تاثیر تمرین استقامتی بر محتوی پروتئین های حرکتی کاینزین _5 و داینئین در عصب سیاتیک رت های نر و ویستار دارای نروپاتی دیابت
Publish place: The first national conference on the new achievements of physical education and sports
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,891
This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IUCSPORT01_009
تاریخ نمایه سازی: 25 بهمن 1394
Abstract:
هدف پژوهش: نروپاتی دیابت منجر به اختلالات انتقال اکسونی می گردد؛اما ساز و کارها و تصویر تمرین در اختلالات به صورت کامل مشخص نشده است. بنابراین، هدف از انجام پژوهش حاضر بررسی تأثیر تمرین استقامتی بر محتوی پروتئین های حرکتی کاینزین -5 و داینئین در عصب سیاتیک رت های نر ویستار دارای نروپاتی دیابت بود.: 24 سر رت صحرای بالغ نر نژاد ویستار به طور تصادفی در چهار گروه شش تایی: دیابت کنترل، دیابت تمرین، سالم کنترل و سالم تمرین قرار گرفتند. جهت القای دیابت، از روش تزریق درون صفاقی محلول (فرمول در متن اصلی مقاله) استفاده گردید. دو هفته پس از تزریق STZ، با اثبات نروپاتی دیابت توسط ازمون های الودینیایی مکانیکی و هایپر الژزیا حرارتی، پروتکل تمرین استقامتی با شدت متوسط به مدت شش هفته اجرا گردید. 24 ساعت پس از آخرین جلسه تمرینی،رت های تشریح و عصب سیاتیک استخراج گردید. محتوی پروتئین حرکتی کاینزین -5 و داینئین به روش انزیماتیک (ELISA) بررسی شد. : نمرین استقامتی با شدت متوسط ،موجب بهبود معنی دار الودینیا مکانیکی و پر دردی حرارتی در رت ها گردید. بین هایپر الژزیای حرارتی و الودینیای مکانیکی با سطوح استراحتی گلوکز خودهمبستگی معنی دار مشاهده شد (فرمول در متن اصلی مقاله). افزایش معنادار در محتوی پروتئین حرکتی کاینزین -5 و داینئین در گروه سالم ترین نسبت به گروه سالم کنترل به دست آمد (فرم و در متن اصلی مقاله). نتایج پژوهش حاضر نشان می دهد یکی از عوامل احتمالی درگیر در اختلال انتقال اکسونی در نروپاتی دیابت ،می تواند ناشی از تنظیم پروتئین حرکتی کاینزین -5 و داینئین رت های دیابتی شده توسط STZ باشد و تمرین استقامتی می تواند عنوان یک راهبرد غیر دارویی، این افزایش را تعدیل کند.
Keywords:
Authors
شیوا جهانی گلبر
دانشجوی دکتری فیزیولوژی ورزش،گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی،دانشگاه پردیس بین المللی شیراز،شیراز،ایران
رضا قراخانلو
دانشیار گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی،دانشکده علوم انسانی،دانشگاه تربیت مدرس،تهران،ایران
محمدرضا کردی
دانشیار گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی،دانشکده تربیت بدنی،دانشگاه تهران،تهران،ایران
علی خازنی
دانشیار گروه تربیت بدنی و علوم ورزشی،دانشکده تربیت بدنی،دانشگاه تهران،تهران،ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :