سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی روشهای ترمیمکنندهی بتن و معرفی انواع بتنهای خودترمیم

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,084

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NSOECE02_137

Index date: 20 January 2016

بررسی روشهای ترمیمکنندهی بتن و معرفی انواع بتنهای خودترمیم abstract

امروزه مصاال اللی بییاری از سازه های کوچک و بزرگ مانند پلها، تونلها، سدها، دیوارهای حائل و حتی روسازیها از جنس بتن است. بتن تغییرات حجمی وابیته به زمان دارد که این تغییرات حجمی عمدتاً بهعلت جمعشدگی و خزش هیتند. این پدیدهها با گذشت زمان ترکهایی را در سااازه بهوجود میآورند. چنین ترکهایی ممکناساات زمینهی نفوذ آب، رطوبت یا یونهای زیانآور را فراهمآورند. با حذف این ترکها که ازمعایب الااالی بتن بهشااامار میآیند، میتوان از ورود یونهای زیانآورکه باعث خوردگی آرماتور میشاااوند، جلوگیری بهعملآورده و مقاومت ساازههای بتنی را حفظ نمود. بتنهای خودترمیم که بهتازگی توسااعهیافتهاند، تحول جدیدی در عرلاهی بتن ایجاد کردهاند. در این پژوهش به معرفی دو نمونه از بتنهای خودترمیم بهمنظور بیان ویژگیهای این بتنها پرداخته خواهدشد. بتن اول حاوی باکتریهای باسیلوس میباشد و در بتن دوم با الیافهایی ازجنس پشم سنگ و پشم شیشه بتن خودترمیم ایجاد شدهاست. نتایج نشان میدهدکه برای ترکهای کوچک، بتن الیافی خودترمیم نیبت به بتن باکتریایی از عملکرد بهتری برخورداراست، ولی برای ترکهای بزرگ این بتنها بهبود قابل توجهی را ایجاد نمیکنند

بررسی روشهای ترمیمکنندهی بتن و معرفی انواع بتنهای خودترمیم Keywords:

بررسی روشهای ترمیمکنندهی بتن و معرفی انواع بتنهای خودترمیم authors

سیدمحمد فرنام

دانشجوی دکتری مهندسی عمران- سازه، گروه مهندسی عمران، دانشکده مهندسی، دانشگاه بوعلی سینا

سوده قبادی خسرو

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران- آب و سازه های هیدرولیکی، گروه مهندسی عمران، دانشکده مهندسی، دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره)

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
C) de Koster, S. A. L; Mors, R. M; Nugteren, ...
E) li, wenting; jiang, zhengwu; yang, zhenghong; zhao, nan; yang, ...
G) Ter Heide , N (2005); "Crack healing in hydrating ...
H) Ter Heide, Nynke and Schlangen, Erik (2007); "self healing ...
J) boelens, Ruben; Goedhart, Jeroen; Jagers, Stijn; oldenkamp, Roel (2012); ...
K) Gupta, Shivani; Rathi, Chhavi (2013); "Biologically induced self -healing ...
M) Ram achandran, SK; Ramakrishnan, V; and Bang SS (2001);: ...
N) Bang, SS; Galinat, JK; and Ramakrishnan, V (2001); :Calcite ...
O) De Belie, N: and De Muynck, W (2008); "Crack ...
P) Jonkers HM, and Schlangen, E (2008); _ Development of ...
Q) Wang, JY; Tittelboom, KT; Belie, ND and Verstraete, W(2010); ...
R) Jonkers, HM; Thijssen, A; Muyzer, G; Oguzhan, C; and ...
S) Ariyanti, D; Handayani, NA; and Hadiyanto (2011); _ overview ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی روشهای ترمیمکنندهی بتن و معرفی انواع بتنهای خودترمیم" توسط سیدمحمد فرنام، دانشجوی دکتری مهندسی عمران- سازه، گروه مهندسی عمران، دانشکده مهندسی، دانشگاه بوعلی سینا؛ سوده قبادی خسرو، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران- آب و سازه های هیدرولیکی، گروه مهندسی عمران، دانشکده مهندسی، دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی (ره) نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در علوم،مهندسی وتکنولوژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بتن خودترمیم، بتن باکتریایی، بتن الیافی، ترک هستند. این مقاله در تاریخ 30 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1084 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه مصاال اللی بییاری از سازه های کوچک و بزرگ مانند پلها، تونلها، سدها، دیوارهای حائل و حتی روسازیها از جنس بتن است. بتن تغییرات حجمی وابیته به زمان دارد که این تغییرات حجمی عمدتاً بهعلت جمعشدگی و خزش هیتند. این پدیدهها با گذشت زمان ترکهایی را در سااازه بهوجود میآورند. چنین ترکهایی ممکناساات زمینهی نفوذ آب، رطوبت یا یونهای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی روشهای ترمیمکنندهی بتن و معرفی انواع بتنهای خودترمیم با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.