سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدلسازی راکتورهای حبابی جوش شیرین واحد سودااش پتروشیمی شیراز

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,648

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IPCONF01_209

Index date: 27 November 2007

مدلسازی راکتورهای حبابی جوش شیرین واحد سودااش پتروشیمی شیراز abstract

تولید صنعتی جوش شیرین ( بیکربنات سدیم ) تصفیه شده در برجهای حبابی با مقیاس بزرگ در مجتمع پتروشیمی شیراز انجام می گیرد، هدف اصلی این تحقیق مدلسازی و بهینه سازی فرآیند تولید بیکربنات سدیم ( جوش شیرین ) در راکتورهای برج حبابی این مجتمع است . در این فرایند محلول آب، کربنات سدیم و بی کربنات سدیم از قسمت بالای برج وارد آن شده و از پایین برج مخلوطی از هوا و گاز دی اکسید کربن به برج تزریق می شود . گاز دی اکسید کربن جذب مایع شده و پس از واکنش شیمیایی بی کربنات سدیم تولید و بصورت کریستال در می آید . این کریستالها سپس از پایین برج خارج می گردند و خشک می شوند . دستیابی به راهکارهای افزایش راندمان جذب دی اکسید کربن هدف عمده این تحقیق بوده است . با توجه به سه فازی بودن راکتور، مدل مربوطه که بر اساس معادلات موازنه جرم برای سه فاز ( مایع، جامد و گاز ) و تئوری تجدید سطح برای انتقال جرم از فاز گاز به فاز مایع استوار است با مجموعه ای از واکنشهای شیمیایی همراه شده تا جذب بواسطه انتقال جرم و واکنشهای شیمیایی را محاسبه نماید . برای اثبات صحت مدل ، داده های عملیاتی واحد جوش شیرین پتروشیمی شیراز با نتایج حاصل از شبیه سازی، مطابق با طراحی برجهای حبابی و شرایط عملیاتی واحد مقایسه شده اند و تطابق خوبی بین نتایج مدل با داده های عملیاتی مشاهده شد . در نهایت تاثیر تغییر شرایط عملیاتی و پارامترهای مختلف از جمله فشار، دما، دبی گاز و ... برمیزان جذب دی اکسید کربن در راکتور و همچنین میزان تولید بیکربنات سدیم مورد بررسی قرار گرفته اند

مدلسازی راکتورهای حبابی جوش شیرین واحد سودااش پتروشیمی شیراز Keywords:

مدلسازی راکتورهای حبابی جوش شیرین واحد سودااش پتروشیمی شیراز authors

رضا آران

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه شهید باهنر کرمان

عطاءالله سلطانی گوهرریزی

استادیار بخش مهندسی شیمی دانشگاه شهید باهنر کرمان

عبدالرضا فولاد

رئیس مرکز پژوهش و تحقیقات پتروشیمی شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Bendadda, B., Prost, M., Ismaily, S., Bressat , R., & ...
Haut, B., Halloin, V., Cartage, T., Cockx, A., " Production ...
Joshi, J.B. and Sharma, M.M., "A Circulation Cell model for ...
Danckwerts, P.V., "Gas-Liquid Reactions", McGraw-Hill, 1970. ...
Akita, K. and Yoshida, F., "Gas hold up and volumetric ...
Pavlica, R.T. and Olson, J.H., "Unified design method for continuous- ...
Wendt, R., Steiff, A. and Weinspach, P.M. ' 'Flus S ...
Danckwerts, P.V., Sharma, M.M., "The absorption of carbon dioxide into ...
Akita, k. and Yoshida, F., "Bubble size, Interfacial Area, and ...
Savage, D.W., Astarita, G., Joshi, S., "Chemical absorption and desorption ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدلسازی راکتورهای حبابی جوش شیرین واحد سودااش پتروشیمی شیراز" توسط رضا آران، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ عطاءالله سلطانی گوهرریزی، استادیار بخش مهندسی شیمی دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ عبدالرضا فولاد، رئیس مرکز پژوهش و تحقیقات پتروشیمی شیراز نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس پتروشیمی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله برج حبابی، کربنات سدیم، بیکربنات سدیم، دی اکسید کربن، مدلسازی، جوش شیرین هستند. این مقاله در تاریخ 6 آذر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5648 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تولید صنعتی جوش شیرین ( بیکربنات سدیم ) تصفیه شده در برجهای حبابی با مقیاس بزرگ در مجتمع پتروشیمی شیراز انجام می گیرد، هدف اصلی این تحقیق مدلسازی و بهینه سازی فرآیند تولید بیکربنات سدیم ( جوش شیرین ) در راکتورهای برج حبابی این مجتمع است . در این فرایند محلول آب، کربنات سدیم و بی کربنات سدیم از قسمت ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی جوشکاری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مدلسازی راکتورهای حبابی جوش شیرین واحد سودااش پتروشیمی شیراز با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.