سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهبود مسائل سبد سهام با استفاده از روش سلسله مراتبی AHP و روش خوشه بندی K-Means و حل توسط الگوریتم تبرید SA

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 803

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICMI01_137

Index date: 10 January 2016

بهبود مسائل سبد سهام با استفاده از روش سلسله مراتبی AHP و روش خوشه بندی K-Means و حل توسط الگوریتم تبرید SA abstract

مساله بهینه سازی پرتفولیو یکی از مسائل کلیدی در مدیریت دارایی و سهام می باشد. هدف از پرتفولیو تخصیص میزان سرمایه دریک دوره سرمایه گذاری مشخص برای تعدادی صندوق سرمایه گذاری با مطلوب ترین نرخ بازگشت و ریسک می باشد.یکی از مهمترین عوامل در بحث پرتفولیو انتخاب نوع صندوق سرمایه گذاری می باشد که با استفاده از تکنیک های تصمیم گیری در بسیاری از مقالات شکل گرفته شده است. یکی از این روش های پرکاربرد روش سلسله مراتبی AHP است. یکی دیگر از مباحث بحث آنالیز خوشه بندی است که یکی از راهکارها برای بهبود انتخاب نوع صندق سهام در پرتفولیو می باشد.در این مقاله مدل ریاضی با توجه به روش سلسله مراتبی وب خوشه بندی و انتخاب صندوق سهام معرفی می گردد. در این مدل، ابتدا داده ها با استفاده از روش سلسله مراتبی ارزش گذاری و سپس خوشه بندی صندوق های سرمایه گذاری بر اساس شاخص های نرخ بازگشت سرمایه، انحراف معیار و نرخ گردش مالی (داد و ستد) صورت گرفته است و سپس جواب بدست آمده برای تعیین ترکیب مناسب از صندوق های سرمایه گذاری استفاده می شود. در این مقاله ما با استفاده از الگوریتم تبرید نشان خواهیم داد که آنالیز خوشه بندی به عنوان یک راهکار موثر در انتخاب صندوق های سرمایه گذاری نسبت به زمانی که انتخاب صندق های سرمایه گذاری فاقد اثر خوشه بندی می باشد برتری دارد.

بهبود مسائل سبد سهام با استفاده از روش سلسله مراتبی AHP و روش خوشه بندی K-Means و حل توسط الگوریتم تبرید SA Keywords:

بهبود مسائل سبد سهام با استفاده از روش سلسله مراتبی AHP و روش خوشه بندی K-Means و حل توسط الگوریتم تبرید SA authors

بهزاد کریمی

دانشجو دکتری مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین

فربد زاهدی

دانشجو کارشناسی مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

افشین حاجی میرزا

دانشجو کارشناسی مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Hodex, C.S., D.T. Phillips, and D. J. Wilde. Foundations of ...
Fisher, Donald E. and Jordan, Ronald J.199. Security Analysis and ...
Frankforter, George M. and Mcgoun, Elton G. _ Toward Finance ...
Beasley, J.E, Meade, N. and Chang, T.J. An evolutionary heuristic ...
Sharpe, William F., Alexander, Gordon J. and Bailey, Jeffery V.. ...
Beasley, J.E, Meade, N. and Chang, T.J. An evolutionary heuristic ...
Wu, D. "An Index Tracking Model: One Application of Integer ...
Hathaway, R. J., & Bezdek, J. C. Fuzzy c-means clustering ...
Fujikawa, Y., & Ho, T. Cluster-based algorithms for dealing with ...
Smirlis, Y. G., Maragos, E. K., & Despotis, D. K. ...
Ozkan, I., Turksen, I.B. Upper and lower values for the ...
Saaty, T.L..20 01. Process(ANP) in a SWOT analysis, decision making ...
Farahani, R.Z., SteadieSeffi, M., Asgari, N., 2010. Multiple criteria facility ...
Lee, H., Kim, C., Cho, H., Park, Y., 2009. An ...
Hristidis, V., Chen, S-C., Li, T., Luis, S, Deng, Y., ...
Saaty, T.L., Sodenkamp, M., 2008. Making decision in hierarchic and ...
Kirrkpatrick, S. Gelatt, C, D. Vecchi, Jr, M , P. ...
Suman B, Kumar P, (20 06) _ survey of simulated ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهبود مسائل سبد سهام با استفاده از روش سلسله مراتبی AHP و روش خوشه بندی K-Means و حل توسط الگوریتم تبرید SA" توسط بهزاد کریمی، دانشجو دکتری مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین؛ فربد زاهدی، دانشجو کارشناسی مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج؛ افشین حاجی میرزا، دانشجو کارشناسی مهندسی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی مدیریت و مهندسی صنایع پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پرتفولیو، سلسله مراتبی، خوشه بندی ، ،الگوریتم تبرید هستند. این مقاله در تاریخ 20 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 803 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مساله بهینه سازی پرتفولیو یکی از مسائل کلیدی در مدیریت دارایی و سهام می باشد. هدف از پرتفولیو تخصیص میزان سرمایه دریک دوره سرمایه گذاری مشخص برای تعدادی صندوق سرمایه گذاری با مطلوب ترین نرخ بازگشت و ریسک می باشد.یکی از مهمترین عوامل در بحث پرتفولیو انتخاب نوع صندوق سرمایه گذاری می باشد که با استفاده از تکنیک های تصمیم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهبود مسائل سبد سهام با استفاده از روش سلسله مراتبی AHP و روش خوشه بندی K-Means و حل توسط الگوریتم تبرید SA با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.