سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آیا کارشناسان ترویج کشاورزی شهرستان کرمانشاه در استفاده از رایانه خودکار آمد هستند؟

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 801

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AFPICONF02_266

Index date: 22 November 2015

آیا کارشناسان ترویج کشاورزی شهرستان کرمانشاه در استفاده از رایانه خودکار آمد هستند؟ abstract

این تحقیق توصیفی- همبستگی به منظور بررسی میزان خودکار آمدی رایانه ای کارشناسان کشاورزی شهرستان کرمانشاه به قصد براورد توانایی آن ها در استفاده از این فناوری پرپتانسیل در امور ترویجی و توسعه ای انجام شد.جامعه آماری این پژوهش را تمامی کارشناسان ترویج شرکت های خدمات مشاوره ای و فنی مهندسی شهرستان کرمانشاه تشکیل دادند (N=85)، که تعداد 70 نفر از آن ها با روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای به عنوان نمونه اماری انتخاب شدند. برای گرد آوری اطلاعات و سنجش خودکار آمدی کارشناسان ترویج ازمقیاس خودکار آمدی رایانه ای(سام و همکاران، 2005) استفاده شد. براساس یافته ها 92/9 درصد از کارشناسان ترویج به میزان زیاد و خیلی زیادی از خودکار آمدی رایانه ای برخوردار بودند یافته ها مبین این واقعیت بود که خودکار آمدی رایانه ای وجود دارد ولی استفاده از این فناوری اندک می باشد.

آیا کارشناسان ترویج کشاورزی شهرستان کرمانشاه در استفاده از رایانه خودکار آمد هستند؟ Keywords:

آیا کارشناسان ترویج کشاورزی شهرستان کرمانشاه در استفاده از رایانه خودکار آمد هستند؟ authors

افشار همتی

کارشناس ارشد ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات و رئیس مرکز خدمات جهاد کشاورزی حسن آباد، شهرستان اسلام آباد غرب

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
زارع‌زاده، کمال، و روین کدیور(1385). مقایسه خودکارآمدی و خلاقیت در ...
Bandura, A. (1997). Regulation of cognitive processes through perceived self-efficacy. ...
Sam, H. K., Othman, A. E., Nordin, Z. S. (2005). ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "آیا کارشناسان ترویج کشاورزی شهرستان کرمانشاه در استفاده از رایانه خودکار آمد هستند؟" توسط افشار همتی، کارشناس ارشد ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات و رئیس مرکز خدمات جهاد کشاورزی حسن آباد، شهرستان اسلام آباد غرب نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کارشناسان کشاورزی، رایانه، خودکار آمدی رایانه ای، شهرستان کرمانشاه هستند. این مقاله در تاریخ 1 آذر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 801 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این تحقیق توصیفی- همبستگی به منظور بررسی میزان خودکار آمدی رایانه ای کارشناسان کشاورزی شهرستان کرمانشاه به قصد براورد توانایی آن ها در استفاده از این فناوری پرپتانسیل در امور ترویجی و توسعه ای انجام شد.جامعه آماری این پژوهش را تمامی کارشناسان ترویج شرکت های خدمات مشاوره ای و فنی مهندسی شهرستان کرمانشاه تشکیل دادند (N=85)، که تعداد 70 نفر ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله آیا کارشناسان ترویج کشاورزی شهرستان کرمانشاه در استفاده از رایانه خودکار آمد هستند؟ با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.