سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی زیرسامانه مکانی مدیریت بحران در بستر سامانه ملی ارزیابی توسعه و رصد آمایش (ساترا)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 900

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CAUEM01_023

Index date: 14 February 2016

طراحی زیرسامانه مکانی مدیریت بحران در بستر سامانه ملی ارزیابی توسعه و رصد آمایش (ساترا) abstract

امروزه بهره گیری از سیستم های مکانی هوشمند در مدیریت وبرنامه ریزی بحران ها نقش بسزای درپیشگیری و کاهش خساراتاحتمالی ایفا می نماید. . نتایج حاصل از بررسی ها نیان داده در برخورد با بلایای طییعی علاوه بر اطلاعات رسمی، جمع آوریاطلاعات داوطلیانه (VGI)؛1 در کنار سیستم های پشتییان تصمیم گیری فضایی (SDSS)؛2- به عنوان یک منیع جدید اطلاعاتجغرافیایی، رویکرد جدیدی است که بواسطه فناوری های جدید حوزه web2 می تواند کمک شایانی در مدیریت بحران ها و حوادثطیعیی و اجتماعی داشته است. در این راستا با توعه قابلیت های سامانه ملی ارزیابی توسعه ورصد آمایش ( ساترا) به عنوان یک بسترمکانی امن و مطمئن در کشور و امکان توسعه سیستم سفارشی مورد نیازدر آن بستر، خدمات رسانی درسطوح ملی، منطقه ایوشهری در مدیریت بحران را امکان پذیر می نماید. هدف نهایی این سامانه ایجاد یک سیستم یکپارچه کنترل مرکزی مکانیدرسطوح ملی، منطقه ای وشهری برای انجام وظایف اصلی مدیریت بحران که شامل پیشگیری، آمادگی، مقابله، بازسازی وبازتوانیتحت وب می باشد. در این راستا از چارچوب(Framework) هوش تجاری بهره گرفته شده است. با بهره گیری از این بستر، معماریخاصی برای سامانه مکانی مدیریت بحران و فرایندهای مورد نیاز آن ارائه شده است. این بستر شامل شامل 4 لایه اصلی است . لایههای منابع داده، لایه ساماندهی اطلاعات، لایه کاربردی و لایه فرآیند برنامه ریزی و تصمیم یار لایه های تشکیل دهنده این سیستممی باشد.

طراحی زیرسامانه مکانی مدیریت بحران در بستر سامانه ملی ارزیابی توسعه و رصد آمایش (ساترا) Keywords:

مدیریت بحران , سیستم شیتییان تصمیم گیری , ابلاوا دوابلیانه بحران , هوش تجاری

طراحی زیرسامانه مکانی مدیریت بحران در بستر سامانه ملی ارزیابی توسعه و رصد آمایش (ساترا) authors

مهرداد کاشف

کارشناس ارشد سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان

سیدمحمد رنجبران

کارشناس ارشد سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
رنجبران، سید محمد. طراحی ساختار اطلاعاتی مناسب جهت برنامه‌ریزی شهری ...
ماپار مهسا، رضا. نیک پیام و محمد حسین مشکینی.معرفی چرخه ...
کاشف مهرداد.محمد میرزایی.عباس کیانی ومحمدرنجبران، رهنمودهایی برای آمایش سرزمین (ترجمه).سازمان ...
کاشف مهرداد، سیدمحمد رنجبران، محمد میرزایی، سیستم تعاملی برنامه ریزی ...
Davenport, Thomas (1993), Process Innovation: Reengineering work through information technology, ...
Luiz A. Manfre, Eliane Hirata , Janaina B. Silva , ...
Falvio E.A.Hortia and Joao P.d Albuquerque(2 _ 13), An Approach ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی زیرسامانه مکانی مدیریت بحران در بستر سامانه ملی ارزیابی توسعه و رصد آمایش (ساترا)" توسط مهرداد کاشف، کارشناس ارشد سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان؛ سیدمحمد رنجبران، کارشناس ارشد سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس سالانه تحقیقات در مهندسی عمران،معماری و شهرسازی و محیط زیست پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت بحران،سیستم شیتییان تصمیم گیری،ابلاوا دوابلیانه بحران،هوش تجاری هستند. این مقاله در تاریخ 25 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 900 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه بهره گیری از سیستم های مکانی هوشمند در مدیریت وبرنامه ریزی بحران ها نقش بسزای درپیشگیری و کاهش خساراتاحتمالی ایفا می نماید. . نتایج حاصل از بررسی ها نیان داده در برخورد با بلایای طییعی علاوه بر اطلاعات رسمی، جمع آوریاطلاعات داوطلیانه (VGI)؛1 در کنار سیستم های پشتییان تصمیم گیری فضایی (SDSS)؛2- به عنوان یک منیع جدید اطلاعاتجغرافیایی، رویکرد ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت بحران طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی زیرسامانه مکانی مدیریت بحران در بستر سامانه ملی ارزیابی توسعه و رصد آمایش (ساترا) با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.