سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر بهینه سازی ضرائب ماسکینگهام بر نتایج روندیابی متمرکز سیل (مطالعه موردی رودخانه بستانک)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 974

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ACCS01_019

Index date: 29 November 2015

تاثیر بهینه سازی ضرائب ماسکینگهام بر نتایج روندیابی متمرکز سیل (مطالعه موردی رودخانه بستانک) abstract

روندیابی سیلاب عملیاتی است محاسباتی که توسط آن هیدروگراف مجهول پایین دست توسط هیدروگراف معلوم بالادست تعیین شود. روندیابی سیل به روش های متمرکز و گسترده تقسیم بندی می شود. در روند یابی متمرکز فقط از معادله پیوستگی یک بعدی استفاده و از معادله اندازه حرکت صرف نظر می گردد. در صورتی که در روند یابی گسترده هر دو معادله پیوستگی و اندازه حرکت در محاسبات وارد می شوند. روش ماسیکینگهام از جمله روش های متمرکز می باشد. از این رو دانستن نمونه هایی از جریان ورودی و جریان خروجی متناظر با آن لازم است تا بتوان سیلاب دیگری را روندیابی کرد. جهت تحقق این امر می باید پارامترهای X و K موجود در ضرائب (C(1 و (C(2 و (C(3 معادله ماسیکینگهام به نحو مناسبی تعیین گردد. در تحقیق حاضر روش های مختلف برآورد پارامترهای روش ماسکینگهام با داده های مختلف از رودخانه بستانک در استان فارس مورد توجه قرار گرفته است. در این راستا جهت برآورد این پارامتها از روش های ترسیمی، حداقل مربعات، رگرسیون خطی و ضریب همبستگی استفاده شده است. در تحقیق حاضر علاوه بر تشریح اصول مدل ماسکینگهام، الگوهای مختلف برآورد پارامترهای این روش شامل روش های ترسیمی، حداقل مربعات، رگرسیون خطی و ضریب همبستگی مورد کنکاش قرار گرفته اند و نتایج هر مدل توسط معیارهای ارزیابی مختلفی مورد تحلیل قرار گرفته است. نتایج برتری مشهود روش های حداقل مربعات و ضریب همبستگی را در پیش بینی هیدروگراف سیلاب در آبراهه های طبیعی نشان می دهد.

تاثیر بهینه سازی ضرائب ماسکینگهام بر نتایج روندیابی متمرکز سیل (مطالعه موردی رودخانه بستانک) Keywords:

تاثیر بهینه سازی ضرائب ماسکینگهام بر نتایج روندیابی متمرکز سیل (مطالعه موردی رودخانه بستانک) authors

محمدرضا گودرزی

استادیار گروه مهندسی عمران، دانشگاه آیت الله بروجردی، بروجرد، ایران

امیر حسینی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران، سازه های هیدرولیکی، دانشگاه آیت الله بروجردی، بروجرد، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
-حسینی س. م.، ابریشمی ج، (1392)، هیدرولیک کانال‌های باز(چاپ پانزدهم)، ...
. ظهیری، ع. شریفیان، ح، تمدنی، س. و دهقانی، ا. ... [مقاله کنفرانسی]
1 . صفوی ح.، (1390)، هیدرولوژی مهندسی (چاپ سوم)، دانشگاه ...
1 . علیزاده ا. 1386. اصول هیدرولوژی کاربردی (چاپ بیست ...
1 . مهدوی م. 1386. هیدرولوژی کاربردی(جلد دوم)، انتشارات دانشگاه ...
1 . سازمان آب منطقه ای استان فارس، مطالعات هیدرولیک ...
Akan, A.O., (2006), Open Channel Hydraulics, Elsevier, 364p. ...
McCuen, R.H., (2009), Hydrologic Analysis and Design, Prentic-Hall, Englewood Cliffs, ...
Mccathy, (1936), Methods of Flood-Routing, Report on Survey For Flood ...
Gill, M. A., (1978), Flood routing by Muskingum method, J. ...
Aldama, A. A., (1990), Least-Square Parameter Estimation for Muskingum Flood ...
Yoon, J. W., Padmanabhan, _ (1993), Parameter- estimation of linear ...
Gelegenis, J. and Serrano, S., (2000), Analysis of Muskingum Equation ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر بهینه سازی ضرائب ماسکینگهام بر نتایج روندیابی متمرکز سیل (مطالعه موردی رودخانه بستانک)" توسط محمدرضا گودرزی، استادیار گروه مهندسی عمران، دانشگاه آیت الله بروجردی، بروجرد، ایران؛ امیر حسینی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران، سازه های هیدرولیکی، دانشگاه آیت الله بروجردی، بروجرد، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس سراسری معماری و مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله روندیابی متمرکز، معادله ذخیره، مدل خطی ماسکینگهام، بهینه سازی پرامترها هستند. این مقاله در تاریخ 8 آذر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 974 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که روندیابی سیلاب عملیاتی است محاسباتی که توسط آن هیدروگراف مجهول پایین دست توسط هیدروگراف معلوم بالادست تعیین شود. روندیابی سیل به روش های متمرکز و گسترده تقسیم بندی می شود. در روند یابی متمرکز فقط از معادله پیوستگی یک بعدی استفاده و از معادله اندازه حرکت صرف نظر می گردد. در صورتی که در روند یابی گسترده هر دو معادله ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سیلاب طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر بهینه سازی ضرائب ماسکینگهام بر نتایج روندیابی متمرکز سیل (مطالعه موردی رودخانه بستانک) با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.