سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی اثرات تغییر اقلیم استان اردبیل با استفاده از مدل ریز مقیاس نمایی آماری LARS-WG

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 710

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IRZIST01_009

Index date: 22 November 2015

ارزیابی اثرات تغییر اقلیم استان اردبیل با استفاده از مدل ریز مقیاس نمایی آماری LARS-WG abstract

یکی از چالش هایی که بشر با آن روبرو است، مسئله تغییر اقلیم و مشکلات ناشی از آن می باشد تغییراقلیم پدیده ای انکارناپذیر است اقلیم عبارتند از شرایط متوسط جوی در یک محل شامل عوامل تشکیل دهنده آن اعم از دما، بارندگی، رطوبت و غیرهبه عبارت دیگر اقلیم، متوسط بلند مدت وضع هوای یک ناحیه است برای بدست آوردن شرایط اقلیمی آینده، نیازمند داشتن دادههای مشاهداتی از ایستگاه های مختلف می باشد ما برای این کار با استفاده از پارامترهای هواشناسی بدست آمده از ایستگاه هایسینوپتیک استان اردبیل، اقدام به پیش بینی آب و هوای آینده برای این استان برای دوره 20 ساله (2030-2011) کردیم. در استان اردبیل 8 ایستگاه سینوپتیک وجود دارد چون تمامی این ایستگاه ها دارای حداقل مقدار داده نبودند، ایستگاه های مورد استفاده برایما عبارتند از اردبیل، خلخال، مشکین شهر و پارس آباد می باشد پارامترهای مورد استفاده، بارش روزانه، بیشینه و کمینه دمای روزانهو ساعت آفتابی می باشد دراین تحقیق از مدل ریز مقیاس نمایی آماری LARS-WG استفاده شده است حداقل ورودی داده هایمشاهداتی به این مدل، 15 سال می باشد بعد از کالیبره کردن مدل برای داده های مشاهداتی، اقدام به تولید داده های آینده برایپارامترهای مذکور کردیم تفاوت محسوسی بین داده های مشاهداتی و تولید شده در پارامتر های مد نظر، توسط نتایج بدست آمده،نشان داده شده است.

ارزیابی اثرات تغییر اقلیم استان اردبیل با استفاده از مدل ریز مقیاس نمایی آماری LARS-WG Keywords:

ارزیابی اثرات تغییر اقلیم استان اردبیل با استفاده از مدل ریز مقیاس نمایی آماری LARS-WG authors

ناصر محمدزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد محیط زیست، دانشگاه تهران

بهمن جباریان امیری

استادیار دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بائیان، ا.، نجفی نیک، زهرا. (1389). تحلیل تغییر اقلیم استان ...
باسی، ف.، ملبوسی، ش.، حبیبی نوخندان، _ اثمری، م. (1389). ...
ثانی خانی، .، دین پژوه، _ پور یوسف، س.، زمانزاد ...
Hansen J. and S. Lebedoff. 1987. Global trends of measured ...
Hansen J. E. and A. A. Lacis. 1990. Sun and ...
Muttiah R.S. and Wurbs R.A. 2002. Modeling the impacts of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی اثرات تغییر اقلیم استان اردبیل با استفاده از مدل ریز مقیاس نمایی آماری LARS-WG" توسط ناصر محمدزاده، دانشجوی کارشناسی ارشد محیط زیست، دانشگاه تهران؛ بهمن جباریان امیری، استادیار دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی زیست شناسی و علوم زیست محیطی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تغییر اقلیم، ریزمقیاس نمایی آماری، ایستگاه سینودتیک، LARS-WG هستند. این مقاله در تاریخ 1 آذر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 710 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از چالش هایی که بشر با آن روبرو است، مسئله تغییر اقلیم و مشکلات ناشی از آن می باشد تغییراقلیم پدیده ای انکارناپذیر است اقلیم عبارتند از شرایط متوسط جوی در یک محل شامل عوامل تشکیل دهنده آن اعم از دما، بارندگی، رطوبت و غیرهبه عبارت دیگر اقلیم، متوسط بلند مدت وضع هوای یک ناحیه است برای بدست آوردن ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی تغییر اقلیم طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی اثرات تغییر اقلیم استان اردبیل با استفاده از مدل ریز مقیاس نمایی آماری LARS-WG با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.