بررسی رابطه بین سبک های رهبری مدیران با سازگاری شغلی کارکنان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه
Publish place: The first scientific research conference on management and planning sciences, education and standardization in Iran
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,030
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MTCONF01_030
تاریخ نمایه سازی: 27 بهمن 1394
Abstract:
هدف از پژوهش حاضر بررسی رابطه بین سبک رهبری مدیران و سازگاری شغلی در بین کارکنان اداره کل ارشاد اسلامی استان کرمانشاه بود . جامعه آماری شامل کلیه کارکنان اداره کل ارشاد اسلامی استان کرمانشاه به تعداد 220است که از این تعدا 136نفر به عنوان نمونه آماری به روش تصادفی طبقه ای نسبی انتخاب شدند . پرسشنامه سبک رهبری لیکرت (1987) و پرسشنامه سازگاری شغلی دیویس و لافکوایست (1984) به عنون ابزار پژوهش در نظر گرفته شدند . پایایی پرسشنامه سبک رهبری لیکرت به روش آلافی کرونباخ 0/83 و پایایی پرسشنامه سازگاری شغلی 0/80 برآورد گردید . برای تجزیه و تحلیل داده ها ، از آمار توصیفی و آمار استنباطی بهر گرفته شد . در بخش آمار توصیفی از میانگین، میانه، شاخص های پراکندگی ، جداول و نمودار استفاده شد و در بخش آمار استنباطی از آزمون گولموگروف- اسمیرنوف، ضریب همبستگی و تحیلیل رگرسیون به روش گام به گام استفاده شد . نتایج این پژوهش حاکی از آن بود که بین سبک رهبری مدیران و سازگاری شغلی در بین کارکنان اداره کل ارشاد اسلامی استان کرمانشاه رابطه معناداری وجود دارد . همچجنین رابطه برهیک از مولفه های سبک رهبری مدیران با سازگاری شغلی نیز بررسیشد . رابطه بین سبک رهبری آمرانه استثماری و آمرانه خیر خواهانه با سازگاری شغلی معنادار نبود . رابطه بین سبک رهبری مشورتی و سسبک رهبری مشکراتیبا سازگاری شغلی معنادار بود .
Keywords:
سبک رهبری آمرانه استثماری , سبک رهبری آمرانه خیر خواهانه , سبک رهبری مشورتی , سبک رهبری مشارکتی , سازگاری شغلی
Authors
امین غلامی
کارشناس ارشد مدیریت آموزشی از دانشگاه اصفهان
صددراله بابلی
کارشناس ارشد مدیریت آموزشی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد
بهزاد ملکی
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :