سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مبانی نظری طراحی کارخانه های صنعتی با رویکرد معماری پایدار

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,446

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICOHACC01_954

Index date: 5 December 2015

مبانی نظری طراحی کارخانه های صنعتی با رویکرد معماری پایدار abstract

در رابطه با معماری معاصر موضوعی که اخیرا مطرح شده است موضوع توسعه پایدار و معماری پایدار به عنوان زیر مجموعه ای از طراحی پایداراست. توسعه پایدار مفهومی است به معنای ارائه راحل هایی در مقابل الگو های سنتی کالبدی، اجتمااعی و اقتصادی؛ به گونه ای که بتواند از بروز مسائلی همچون نابودی منابع طبیعی، تخریب اکوسیستم ها، آلودگی ها، افزایش بی رویه جمعیت, رواج بی عدالتی و پایین آمدن کیفیت زندگی انسان ها جلوگیری کند . توسعه پایدار به بهبود کیفیت زندگی انسان در چهار چوب ظرفیت برد اکوسیستم می انجامد. معماری پایدار، مانند سایر مقولات معماری، دارای اصول و قواعد خاص خود است و این سه مرحله را در برمیگیرد:صرفه جویی در منابع، طراحی برای بازگشت به چرخه زندگی و طراحی برای انسان که هرکدام آنها استراتژیهای ویژه خود را دارند. مفهوم معماری پایدار به عنوان خلق فضاهای انسانی و تنظیم رابطه انسان و محیط فیزیکی با مفهوم محیط پایدار در آمیخته است و از آن به عنوان خلق محیط انسان ساخت پایدار می توان تعبیر کرد. به عبارت دیگر معماری پایدار نوعی از طراحی را در می گیرد که با حداکثر استفاده از استعداد های محیطی محیطی مطلوب برای استفاده کنندگان ایجاد کند و با مقیاس مناسب خود به جزئی جدانشدنی با بستر خویش تبدیل شده و به وحدت با آن می رسد. معماری پایدار و اکولوژیک، به معماری مانند یک اورگان زنده توجه می کند تا مکان مناسبی را برای زندگی انسان به عنوان اورگانیسم زنده دیگر فراهم شود. گرچه این نوع از معماری از پیشرفته ترین تکنیک ها برخوردار است ولی در رابطه تنگاتنگی با معماری اقلیمی حرکت می کند. این مقاله قصد دارد به منظور توسعه پایدار و رقابت صنعت ساخت و ساز به بررسی مبانی نظری آنان بپردازد.

مبانی نظری طراحی کارخانه های صنعتی با رویکرد معماری پایدار Keywords:

مبانی نظری طراحی کارخانه های صنعتی با رویکرد معماری پایدار authors

سعید حقیر مددی

مدرس گروه معماری آموزشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، تبریز، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ادوارد برایان. (1389) .، " رهنمون هائی به سوی معماری ...
تقی زاده، محمد، (1380)رابطه معماری ایران با اصول توسعه پایدار، ...
سفلایی، ف. (1383)، " کنکاشی پیرامون مفاهیم و تجارب معماری ...
حائری، م. (1389)، "در حدفاصل زمین و آسمان" فصلنامه معماری ...
کاظمی محمدی، ابوالقاسم، 1378. بررسی توسعه پایداردر طرح شهر قم، ...
محمدمرادی، ا. (1374)، " تحلیل موردی از خانه های قدیمی ...
وفامهر، م. و قمری، ح.، بهینه سازی مصرف انرژی با ...
_ Internationl Conference On Human, Architecture, Civil Engineering and City ...
Sam c m Hui, Sustainable Architecture and Building Design (SABD), ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مبانی نظری طراحی کارخانه های صنعتی با رویکرد معماری پایدار" توسط سعید حقیر مددی، مدرس گروه معماری آموزشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، تبریز، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی انسان، معماری، عمران و شهر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پایدار ، صنعتی ، مصالح هوشمند ، کارخانه هستند. این مقاله در تاریخ 14 آذر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1446 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در رابطه با معماری معاصر موضوعی که اخیرا مطرح شده است موضوع توسعه پایدار و معماری پایدار به عنوان زیر مجموعه ای از طراحی پایداراست. توسعه پایدار مفهومی است به معنای ارائه راحل هایی در مقابل الگو های سنتی کالبدی، اجتمااعی و اقتصادی؛ به گونه ای که بتواند از بروز مسائلی همچون نابودی منابع طبیعی، تخریب اکوسیستم ها، آلودگی ها، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مبانی نظری طراحی کارخانه های صنعتی با رویکرد معماری پایدار با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.