سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

انرژی تجدید پذیر و بررسی راهکار های نانو تکنولوژی در بهبود خواص انرژی های پاک

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,525

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

KBDC02_170

Index date: 29 November 2015

انرژی تجدید پذیر و بررسی راهکار های نانو تکنولوژی در بهبود خواص انرژی های پاک abstract

نیروگاه های موجود عمدتاً به 3 دسته تقسیم می شوند:الف گازی - ب سیکل ترکیبی - ج برق آبی - با توجه به تحقیقات انجام شده و نتایج بدست آمده برای تولید kw/hr3.5 برق در نیروگاه گازی نیاز به 3m1 گاز می باشد. انرژی حرارتی بدست آمده از 3m1 گاز تقریباً برابر lit1.4 گازوئیل می باشد. هر 3m1 گاز از کشور ترکمنستان به مقدار cent35 خریداری می شود که تقریباً معادل 1100 تومان است. راندمان یکنیروگاه گازی تقریباً 33%-30% می باشد. یعنی به ازای هر 100 واحد گاز ورودی فقط 33 واحد تبدیل به انرژی می شود و 74 % تلف % می گردد. در یک نیروگاه سیکل ترکیبی راندمان بین 74 تا 43 می باشد. همچنین در یک نیروگاه سیکل ترکیبی به ازای هر kw/hr3.5 تا 5 برق تولیدی 3m1 گاز مصرف می شود. لذا بررسی های موجود در مورد انتقال نیرو نیز نشان می دهد در خطوط انتقالنیز میزان اتلاف انرژی 10 % می باشد و هم چنین در خطوط توزیع مقدار 14 % انرژی تلف می گردد. با توجه به مسائل فوق می توان نتیجه گرفت که روش های سنتی تولید انرژی دارای تلفات بسیاریبوده و همچنین با توجه به افزایش روز افزون جمعیت و کاهش و یاحتی رو به پایان بودن منابع سوخت های فسیلی و تجدید ناپذیر و افزایش نیاز روز افزون بشر به انرژی جهت تامین نیازهای خود دراین جهان صنعتی باید فکر چاره ای مناسب جهت تامین انرژی بود.لذا منابع انرژی های تجدیدپذیر به جهت نامحدود بودن و در دسترس بودن بهترین راه مناسب جهت حل این مشکل می باشد.بنابراین بررسی و شناخت منابع تجدید پذیر انرژی و هم چنین استفاده از علوم نوین همچون فناوری نوین نانو در بهره برداری بهینه از منابع نامحدود از اهمیت بالایی برخوردار است.

انرژی تجدید پذیر و بررسی راهکار های نانو تکنولوژی در بهبود خواص انرژی های پاک Keywords:

انرژی تجدید پذیر و بررسی راهکار های نانو تکنولوژی در بهبود خواص انرژی های پاک authors

رضا محمدیان المشیری

ماهشهر ممکو، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر،

علی رمضانژادکوتنایی

ماهشهر ناحیه صنعتی کمپ آ واحد ۷۰۴ ، عضو باشگاه پژوهشگران جوان واحد ماهشهر،

حمزه شهبازی کوتنایی

ماهشهر ناحیه صنعتی کمپ آ واحد ۷۰۴ ، لیسانس مهندسی شیمی دانشگاه پالایش اصفهان،

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
کاربرد انرژی خورشیدی به عنوان یک انرژی تجدید پذیر و ...
انرژی باد یکی از منابع در جهت تامین نیروهای الکتریسیته ...
امکان سنجی استفاده از انرژی زمین گرمایی، محمد عشرتی، احسان ...
مسیر آینده فناوری برق در جهان، مواجه با چالش های ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "انرژی تجدید پذیر و بررسی راهکار های نانو تکنولوژی در بهبود خواص انرژی های پاک" توسط رضا محمدیان المشیری، ماهشهر ممکو، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر،؛ علی رمضانژادکوتنایی، ماهشهر ناحیه صنعتی کمپ آ واحد ۷۰۴ ، عضو باشگاه پژوهشگران جوان واحد ماهشهر،؛ حمزه شهبازی کوتنایی، ماهشهر ناحیه صنعتی کمپ آ واحد ۷۰۴ ، لیسانس مهندسی شیمی دانشگاه پالایش اصفهان، نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی توسعه دانش بنیان صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و ششمین کنفرانس روز مهندسی پتروشیمی بندر امام پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انرژی خورشیدی، انرژی باد، انرژی زمین گرمایی، کاربردهای نیروگاهی، کاربردهای غیر نیروگاهی، نانولوله های کربنی هستند. این مقاله در تاریخ 8 آذر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1525 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نیروگاه های موجود عمدتاً به 3 دسته تقسیم می شوند:الف گازی - ب سیکل ترکیبی - ج برق آبی - با توجه به تحقیقات انجام شده و نتایج بدست آمده برای تولید kw/hr3.5 برق در نیروگاه گازی نیاز به 3m1 گاز می باشد. انرژی حرارتی بدست آمده از 3m1 گاز تقریباً برابر lit1.4 گازوئیل می باشد. هر 3m1 گاز از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله انرژی تجدید پذیر و بررسی راهکار های نانو تکنولوژی در بهبود خواص انرژی های پاک با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.