سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر افزودنی های مختلف آلی بر روند کمپوست شدن برگ چنار

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,693

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCRRORRA03_102

Index date: 16 October 2007

بررسی تاثیر افزودنی های مختلف آلی بر روند کمپوست شدن برگ چنار abstract

چنار ) ) Plantanus spp. یکی از درختان خزان کننده است که سرعت کمپوست شدن برگ آن بسیار کند می باشد و نیز کمتر از معیارهای کمی و جدید برای ارزیابی کمپوست های تولید شده استفاده می شود . هدف تحقیق حاضر بررسی تاثیر افزودنی های آلی مختلف بر کاهش زمان تهیه کمپوست از برگ چنار و افزایش کیفیت آن می باشد . این بررسی به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار اجرا شد . تیمارها شامل مقادیر حجمی 0 ، 25 ، 50 و 75 درصد برگ چنار بود که باقیمانده حجم گلدان با مواد افزودنی همراه ( برگ سرخس، برگ آقطی و کود گوسفندی ) تکمیل گردید . ضمن این که یک تیمار 100 درصد حجمی چنار هم به عنوان شاهد در نظر گرفته شد . آزمایش برای مدت شش ماه ادامه یافت . در پایان هر ماه از گلدان ها نمونه برداری شد و فاکتورهای EC ، pH ، C/P ، C/N ، به عنوان چندین فاکتور مهم ارزیابی کمپوست تعیین گردید . نتایج بدست آمده نشان داد، در حالی که تغییرات C/N نمونه چنار خالص در طول 6 ماه بسیار کم و در محدوده 21 تا 23 قرار داشت . در تیمارهای مورد مطالعه به صورت معنی داری کاهش یافت . افزودن مقادیر حجمی مختلف برگ سرخس، برگ آقطی و کود گوسفندی باعث کاهش معنی دار ( در سطح C/P ( % 1 شده و نسبت C/P را در مقایسه با نمونه شاهد تا حد مطلوبی ( پایین تر از (100 کاهش داده است و در بین این تیمارها اثر کود گوسفندی از همه بیشتر بود . pH کلیه تیمارها در طی 6 ماه بین 5/5 تا 8 متغیر بود که مطابق با استانداردهای جهانی برای یک کمپوست رسیده می باشد . افزودن همه مواد افزودنی EC را به صورت معنی داری ( در سطح ) % 1 افزایش داد .

بررسی تاثیر افزودنی های مختلف آلی بر روند کمپوست شدن برگ چنار Keywords:

بررسی تاثیر افزودنی های مختلف آلی بر روند کمپوست شدن برگ چنار authors

پریسا مشایخی

کارشناس ارشد حاصلخیزی خاک، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان

پیروز عزیزی

دانشیار گروه خاکشناسی دانشگاه گیلان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سیاح لاهیجی، ه. 1372. کمپوست. سازمان پارک ها و فضای ...
شیبانی, حنع و ع, میربادین. 1376. مشخصات کاربردی درختان و ...
قربانی, ح. 1379. بررسی سرعت هومیفیکاسیون در ارقام سبوس برنج. ...
ملکوتی، م. 1379. کشاورزی پایدار و افزایش عملکرد با بهینه ...
هاشمی, الف و ر, نجف پور. 1378. تهیه کمپوست خاک ...
اصفهان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خواسگان، دانشکده کشاورزی، 2 لی ...
Chen Y and Y. Inbar. 1993. Chemical and spectro scophcal ...
Stoffella P.J. and B.A. Kahn. 2001. Compost utilization in horticultue ...
Scharrer K and H. Linser. 1968. Boden und Dungemittel. Handbuch ...
Sullivan D and R. O. Miller. 2001. Compost Quality Attributes, ...
Thun R., R. Hermann., G Hoffmann and E. Knichmann. 1991. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تاثیر افزودنی های مختلف آلی بر روند کمپوست شدن برگ چنار" توسط پریسا مشایخی، کارشناس ارشد حاصلخیزی خاک، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان؛ پیروز عزیزی، دانشیار گروه خاکشناسی دانشگاه گیلان نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره ملی بازیافت و استفاده از منابع آلی تجدید شونده در کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کمپوست، برگ چنار، نسبت C/N ، C/P ، pH ، EC هستند. این مقاله در تاریخ 24 مهر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1693 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که چنار ) ) Plantanus spp. یکی از درختان خزان کننده است که سرعت کمپوست شدن برگ آن بسیار کند می باشد و نیز کمتر از معیارهای کمی و جدید برای ارزیابی کمپوست های تولید شده استفاده می شود . هدف تحقیق حاضر بررسی تاثیر افزودنی های آلی مختلف بر کاهش زمان تهیه کمپوست از برگ چنار و افزایش کیفیت آن ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر افزودنی های مختلف آلی بر روند کمپوست شدن برگ چنار با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.