف و نفوذسنج مکشی

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,830

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ABYARI09_297

Index date: 13 October 2007

مقایسه روشهای اندازه گیری هدایت هیدرولیکی با استفاده از نفوذسنج گلف و نفوذسنج مکشی abstract

هدایت هیدرولیکی یکی از پارامترهای مهم برای ارزیابی پدیده های جریان و انتقال مواددر خاک می باشد. اگرچه حرکت آب در لایه های بالایی خاک مرکز توجه بسیاری از علوم ازجمله کشاورزی، مهندسی عمران، هیدرولوژی و علوم زیست محیطی میباشد. ولی بیشترین کاربرد آن برای طراحی فاصله زهکش ها یا استفاده ا زمدل های جریان آبهای زیر زمینی به سمت زهک ها است، از این رو تقاضا برای یافتن روش های ساده، سریع و دقیق جهت بدست اورن خصوصیات هیدرولیکی خاکها بسیار زیاد است. از روش های موجود برای اندازه گیری هدایت هیدرولیکی بالای سطح ایستابی روش گلف به علت سرعت در اندازه گیری و نیاز به آب و نیروی کاگر کم اخیرا به عنوان بهترین روش شناخته و معرفی گردیده است، هم اکنون با معرفی وسیله جدیدتر نفوذ سنج مکشی امکانات جدیدی برای این اندازه گیری ها فراهم گردیده، به خصوص برای مواردی که علاوه بر هدایت هیدرولیکی اشباع اندازه گیری مشخصات هیدرولیکی غیر اشباع مد نظر باشد. در این تحقیق با استفاده از روش نفوذسنجی گلف و نفوذسنج مکش، هدایت هیدرولیکی (اشباع) در خاک لوم رسی سیلتی واقع در مزرعه تحقیقاتی دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز در عمق 50-40 سانتی متری اندازه گیری گردید. بدین ترتیب که برای اندازه گیری های نفوذ سنجی گلف از دوبار فشای 5 و 10 سانتی متری و برای اندازه گیری های نفوذ سنج مکشی ازچهار بار مکشی 1، 3 ، 6 و 10 سانتی متری استفاده گردید. در این تحقیق ضمن معرفی دستگاه نفوذسنج مکشی، نتایج حاصله ازمقایسه این دو روش، تواناییها و محدودیت های آن ذکر خواهدشد.

مقایسه روشهای اندازه گیری هدایت هیدرولیکی با استفاده از نفوذسنج گلف و نفوذسنج مکشی Keywords:

مقایسه روشهای اندازه گیری هدایت هیدرولیکی با استفاده از نفوذسنج گلف و نفوذسنج مکشی authors

پریسا غفاری

دانشجوی کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی دانشگاه شهید چمران اهواز

حیدرعلی کشکولی

استاد دانشگاه شهید چمران اهواز

روح الله مختاران

مدیر امور آبیاری و زهکشی شرکت مهندسین مشاور شاراب

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مختاران، ر. ا. (1383). ارزیابی آنالیزهای تک عمقی پرمامتر گلف ...
کشکولی، ح. ع. و مشعل. م. (1374). مقایسه روشهای اندازه ...
Paige, G. B., and D. Hillel. 1993. Comparison of three ...
Gupta, R.K., R.P. Rudra. W.T. Dickinson, N.K. Patni, G.J. Wall. ...
Kanwar. R. S., H. A. Rizvi. M. Ahmed. R. Horton. ...
Lee, D. M., W. D. Reynolds, D. E. Elrick, and ...
Perroux, K. M., and I. White. 1988. Design for disc ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه روشهای اندازه گیری هدایت هیدرولیکی با استفاده از نفوذسنج گلف و نفوذسنج مکشی" توسط پریسا غفاری، دانشجوی کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی دانشگاه شهید چمران اهواز؛ حیدرعلی کشکولی، استاد دانشگاه شهید چمران اهواز؛ روح الله مختاران، مدیر امور آبیاری و زهکشی شرکت مهندسین مشاور شاراب نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی نهمین سمینار سراسری آبیاری و کاهش تبخیر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هدایت هیدرولیکی ، نفوذ سنج گلف ، نفوذ سنج مکشی ، بار فشاری ، بار مکشی (بار فشاری منفی) هستند. این مقاله در تاریخ 21 مهر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3830 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدایت هیدرولیکی یکی از پارامترهای مهم برای ارزیابی پدیده های جریان و انتقال مواددر خاک می باشد. اگرچه حرکت آب در لایه های بالایی خاک مرکز توجه بسیاری از علوم ازجمله کشاورزی، مهندسی عمران، هیدرولوژی و علوم زیست محیطی میباشد. ولی بیشترین کاربرد آن برای طراحی فاصله زهکش ها یا استفاده ا زمدل های جریان آبهای زیر زمینی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه روشهای اندازه گیری هدایت هیدرولیکی با استفاده از نفوذسنج گلف و نفوذسنج مکشی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.