سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر دو گونه قارچ میکوریزا بر عملکرد و میزان اسانس شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L.) تحت تنش شوری

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 834

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AGROCONGRESS02_088

Index date: 4 January 2016

اثر دو گونه قارچ میکوریزا بر عملکرد و میزان اسانس شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L.) تحت تنش شوری abstract

به منظور بررسی اثر دو گونه قارچ میکوریزا(گلوموس موزاو قارچ گلوموس اینترارادیس) بر عملکرد وتولید اسانس شمعدانی معطر آزمایشی گلدانی به صورت فاکتوریل براساس طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام شد. فاکتور A در چهار سطح شامل بستر کاشت شاهد (مخلوط دو قسمت ماسه و یک قسمت خاک زراعی) استریل نشده، شاهد استریل شده مخلوط خاک استریل شده حاوی قارچ گلوموس موزا و قارچ گلوموس اینترارادیس و فاکتور B شامل شوری کلرید سدیم در سه سطح (0، 30 و 60 میلی مولار)بود. پس از آماده سازی گلدان ها قلمه های ریشه دار شده کاشت شد و بعد از استقرار گیاهان تیمار شوری اعمال گردید. نتایج نشان داد که با افزایش میزان شوری وزن تر و خشک کاهش ولی میزان اسانس افزایش یافت.

اثر دو گونه قارچ میکوریزا بر عملکرد و میزان اسانس شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L.) تحت تنش شوری Keywords:

اثر دو گونه قارچ میکوریزا بر عملکرد و میزان اسانس شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L.) تحت تنش شوری authors

معصومه بیرانوند

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان

عبدالحسین رضایی نژاد

استادیار گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان

سیده زهرا حسینی

مربی گروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
امید بی، ر، ع. ا. رضایی‌نژاد و ک. خادمی. 1379.برسی ...
فرزانه، ا.، غنی، ع. و عزیزی ارانی، م. 1389 تاثیر ...
میرمحمد میبدی نع. و قره یاضی، ب. 1381. جنبه های ...
Bernstein, N., Kravchik, M. and Dudai, N. 2009. S alinity-induced ...
Copetta, A., Lingua, G., and Berta, G. 2006. Effects of ...
Gosling, P., Hodge, A., Goodlass, G., and Bending, G.D. 2006. ...
Hendawy, S. F. _ Khalid, Kh. A. 2005. Response of ...
Kapoor, R., Giri, B. and Mukerji, G. 2001. Myc orrhization ...
Lalli, R.L, van Vuuren, S.F., Viljoen, A.M. 2008. In vitro ...
Prasad, M. N. V. 1997. Plant Ecophysiology. John Wily and ...
Zuccarini, P., and Okurowska, P. 2008. Effects of mycorrhizal colonization ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر دو گونه قارچ میکوریزا بر عملکرد و میزان اسانس شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L.) تحت تنش شوری" توسط معصومه بیرانوند، دانشجوی کارشناسی ارشد علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان؛ عبدالحسین رضایی نژاد، استادیار گروه علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان؛ سیده زهرا حسینی، مربی گروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اسانس، شمعدانی معطر، شوری، میکوریزا هستند. این مقاله در تاریخ 14 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 834 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور بررسی اثر دو گونه قارچ میکوریزا(گلوموس موزاو قارچ گلوموس اینترارادیس) بر عملکرد وتولید اسانس شمعدانی معطر آزمایشی گلدانی به صورت فاکتوریل براساس طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام شد. فاکتور A در چهار سطح شامل بستر کاشت شاهد (مخلوط دو قسمت ماسه و یک قسمت خاک زراعی) استریل نشده، شاهد استریل شده مخلوط خاک استریل شده حاوی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی تنش شوری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله اثر دو گونه قارچ میکوریزا بر عملکرد و میزان اسانس شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L.) تحت تنش شوری با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.