طراحی معماری مبتنی براسم((الحی))

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 360

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

AAUC01_127

تاریخ نمایه سازی: 14 دی 1394

Abstract:

هدف مقاله تبیین بکارگیری اسم حی در طراحی معماری است. این مقاله در نظر دارد به این سوال پاسخ دهد که : واژه حی در فرآیند طراحی چه کمکی به معمار و چه خدمتی به مصرف کنندگان بنا می نماید؟ روش کار ابتدا واژه شناسی و بر پایه واژه شناسی، استخراج معانی عقلانی اسم((الحی)) و بازبینی این معانی در نمونه های موردی است. از این رو استناد اصلی در تحقیق نمونه های ساخته شده با استنباط از دریافت معانی((الحی)) می باشد نتایج بیانگر ان است که انسان به عنوان اشرف مخلوقات عالم هستی به عنوان محور اصلی در طراحی معماری در نظر گرفته می شود از این جهت در طرحهای معماری سعی برآن شود که از ((حرکت))، ((هوشمندی))، ((رنگ))،((آب))،((فضای سبز))، ((شادابی)) استفاده شود.

Authors

مینا صالحی فر

دانشگاه آزاد دماوند

فریدون براری

شهرداری بومهن

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • شبستری، شیخ محمود (138)؛ مثنوی گلشن راز، انتشارات زرین، تهران ...
  • مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی.(بی تا). جامع تفاسیر نور 2 ...
  • نمایش کامل مراجع