سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نگاهی تحلیلی بر نظام فئودالیسم در اروپا و ایران

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 7,432

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICESCON01_0376

Index date: 14 February 2016

نگاهی تحلیلی بر نظام فئودالیسم در اروپا و ایران abstract

فئودالیسم یا نظام ارباب رعیتی،نظامی اجتماعی واقتصادی بودکه بعد از فروپاشی جامعه برده داری یا در نتیجه فروپاشی کمون اولیه نظام اشتراکی(و در واکنش به آشفتگی های اجتماعی به وجود آمد.در اروپای غربی این نظام از قرن پنجم تا قرون هفدهم و هجدهم،در روسیه وشرق اروپااز قرن نهم تانیمه قرن نوزدهم میلادی شکل گرفت.در این دوره قدرت سیاسهی میان زمین داران بزرگ تقسیم شده بود وهرزمیندار یا ارباب،دارای جمعیتی رعیت واسال(بود.فئودالیسم در بسیاری از کشورها با اصلاحات ارضی و تقسیم زمینهای زراعی بین کشاورزان از میان رفته؛ولی هنوز هم در بعضی از کشورهای جهان سوم قدرت واقعی در دست فئودال ها و ملاکین بزرگ است اگرچه بعضی مورخین معتقدندکه نظام فئودالی مخصوص یک دوره خاص از تاریخ اروپا بودو نباید آن را در جوامع دیگر جستجو کرد،زیرا ظهور فئودالیسمدر اروپا بدنبال تجربه امپراطوری شارلمان حورت گرفت که پس ازتجزیه قدرت های محلی رونق یافتند ویژگیهای عمده این نظام ؛وابستگی دهقان به زمین،بهره مالکانه و انواع آن ،اقتصاد بسته ،مذهب، وجود زمین های مشروط و غیر مشروط، عدم تمرکت قدرت سیاسی و وجود سلسله مراتبی از آن، بهره کشی فئودال و واسال از سرف و تعهدات وظایفی که کشاورز و رعایا نسبت به فئودال ها داشتند.

نگاهی تحلیلی بر نظام فئودالیسم در اروپا و ایران Keywords:

نگاهی تحلیلی بر نظام فئودالیسم در اروپا و ایران authors

ابراهیم شرافتی مقدم

دانشجوی کارشناسی ارشد تاریخ ،گرایش تاریخ عمومی جهان،دانشکده ادبیات و علوم انسانی ،دانشگاه سیستان و بلوچستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بلوخ، مارک لئویولد بنجامین، جامعه فئودالی، ترجمه بهزاد باشی، تهران، ...
بیگدلی، علی، تاریخ اروپا در قرون وسطا، تهران، پیام نور ...
خیر اند یش، عبدالرسول، تاریخ ایران، تهران، وزارت آموزش و ...
شیبانی، عبدالحسین، تاریخ عمومی قرون وسطا(جلد 3)، تهران.اشرفی؛ .1 345 ...
داب، موریس، انحطاط فئودالیسم در اروپا، ترجمه ایرج مهربان، تهران، ...
داب، موریس و دیگران، گذار فئودالیسم به سرمایه داری، ترجمه ...
داب، موریس، مطالعاتی درزاد رشد سرمایه داری، ترجمه حسب الله ...
فشایی، محمدرضا، وا پسین جنبش قرون وسطایی در دوران فئودال، ...
ماله، آلبر و ژوال ابزاک، تاریخ قرون وسطی، ترجمه عبد ...
_ 1 -نعمانی، فرهاد، تکامل فئودالیسم در ایران، جلد اول، ...
(نعمانی (1358، (فشاهی (1357، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نگاهی تحلیلی بر نظام فئودالیسم در اروپا و ایران" توسط ابراهیم شرافتی مقدم، دانشجوی کارشناسی ارشد تاریخ ،گرایش تاریخ عمومی جهان،دانشکده ادبیات و علوم انسانی ،دانشگاه سیستان و بلوچستان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نظام،اروپا،فئودالیسم،رعیت هستند. این مقاله در تاریخ 25 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 7432 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فئودالیسم یا نظام ارباب رعیتی،نظامی اجتماعی واقتصادی بودکه بعد از فروپاشی جامعه برده داری یا در نتیجه فروپاشی کمون اولیه نظام اشتراکی(و در واکنش به آشفتگی های اجتماعی به وجود آمد.در اروپای غربی این نظام از قرن پنجم تا قرون هفدهم و هجدهم،در روسیه وشرق اروپااز قرن نهم تانیمه قرن نوزدهم میلادی شکل گرفت.در این دوره قدرت سیاسهی میان زمین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نگاهی تحلیلی بر نظام فئودالیسم در اروپا و ایران با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.