سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدل سازی رگرسیونی پیش بینی تصادفات فوتی و تلفات ناشی از آن در جاده ها

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 6,813

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CIVILED01_020

Index date: 10 January 2016

مدل سازی رگرسیونی پیش بینی تصادفات فوتی و تلفات ناشی از آن در جاده ها abstract

با وجود حجم گسترده تحقیقات برای مدل سازی ایمنی ترافیک, هنوز پیش بینی تعداد تصادفات و نرخ آنها دشوار است. تصادفات ترافیکی در حال حاضر به صورت یک مفضل اجتماعی در سطح جهان مطرح است, که همه ساله جان تعداد زیادی از مردم را گرفته و هزینه های اقتصادی بزرگی را به جامعه وارد میکند. عدم وجود ایمنی، به خصوص در جاده های برون شهری، باعث بروز حوادث ناگواری میشود که معمولا با کشته یا زخمیی شیدن انسیانها همیراه است.سالانه بسیاری از هموطنان ما در سوانح و حوادث رانندگی جان خود را از دست داده و یا دچار جراحات و صیدمات جیدی میشیوند . بیا توجیه بیه آمیار تصادفات جاده ای استان ایلام از سال 1386 تا 1389 , تعداد تصادفات سالانه روبه افزایش بوده و سالانه بر شدت تصادفات نیز افزوده میشود. پس می تواننتیجه گرفت, که افزایش کل تصادفات وتصادفات فوتی موجب افزایش تعداد متوفین ناشی ار تصادفات نمی شود, چون متوفین ناشی از تصادفات روبه کاهش می باشد. این مقاله مدلهای را جهت پیش بینی تصادفات در آینده را ارائه میدهد.

مدل سازی رگرسیونی پیش بینی تصادفات فوتی و تلفات ناشی از آن در جاده ها Keywords:

تصادفات فوتی , جاده های استان ایلام , متوفین ناشی از تصادفات , مدل رگرسیون

مدل سازی رگرسیونی پیش بینی تصادفات فوتی و تلفات ناشی از آن در جاده ها authors

حجت شمسی

دانشگاه علوم و تحقیقات واحد شاهرود

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اداره کل علائم، تجهیزات ایمنی و حریم راهها, 1387, دستورالعمل ...
اداره کل حمل ونقل وپایانه های استان ایلام، 1390، اداره ...
آیتی، و رضا واحدی‌.ج , 1386، ایجاد مدل شاخص ایمنی ...
باقری خلیلی , ف و شیخ الاسلامی‌, ع , 1390, ...
حکم آبادی، ر و همکاران، 1388، تدوین شاخص سنجش عملکرد ...
موسوی فولادی, س ر13910بررسی تصادفات جادهای در محورهای کوهپایه ای ...
Afukaar FK.(2003). Speed control in developing countries: issues, challenges and ...
Jacobs G, Aeron A, Astrop A. Estimating Global Road Fatalities.(200 ...
Risk ه 12.World Health Organization (WHO). World Report _ Road ...
Galton F. Typical laws of heredity. Proc R Inst Great ...
Pearson K Mathematical contributions to the theory of evolution. III. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدل سازی رگرسیونی پیش بینی تصادفات فوتی و تلفات ناشی از آن در جاده ها" توسط حجت شمسی، دانشگاه علوم و تحقیقات واحد شاهرود نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه اقتصاد شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تصادفات فوتی, جاده های استان ایلام , متوفین ناشی از تصادفات, مدل رگرسیون هستند. این مقاله در تاریخ 20 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 6813 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با وجود حجم گسترده تحقیقات برای مدل سازی ایمنی ترافیک, هنوز پیش بینی تعداد تصادفات و نرخ آنها دشوار است. تصادفات ترافیکی در حال حاضر به صورت یک مفضل اجتماعی در سطح جهان مطرح است, که همه ساله جان تعداد زیادی از مردم را گرفته و هزینه های اقتصادی بزرگی را به جامعه وارد میکند. عدم وجود ایمنی، به خصوص ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدل سازی رگرسیونی پیش بینی تصادفات فوتی و تلفات ناشی از آن در جاده ها با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.