سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه عملکرد TBM بین روش های CSMوNTH در سنگ های سخت تونل قمرود قطعه دوم

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 847

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CAECONF01_284

Index date: 14 October 2015

مقایسه عملکرد TBM بین روش های CSMوNTH در سنگ های سخت تونل قمرود قطعه دوم abstract

ماشینهای حفاری مکانیزه تمام مقطع، با توجه به قابلیتها و سرعتبالای حفاری در هر پروژهای بهعنوان یک گزینه مهم مطرح میباشند.بررسی عملکرد دستگاه حفار مکانیزه، بخش مهمی از هر پروژه حفر تونل بوده و میتواند نقش اساسی در انتخاب روش و نوع ماشین حفاری داشته باشد. در طی مطالعات طرحهای تونل بهمنظور تهیه برنامه زمانبندی اجرایی و کنترل هزینهها، تخمین قابلاطمینان از نرخ حفاری تونل موردنیاز است. برای تحلیل و ارزیابی عملکرد دستگاه حفاری روشهای مختلفی ارائهشده است. از آن جمله میتوان به مدل دانشگاه کلرادو CSM و مدل انستیتو تکنولوژی دانشگاه نروژ NTH نام برد . بر اساس این مقایسه مشخص شد، مدل CSM میتواند بهمنظور برآورد نفوذ اولیه و همچنین در طراحی دستگاه حفاری مورداستفاده قرار گیرد و مدل NTH قابلیت بهبود بخشیدن به نتایج نهایی روش CSM رادارند، چراکه با این روش ویژگیهای ناپیوستگی در مدل نهایی منظور میگردد. نتایج پیشبینی عملکرد مدلها به هم نزدیک است و به هر میزان که شکستگی در سنگ کاهش مییابد، نتایج نزدیکتری در خروجی مدلها خواهیم داشت

مقایسه عملکرد TBM بین روش های CSMوNTH در سنگ های سخت تونل قمرود قطعه دوم Keywords:

مقایسه عملکرد TBM بین روش های CSMوNTH در سنگ های سخت تونل قمرود قطعه دوم authors

محمدرضا مشرفی فر

استادیار و عضو هیات علمی دکتر تکتونیک گروه زمین شناسی دانشکده علوم دانشگاه یزد

جواد غلام نژاد

دانشیار و عضو هیات علمی دکتر معدن گروه استخراج دانشکده معدن و متالوژی دانشگاه یزد

اسماعیل اعلایی

دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی گروه زمین شناسی دانشکده علوم دانشگاه یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
صالحی، ب. (1386) فن تونل زنی با، TBM تهران، انتشارات ...
بارتن، ن. (1382) تونل سازی در سنگ‌های درزه‌دار و گسله ...
گزارش‌ها زمین‌شناسی و مکانیک سنگ قطعه 2 تونل آب قم ...
ای ماس، ک. (1388) مهندسی و طراحی ول و شفت ...
I5] شریعت علوی، ح. کاکایی، ر. زورآبادی، م. علیزاده صوری، ...
Bruland A., Dahlo T.S., Nilsen, B.)1991 (Tunneling Performance Estimation Based ...
Rostami J., Ozdemir L.)1990(A new model for performance prediction of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه عملکرد TBM بین روش های CSMوNTH در سنگ های سخت تونل قمرود قطعه دوم" توسط محمدرضا مشرفی فر، استادیار و عضو هیات علمی دکتر تکتونیک گروه زمین شناسی دانشکده علوم دانشگاه یزد؛ جواد غلام نژاد، دانشیار و عضو هیات علمی دکتر معدن گروه استخراج دانشکده معدن و متالوژی دانشگاه یزد؛ اسماعیل اعلایی، دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی گروه زمین شناسی دانشکده علوم دانشگاه یزد نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین در مهندسی عمران، معماری، محیط زیست و مدیریت شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تونل قمرود، TBM ، مدلهای تجربی پیشبینی، CSM ، NTH هستند. این مقاله در تاریخ 22 مهر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 847 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ماشینهای حفاری مکانیزه تمام مقطع، با توجه به قابلیتها و سرعتبالای حفاری در هر پروژهای بهعنوان یک گزینه مهم مطرح میباشند.بررسی عملکرد دستگاه حفار مکانیزه، بخش مهمی از هر پروژه حفر تونل بوده و میتواند نقش اساسی در انتخاب روش و نوع ماشین حفاری داشته باشد. در طی مطالعات طرحهای تونل بهمنظور تهیه برنامه زمانبندی اجرایی و کنترل هزینهها، تخمین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه عملکرد TBM بین روش های CSMوNTH در سنگ های سخت تونل قمرود قطعه دوم با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.