سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل فضاهای جمعی شهری بارویکردارتقاء تعاملات اجتماعی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,293

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IACUT01_0996

Index date: 10 January 2016

تحلیل فضاهای جمعی شهری بارویکردارتقاء تعاملات اجتماعی abstract

هدف ازانجام این پژوهش تحلیل فضاهای جمعی شهری با رویکرد ارتقا تعاملات اجتماعی می باشد که همزمان به بررسی مولفه های محیطی ارتباط بین میزان حضور افراد درفضاهای جمعی با افزایش قابلیت محیط برای جذب افراد و ارتباط بین سرزندگی محیط با میزان حضور افراد درفضاهای جمعی نیز پرداخته شده است روش تحقیق بصورت تحلیلی و توصیفی می باشد ابزار گرداوری داده ها دوپرسشنامه یکی دررابطه با ارزشگذاری عوامل تعیین کننده ی فاکتورهای موثر درافزایش قابلیت محیط برای جذب افراد و دیگری دررابطه با میزان حضور افراد درفضاهای عمومی مورداستفاده قرارگرفت جامعه اماری این پژوهش نیز مردم شهر بندرعباس بود که ازبین آ«ها تعداد 100نفر به عنوان حجم نمونه انتخاب گردید برای تجزیه و تحلیل داده ها نیز ازامارتوصیفی مانند میانگین و انحراف استاندارد رگرسیون برای خلاصه نمودن و توصیف اطلاعات و برای ازمودن فرضیه های تحقیق نیز ازازمون ضریب همبستگی پیرسون استفاده گردید نتایج نشان داد بین فضاهای باز وجمعی شهر و میزان پاسخ دهی آن به نیازهای شناختی کاربران و نیزمولفه های عینی کالبدی درفضای باز و فضای جمعی شهری و مولفه های ذهنی غیرکالبدی امکان ارتقای تعاملات اجتماعی بایکدیگر رابطه معناداری وجود دارد

تحلیل فضاهای جمعی شهری بارویکردارتقاء تعاملات اجتماعی Keywords:

تحلیل فضاهای جمعی شهری بارویکردارتقاء تعاملات اجتماعی authors

حمیدرضا عامری سیاهویی

هیئت علمی دانشیارگروه معماری و شهرسازی دانشگاه پیام نورمرکزبندرعباس

فاطمه احمدی سرخونی

کارشناس ارشد معماری مدرس گروه معماری و شهرسازی دانشگاه پیام نورمرکزبندرعباس

زهرا پاسلارزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه پیام نورمرکزبندرعباس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بورکهات، تیتوس "مبانی هنر اسلامی "م، نصری، امیر.تهران، 386 1 ...
لنگ، جان (1388) آفرینش نظریه های معماری، علیرضا عینی فر، ...
مدنی پور، علی، 1387، فضاهای عمومی و خصوصی شهر، شرکت ...
رسولی، سارا، رحیم دخت خرم، سمیرا، پیاده راه به مثاله ...
پاکزاد، جهانشاه، 1386، سیر اندیشه ها در شهرسازی؛ از کمیت ...
توسلی محمود و بنیادی ناصر، 1386، طراحی فضای شهری، مرکز ...
دانشور و چرخچیان (1386)، فضاهای عمومی و عوامل موثر بر ...
آر.بیر، آن و هیگینز، کاترین (1381) برنامه ریزی محیطی برای ...
آگل، یان (1387) زندگی در فضای میان ساختمانها، ترجمه شیما ...
Gehl, Jan & Lars Gemzoe. 2004 "Public Spaces، Puublic Life": ...
Lennard & Lennard(1984). Public life in urban places: Godlier, Southampton, ...
Woolly, T. (20 03) Sustainability review for a UK modular ...
Tuan Seik, Foo (20 _ 0), Sudgective Assessment of Urban ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل فضاهای جمعی شهری بارویکردارتقاء تعاملات اجتماعی" توسط حمیدرضا عامری سیاهویی، هیئت علمی دانشیارگروه معماری و شهرسازی دانشگاه پیام نورمرکزبندرعباس؛ فاطمه احمدی سرخونی، کارشناس ارشد معماری مدرس گروه معماری و شهرسازی دانشگاه پیام نورمرکزبندرعباس؛ زهرا پاسلارزاده، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه پیام نورمرکزبندرعباس نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی همایش بین المللی معماری عمران وشهرسازی در آغاز هزاره سوم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فضاهای عمومی ، فضاهای شهری ، تعاملات اجتماعی ، قابلیت محیط هستند. این مقاله در تاریخ 20 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1293 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف ازانجام این پژوهش تحلیل فضاهای جمعی شهری با رویکرد ارتقا تعاملات اجتماعی می باشد که همزمان به بررسی مولفه های محیطی ارتباط بین میزان حضور افراد درفضاهای جمعی با افزایش قابلیت محیط برای جذب افراد و ارتباط بین سرزندگی محیط با میزان حضور افراد درفضاهای جمعی نیز پرداخته شده است روش تحقیق بصورت تحلیلی و توصیفی می باشد ابزار ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل فضاهای جمعی شهری بارویکردارتقاء تعاملات اجتماعی با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.