سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی و ساخت ربات ردیاب خورشید

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,244

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCONF01_198

Index date: 5 December 2015

طراحی و ساخت ربات ردیاب خورشید abstract

امروزه استفاده از انرژی های تجدیدپذیر مورد توجه جوامع قرار گرفته است، در این مقاله دستگاهی طراحی و ساخته شده است که بتوان به شیوه جدید از ظرفیت ماکزیمم انرژی خورشید بهره برد. با توجه به موقعیت مختلف خورشید در ساعات روز این طرح قابلیت قرار گرفتن در بهینه ترین زاویه با خورشید به منظور جذب بیشترین انرژی را دارد. این دستگاه برای ردیابی خورشید، توانایی حرکت بادو درجه آزادی را دارد. مدارات واسط الکترونیکی به کمک الگوریتم کنترلی که روی میکروکنترلر AVR پیاده سازی شده است وظیفه قرار دادن سلول در زاویه مطلوب را برعهده خواهند داشت. در این طرح به کمک گیربکس های حلرزونی دستگاه در موقعیت بهینه باقی می ماند و انرژی اضافی صرف نمی شود. نتایج عملی و آزمایشی نشان می دهد که راندمان ذخیره سازی در این حالت نسبت به حالت ثابت شده سلول خورشیدی افزایش یافته است.

طراحی و ساخت ربات ردیاب خورشید Keywords:

طراحی و ساخت ربات ردیاب خورشید authors

محمد رسولی

آموزشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، مشهد، ایران

محمود مومنی

آموزشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، مشهد، ایران

امیر حسن زاده

آموزشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، مشهد، ایران

مجید سالاری

آموزشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، مشهد، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Chokri Ben Salah, Mohamed Ouali, "Comparison of fuzzy logic _ ...
Peng Zhang, Gongbo Zhou , Zhencai Zhu, Wei Li, Zhixiong ...
Saban Yilmaz , Has anRizaOzcalik , O smanDogmus , FurkanDincer ...
Subiyanto Subiyanto, Azah Mohamed, M.A. Hannan, "Intelligent maximum _ point ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی و ساخت ربات ردیاب خورشید" توسط محمد رسولی، آموزشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، مشهد، ایران؛ محمود مومنی، آموزشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، مشهد، ایران؛ امیر حسن زاده، آموزشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، مشهد، ایران؛ مجید سالاری، آموزشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، مشهد، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی کامپیوتر،فناوری اطلاعات وارتباطات اسلامی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انرژی نو، ردیاب خورشید، میکروکنترلر هستند. این مقاله در تاریخ 14 آذر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1244 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه استفاده از انرژی های تجدیدپذیر مورد توجه جوامع قرار گرفته است، در این مقاله دستگاهی طراحی و ساخته شده است که بتوان به شیوه جدید از ظرفیت ماکزیمم انرژی خورشید بهره برد. با توجه به موقعیت مختلف خورشید در ساعات روز این طرح قابلیت قرار گرفتن در بهینه ترین زاویه با خورشید به منظور جذب بیشترین انرژی را دارد. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی و ساخت ربات ردیاب خورشید با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.