سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی جنبه های مورفولوژیک و فیزیولوژیک ژنوتیپ های امید بخش متحمل به خشکی نخود (Cicer arietinum L.) در شرایط آبیاری تکمیلی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 607

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AFPICONF02_282

Index date: 22 November 2015

بررسی جنبه های مورفولوژیک و فیزیولوژیک ژنوتیپ های امید بخش متحمل به خشکی نخود (Cicer arietinum L.) در شرایط آبیاری تکمیلی abstract

به منظور بررسی خصوصیات ، مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی ژنوتیپ های امید بخش متحمل به خشکی نخود در شرایط آبیاری تکمیلی،(آبیاری زمان کاشت و مرحله گلدهی) آزمایشی در سال زراعی 1390-1389 درمزرعه آموزشی تحقیقاتی کشاورزی شهید رجایی نیشابوراجرا شد. آزمایش به صورت طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار انجام شد. در زمان برداشت ازهر تیمار ده بوته بصورت تصادفی برای تعیین صفات مورفولوژیکی و اجزای عملکرد برداشت شد. نتایج تحقیق نشان داد که تنوع قابل ملاحظه ای بین ژنوتیپ هیا مورد آزمایش از نظر خصوصیات فنولوژیکی (تعداد روزهای از کاشت تا گلدهی وازکاشت تا غلاف دهی) مورفولوژیکی(ارتفاع بوته، وزن خشک گیاه، وزن صد دانه، عملکرد دانه درمتر مربع) وجود داشت. مقایسه عملکرد ژنوتیپ ها نشان داد که ژنوتیپ MCC80 از بیشترین عملکرد دانه برخوردار است و بنابراین به عنوان ژنوتیپ مطلوب برای شرایط آبیاری تکمیلی پیشنهاد می شود.

بررسی جنبه های مورفولوژیک و فیزیولوژیک ژنوتیپ های امید بخش متحمل به خشکی نخود (Cicer arietinum L.) در شرایط آبیاری تکمیلی Keywords:

بررسی جنبه های مورفولوژیک و فیزیولوژیک ژنوتیپ های امید بخش متحمل به خشکی نخود (Cicer arietinum L.) در شرایط آبیاری تکمیلی authors

محمد عابد

گروه مهندسی کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور، ایران

علی گنجعلی

دانشگاه فردوسی مشهد دانشکده علوم

قدیر طاهری

گروه مهندسی کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور، ایران

لیلی زارع

گروه مهندسی کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
باقری‌غع .ا نظامی و م . سلطانی _ 1389. اصلاح ...
_ و ح. پرسا. 1388. ارزیابی ژرم پلاسم نخود (Cicer ...
Boote, K., J., Schubert, A.A. Stansell, J.R. and Stone, J.F. ...
_ Dahiya, B.S., K.R. Grupta and Waldia. 1983. Adaptation of ...
Singh, K.B., R.S. Malhotra, M.C. Saxena and G Bejiga. 1997. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی جنبه های مورفولوژیک و فیزیولوژیک ژنوتیپ های امید بخش متحمل به خشکی نخود (Cicer arietinum L.) در شرایط آبیاری تکمیلی" توسط محمد عابد، گروه مهندسی کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور، ایران؛ علی گنجعلی، دانشگاه فردوسی مشهد دانشکده علوم؛ قدیر طاهری، گروه مهندسی کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور، ایران؛ لیلی زارع، گروه مهندسی کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور، ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آبیاری تکمیلی، تحمل به خشکی، شاخص های رشد، خصوصیات موروفولوژی، نخود هستند. این مقاله در تاریخ 1 آذر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 607 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور بررسی خصوصیات ، مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی ژنوتیپ های امید بخش متحمل به خشکی نخود در شرایط آبیاری تکمیلی،(آبیاری زمان کاشت و مرحله گلدهی) آزمایشی در سال زراعی 1390-1389 درمزرعه آموزشی تحقیقاتی کشاورزی شهید رجایی نیشابوراجرا شد. آزمایش به صورت طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار انجام شد. در زمان برداشت ازهر تیمار ده بوته بصورت تصادفی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی جنبه های مورفولوژیک و فیزیولوژیک ژنوتیپ های امید بخش متحمل به خشکی نخود (Cicer arietinum L.) در شرایط آبیاری تکمیلی با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.